Eşim 4 gün önce evi terketti, kayınvalidem bana herkesin içinde iftira attı, oğlumla kızımın arasını bozmaya çalışıyorsun, oğluma saldırdın falan dedi, halbuki öyle bir durum olmadı, bunlara karşı eşim benim arkamda durmadı, hayır karım öyle bir şey yapmadı demedi annesine bir şey olmamış gibi davrandı, gözüm döndü gecenin bir vakti dışarı çıktım, eşim ve ailesi görmesine rağmen beni durdurmadılar. Bende eşimle başbaşa kaldığımızda çok kötü ağza alınmayacak şeyler söyledim sinirle ve evden kovdum, eşim gece evi terketti ve 4 gündür eve gelmedi, ses kaydına almış söylediklerimi ve bütün ailesine dinletmiş, benim anneme bile göndermiş ses kaydımı, aylar önceki tartışmalarda söylediğim sözlere kadar hepsini kendi ailesine ve benim aileme anlatmış, kuzeninin karısı eşime gecenin 4’ünde mesaj atıp çok samimi davranıyordu, biz eşimle sevgiliyken ve nişanlıyken eşim kuzeni evden çıksa bile kuzeninin karısıyla beraber evde duruyordu, bende bu duruma kızıp eşimle tartışıyordum, bir gün nişanlıyken (2 sene önce falan) sinirlenip bu durumdan bahsedip başbaşa kalmaları hoş değil demiştim, eşimin kuzenine o da bayağı tepki verip sen ne demek istiyorsun nasıl böyle düşünürsün deyip bana kızmıştı, eşim bugün babamla buluşmuş ve beni yengemle yakıştırıyor kızın bile demiş babama, ben ne olursa olsun eşime söylediğim kötü sözler konusunda haksızım, evet belki gece dışarı da çıkmamalıydım ama çok çaresiz hissettim kendimi bir kadın kocası tarafından öyle bir durumda yalnız bırakılmayı haketmez, numaramı aramadan, whatsapptan engellemiş ulaşamıyorum ailesini aradım telefonu açmıyorlar. Çok kötüyüm, eşimi hiç tanıyamamışım, 3 sene sevgiliydik, 1 sene nişanlı kaldık, neredeyse 1 senedir de evliyiz. Dün açtığım postta bahsetmiştim bu yazdıklarımdan bahsetmiştim okumayanlar için özet geçtim bazı olayları, sizce ne yapmalıyım?(Defalarca mesaj attım eşime, konuşalım dedim, cevap vermiyor 3 gündür)