0 oy
888 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Kızlar Nereden başlasa Annemle babam 25 yıllık evli fakat babamın bazı alışkanlıkları var mesela uçkuruna çok düşkün bir insan Yani şöyle söyleyeyim yapmasada En azından Video izler veyahut da işte ne bileyim sosyal medyada arkadaşlar edinir onlarla sohbet muhabbet eder sürekli bu şekildedir Annem de artık yıllardır aynı şeylerden çok sıkıldı Fakat babam normal hayatta gerçekten çok iyi bir insan ve çok saygı duyulan bir insandır Tanıyan herkes baban çok değerli bir insandır derler Annem 42 yaşında babam da aynı yaşta, mesela Babam bir yere baksana Annem sen niye ona baktın ne sebeple baktın der ve bunu kavgası uzun süre olur günlerce küs kalırlar Şimdi annemle babam küsler ve babam tır şoförü olduğu için günlerce yolda kalıyor annem de onun geçmişine bakmış ve Adana e***** larına falan bakmış gider gitmedi veya gidiyor gitmiyor bilmiyor bu tarz bir şey de daha önce pek çok karşılaşmadık açıkçası şimdi annem de onun kavgasını yapıyor Daha da işleri çok sıkıntılı Önümüzdeki hafta onun yanına gitmek istiyorum fakat Bana sakın gelme Benim çocukların kaldıracak durumda değilim dedi ne yapacağımı şaşırdım şimdi Babamı arayıp da baba sen bunları bunları yapıyorsun sonra da ben annene altına araba aldım evini bütün eşyalarını değiştirdi mi Ne istiyorlarsa yapıyorum ellerini Kredi kartlarımı verdim hem çocukların hem annenin Ben daha ne yapayım diyorsun sürekli ama ben ne yapabilirim diyeyim yani sen hem böyle şeyler yapıyorsun kadın seni ister istemez takip ediyor görüyor Ben ne yapayım desemmi acaba ne yapacağımı şaşırdım yani şunu söylemek istiyorum babam Normalde o kadar iyi bir insan ki evde olsa sabah akşam onları gezdir nereye istiyorlarsa götürün Ne almak istiyorlarsa alır yani maddi anlamda önlerini sonsuz şekilde açmış durumda ne isterlerse alır yani Hiçbir koşulsuz şartsız ellerine çocukları kredi kartını verir Annemin eline verir ne istiyorsanız alın yapın hiçbir şey de Gözünüz kalmasın asla kimsenin hiçbir şeye muhtaç olmayın de babam araba aldı sırf erkek kardeşim annemi rahatlıkla gezdirsin ya şimdi kız kardeşimin ehliyeti yazıyor sırf gitsin de annemi de rahat rahat gelirsin onlarda sıkılmasın Çünkü babam ben bildim bir de de tır şoförü ve yollardı Hani normalde bu kadar iyi bir insan ama böyle bir alışkanlığın var ve annem de buna tahammül edemiyor psikolojisi bozuldu eskisi gibi değil artık ve sürekli kavga ediyoruz sürekli keyifsiz sürekli ben evi terk edip gideceğim deyip duruyor napmaliyim bilmiyorum artik

11 Cevaplar

+2 oy
(1,147 puan) tarafından
Dünyanın iyisi olsun ama eşini aldatan eşinden baskasina bakan bebim gözümde de sıfırdır . Dünyanın malını serse baban ,annen yine de mutlu olmayacak . Bence karışmayın . Rabbim kimseye de yaşatmasın zor bi durum
(2,362 puan) tarafından
Amin insalah zor gercektende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence sen hiç karışma canım 
(2,362 puan) tarafından
Ama  babam beni arıyor ben artık naoiyim hersey yapıyorum annen niye böyle yeter artık diyo bossrsam perişan olurlar gecinemezler diyo annemde bne bosanicam dayanamıyorum artık diyo ikiisde beni ariyor
tarafından
Ha seni arıyorlar kuzum kusura bakma ben direk sen arayıp olaya müdahil olucan sandım helal et hakkını bence babana seninde onun kızı oldugunu nasıl eşin sana böyle bir şey yapsa bir baba olarak uzulecegini anneninde bir kadın olduğunu üzüldüğumu anlatmaya calis Rabb'im yardciniz olsun
(2,362 puan) tarafından
Helel olsun estağfurullah, söylüyoruz ama okdar kötü pis insanlar varki bu halimizde şükür diyoruz annemde bunu anlatmaya çalışıyorum gerçekten babam onlardan elini ayağını çekerse damdan düşmüşse dönerler çünkü rahatalri keyifleri yerinde Bi sıkıntıları yok babam ne isteseler yapıyorlar ya hepimiz görüyoruz okuyoruz ne insanlar ne adamlar var anne keyfine bak ne hali varsa görsun diyorum bende
0 oy
(1,724 puan) tarafından

Annen için zor bir durum ben olsam ev aldırır bosarim garanti olsun diye

Tabi bosanmiyorsa çatır çatır parasını yesin millet yiyeceğine o yesin 
Maddiyat önemli ama şeref ye önemli haysiyet de.. 
(2,362 puan) tarafından
Babam asla boşanıyor bende onu diyorum anne bırak keyfine bak gez toz eğlen ya bir gecede bin lira harcar veya bölgesel zayıflamaya gitti 2500 TL verdi üç haftaligina
(1,724 puan) tarafından
Ha öyle kendine bakım yapsın parayı yesin kocayı da bosversin amaaaan
(2,362 puan) tarafından
Öyle zaten babam hiç kısmaz annem istemiyor diye 10 yıldır babaannem evimize girmedi babam ben onun için annemi attım herseyi önüne serdim çocukların altına 250 milyara araba aldım verdim onların rahatı için onlar da beni hiç anlamıyor diyo iki tarafta kendince haklı napicagimi sasirdim
(1,724 puan) tarafından
Annen daha ne istiyor çocuklarıyla torunlarıyla ilgilensin seni niye kabul etmiyor anlamadım değişiklik olurdu
(2,362 puan) tarafından
Başım kaldırmıyor diyo annemde işte kimseye bakmasın sürekli yanında olsun istyor ya gerckten liseli aşık gibi olmak istiyor
0 oy
tarafından
Acikcasi hersey maddiyatmi sorusununcevabi senin postunda zaten var demekki hersey maddiyat degilmis demi herseyi sersende insanin onune maneviyatini bitirdikten sonra huzur bulamaz o alien babanda kusura bakma ama oyle mukemmel cok iyi bi insanda degil ayrica harama bakiyosa bitmistir
tarafından
Ya bak masajdi meyve tabagiydi onu bigec nerden tutsanelinde kalir annenin onune dunyalari sersin baban ama annengeneayni seyleri dusunucek
(2,362 puan) tarafından
Öyle zaten sürekli nerde napiyor diye düşünüyor yanına geleyim diyorum istemiyor çocuklarda huzursuz annem sürekli sınırlı bağırıp çağırıyor babamı engellemiş sadece çocuklara aratıp para istiyor
(16,101 puan) tarafından
Bu alışkanlık değil canım. Kırmak değil niyetim ama ahlaksızlık bunun adı.
tarafından
Nagisim haklisin alışkanlıkla asla alakali degil ar damari catlamis
(16,101 puan) tarafından
Alışkanlık davranışla ilgili mihrim bu tamamen karakter artık çok kötü ya çok
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Valla bilemedim çok karışık durumlar bencede sen karışma annen baban kendi arasında çözsün iyi biri olabilir ama annende haklı içinde ne yaşıyor aldatılmak da kolay birşey değil bir kadın için karı koca kendileri çözecekler
(2,362 puan) tarafından
Sürekli beni arıyorlar babam uğraşıyor bide sürekli, gezdirir tozdurur hani Bi yerden sıkıntı veriyor ama kaç yerdende mutlu etmeye çabalıyor bende açıkçası baba sen elinden geleni yapıyorsun demiştim eşimde anneme anen bak ne adamlar var nekadar hatalida olsa sizin önünüze herseyi seriyor Bi sıkıntınız yok çocukları düşman etme dedik babamda sanırım biraz pohpohlandi
(2,220 puan) tarafından
Olabilir canım annen iç dünyasında ne yaşıyor onu anlamaya çalışın birde belki babanın davranışlarından sonra bu hale gelmistir herşey babanda hatalı olmasa zaten bu kadar alttan almazdı
(2,362 puan) tarafından
Ya ne insanlar var gerckten kendisinde biliyor görüyor iki dayımın eşlerine karşı nasıl olduğunu biliyor diyorum anne ye iç gez para elinde hersey elinde ama yok tek düşündüğü nerde napiyor
(2,220 puan) tarafından
Anladım canım ne diyeyim şimdi karakter meselesi çok takıyor demekki inşallah aralarindaki sorunlari hallederler
(2,362 puan) tarafından
Evet annem çok takıntılı gercktende insalalh
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Annen ilgi istiyor sevilmek istiyor bir kadını sadece maddiyata tatmin edemezsin.Annen babandan özel şeyler bekliyor.Annene gör büyük ihtimalle babanın yaptıkları suçunu bastirma gibi geliyor.Annen bir kadının hem olgun hem güzel hemde artık farkındalığını en yüksek olduğu istemediği şeyleri net söyleyebildigi yaslarda bence baban kendine çeki düzen vermeli.Sen baban olarak değerlendiriyorsun ama onlar eş ve kadınlar belirli bir yaştan sonra sakin limanları seçer birlikte yol alabildikleri güven duydukları ait hissettikleri annen evliliğin en önemli bacaklarindan güvenle alakalı sarsildigi için bu kadar sert ve yıkıcı bunu sadece baban toplayabilir.Yas ilerledikçe hersey gözüne batmaz umursamamaya başlarsın ama batan şeylerde çok rahatsız eder.
(2,362 puan) tarafından
Babam annem 16 yaşında evlendi babam hep tek başına istanbulda kalmış zamanında çok sıkıntı çekmişler hayal meyalde olsa anneminde hatalarını hatırlıyorum ama babam adet edinmiş malesef, annemde malesef takıntılı bir insana olduğundan kendini salıyor çocuklarla hicbirseyle ilgilenmiyor kendini yiyip bitiriyor sadece maddiyat değil bbaam ilgi alakası da güzel ama malesef bu huyundan vazgeçmediği için de sıkıntı hiç bitmiyor
(4,314 puan) tarafından
Bu huyundan nasil vazgeçsin baban için tek kadın olamamış yıllardır  canım bak aynı şeyi yaparak farklı sonuçlar beklemek sadece aptallıktır.Herkesin hataları var bizim evliliklerimizde bizlerin yok mu herkes birbirini idare ediyor.Ama evliliğinn en  önemli taşlarından sadakat olmazsa olmaz.Ozur dilerim ama Annen ayninseyi yapsa burdan yazamazdin bile.Ic güldüler sahiplenme isteği her insanda aynıdır kadını erkeği yok.Genel olarak biz üzülerek depresyona gireriz erkekler şiddete başvurur sadece verdiğim tepkiler farklı.Anneni psikoloğa götür kendine güveni gelsin tazelensin ne istiyor farkına varsın yazık gencecik kadın solup gidiyor gözünüzün önünde.Hattq baban da gitsin belkide aile terapistine karşılıklı dürüstçe konuşsunlar.Korkuyu beklemenin telaşı, korkunun kendisinden daha urkutucudur.Yapmayin bunu annenize herseyi maddiyata olcelerek insanlara değer vermeyin.Annen özel olmak istiyor baban zaten bunu yapsa  anneni inandirsa annenin gözü hiç birsey görmez mutlu olur bir annenin mutluluğu evdeki çocuklar dahil herkesin mutluluğu yada mutsuzluğu demek.
0 oy
(4,988 puan) tarafından
Annenle aramda 2 yaş var kuzum 

Annenin önüne dunyayida serse baban annenin gözüne gelmez çünkü kocası sevdiği adam başka kadınlarla bunu bilmek anneni dahada kötü yapar

Baban gökten inmiş bir melek olsun hiç önemli değil hersey para değil empati kurana sen bir 

Rabbim kimseye vermesin
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Bir kadın sevgisiz ilgisiz sadece ihtiyaçları para için duruyorsa birşey diyemem durumu yoktur vs ama normalde kaldırılacak şeyler değil herkese iyi olabilir ama kadının onuru gururu gitmiş ayaklar altında ezip duruyor bunun yanında iyi olması gözükmez. Bunu her kadın yapamaz çok zor bı durum. Ama günahtır ya olmeyecekmiyiz arkadaş bugün başka kadın yarın başka kadın zamparalik nereye kadar. Yaşi da daha genç annenin de bilmiyorum çok zor. Değişmiyorsa aslında çalışsa bı yerde etse babanı çekmese çok incitici birşey kafaya takarak hasta olur insan bu adamla! Annen hastalık kapabilir kiminle olduğu belli değilse babanın. bide ev arkadaşı istiyorsa baban başka yerde arasın kusura bakma sinirlendim 
0 oy
(18,715 puan) tarafından
Karnını doyurmuss neki gönlünü doyuramadiktan sonraa.....
0 oy
tarafından
annenibaska anlanda tatmin etmeye calisio ama annen sevgi sadakat ve kocalik gormek istiyor belli
0 oy
(9,612 puan) tarafından
Demekki para huzur getirmiyomuş..isterse dünyayı annenin 4 bi tarafına sersin aldattiktan sonra ne önemi var paranın pulun,sonuçta annenin kadınlık gururuyla oynuyo 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 413 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 566 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 318 göst.