0 oy
519 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (90 puan) tarafından
Kızlar sizce salona mı masa alayım mutfağa mı bilemedim hep mutfakta yiyoruz yemeğimizi öyle ağır misafirimde gelmiyor salon masası mı alsam yoksa mutfağa güzel bir masa takımı mı alsam bilemedim sizce salon masası mı gerekli mi 

16 Cevaplar

0 oy
(2,728 puan) tarafından
Salonum var hiç masa almadım en iyisi mutfak masası hafif bişey al ilerde salona da alırsın 
(90 puan) tarafından
Bana da salona gereksiz geliyor mutfağımda var ama küçük masa daha büyük bir şey alıp onu balkonda kullanmayı düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mutfağın büyükse mutfağa masa al guzlce oturun mutfak küçükse salona alırsın ıkı tane masa şart değil zaten 
(90 puan) tarafından
Mutfağım büyük baya bana da mutfak mantıklı geliyor
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Bende iki yerde de masa yok ama yerim olsa kesinlikle mutfak masası çünkü günümüz çoğunlukla mutfakta geçiyor
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Salonda masam var hiç kullanmadım mutfakta masam var akşama kadar hep kullaniyiorz
(90 puan) tarafından
Evet ben de bakıyorum salondakiler kullanılmıyor genellikle
0 oy
(12,057 puan) tarafından
Salonun genismi bilmiyorum masa koymalik. Benim hem salonda var hem mutfakta. Genelde salona getiriyorum ferah ferah yiyoruz mama sandalyeside orda. Ama salonum asiri buyuk simdi kendi evimize gececegiz sanirim salin masasini koymaya yer olmayacak :)
(90 puan) tarafından
Salon da geniş mutfakta evet işte ev değiştirince bir de yer sorunu oluyor
(12,057 puan) tarafından
Aynen canim olmadi mutfaga al duruma gore koyarsin salon yada mutfak
0 oy
(396 puan) tarafından
İlk evlendigim zaman iki masam da vardi. Mutfaktaki daha cok kullaniliyordu. Mutfaktaki kirilinca attm yemek masasini mutfaga koydum. Mutfakta yiyip iciyoruz misafir gelse de ordayiz
0 oy
tarafından
Benim ikisi de var 7 yıllık evliyim ilk defa bu kışın babamlar gelince salondakini kullandık o yüzden tabiki mutfak Maşası 
0 oy
(234 puan) tarafından
Biz mutfakta yiyoruz, salondaki masada misafir gelirse yiyoruz çünkü mutfaktaki küçük.  Eğer mutfakta yerin müsaitse bence mutfağa al bence. Değilse salona.  Yani sadece 1 tane olacaksa nereye daha büyük olacaksa orata al
0 oy
(16,599 puan) tarafından
İlla birinde olacaksa mutfak daha mantıklı evin uygunsa tabi.  günlük yemekleri salonda yemek hiç mantıklı gelmiyor bana. Salon yemek takımları çok güzel ama kalabalık misafir grupları ağırlamıyorsan salona gerek yok diye düşünüyorum 
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Valla salina aldim bosuna kullanmuyoruz bile mutfak masasi almak mantikli
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bende ikiside var en çok mutfak masası kullanılıyor bizim evde açıkçası misafir gelmedikçe salonda yemiyoruz mutfaktan masayı toplamak vs daha kolay oluyor 
0 oy
(50,775 puan) tarafından
mutfaktaki insanin eli kolu gibi oluyo. biz odalari degistirdik masa oturma odasinda kaldi bir yildir onuda kullaniyoruz. çocuklu misafir gelince masada yiyoruz sehpaya takilma derdi olmuyo 
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Benim üç tane masam var canım hepside kullanılıyor mutfakda ,salonda ,balkonda  bana kalsa ikisinide alırım her ikiside ihtiyaç bana göre bazen salonda yiyoruz özelikle sabah kahvaltilari televizyon izlerken bazen mutfakda keyfimize göre canim 
0 oy
(15,282 puan) tarafından
Salonda masam var ama kullaniyor musun dersen hiç kullanilmiyor. Sadece kalabalik misafir olursa kullaniyoruz. Mutfak masasi olmazsa olmaz. Mutfağa almalisin. 
0 oy
tarafından
Mutfağa al misafirin çok gelmiyorsa 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Ben mutfağa aldım açınca 8 10 kişilik oluyo salonda rahat oluyo hep mutfakta yiyoz zaten yaz kış

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Aser2135 (4,700 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 283 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
25 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 164 göst.
17 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (967 puan) tarafından soruldu

403,853 soru

12,098,872 cevap

36,408 kullanıcı

...