0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya yuvarlan tummy time yap yok bunları yaparken ağlıyor hep kucak istiyor kucakta gezmek istiyor emerken bile ağlıyor çok yoruldum bileklerim tutmaz oldu bu normal mi gelişimde sorun mu var acaba ilk bebeğim bilmiyorum ne yapması normal veya değil hep her şeye ağlıyor memnuniyetsiz ve kucak meme delisi bı bebek öneri verin lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dişi kasiniyodur belki Bi doktora götür sürekli ağlıyorsa bide karnı iyice doyuyo mu ev çok sıcak mı sürekli ağlaması normal değil 
tarafından
Eli agzindaysa sürekli bişeyleri ısırmaya kemirmeye çalışıyorsa salya akıyorsa iştahı da azabiliyor bide damakları şişiyor kızarıyor diş koku geldikçe beyazliyor. resim olsa anlarım damagini benimki çok mızmızdı sinirden oturup agladığımı biliyorum bide kimse yoktu tektim çok zorlandim
tarafından
Dur çekmeye çalışim yeni post acim
tarafından
İnşallah dururda çekersin olmazsa uyurken çek
tarafından
Attım yeni post bı belakar mısın canım
tarafından
Yazdım oraya
-Reklam-
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Uyku problemi varsa huysuzluk yapar
tarafından
Her problemi var
0 oy
(657 puan) tarafından
Öncelikle bunun normal olduğunu söyleyeyim. Yatakta siz yavaş yavas onu yuvarlayın. Tummytime için dizlerinizin üstünde tutabilirsiniz. Veya pilates topu da çok yardımcı oluyor. Memnuniyetsiz değil.  Duyguları ile başa cikamiyor ve herşeyi yeni öğreniyor. Bunun heyecanı ile korku birbirine karışıyor. Sadece en tanıdığı şeye yani annesine sığınmak istiyor. Bir yandan da keşfetmeye devam etmek istiyor. Kafası çok karışık annesi. Desteğinize çok ihtiyacı var.
(657 puan) tarafından
Sağlık sorunu olmadığını varsayarak cevapladım. Şüpheniz varsa doktora görünmenizde fayda var.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 192 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 495 göst.
22 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu