0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından
Kızlar bir tane arkadaşım var uzun zamandır arkadaşız bekarlıktan beri fln benim ailem hiç istemiyordu arkadaşlık etmemi ama ben yine de arkadaşlık yapıyorum evlendim eşimde aynı şekilde istemiyo öyle böyle konuyu kapatıyorum yine konuşuyorum arkadaşımı anlatayım size çünkü bu sıralar bana da artık iyi niyetli gibi gelmiyo bişey alsın mesela hemen fotoğraf atiyo şu kadara aldim bu kadara aldim fln diye hep bı gösteriş çabası icerisinde evlendi mesela altın takmıştım bekardim o zamanlar aslında altında falan değilim ama anlatınca beni anlayacaksınız neyse ben evlendim benim düğünüm olmadı o yüzden altını takmadı hicbisey yapmadı çocuğum oldu normalde çocuğa gelir öyle değil mi çocuğa da yapmadı durumu olmasa anlicam ama yanımda kablosuz kulaklık almış bı tane göstermişler kulaklık 350 TL demişler ama başka daha iyisini göstermişler 650 TL verin gitsin dedim flan diyo bana anlatiyo bu şekilde ozencik çeker gibi kaynak mesela çok hayalim bekarliktan beri ama benim şuan ona verecek durumum olmadığı için yaptiramadim kendisi gitti yaptırdi yaptırsın ama geliyo ozencik çeker gibi sence nasıl olmuş güzel dimi diyo insan ilk önce sen borcunu ödede öyle yaptır bunları diyiveresi geliyo sizce de arama mesafe koymalı miyim yoksa ben mi çok kuruyorum evlilik konusunda da birinciye evlendi ayrıldı başkasıyla konuşmuş kendisi neyse ikinciye evlendi bı eli yağda bı eli balda bundan da ayrılmak istiyo ben orta yollarını bulmaya çalışıyorum yok yok istemiyorum diyo bahanelerini söylüyo bu aralar bı soğudum gibi garip garip 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,466 puan) tarafından
Laf arasında deki bilmm kimin düğünü var. Ona gidedecm çeyrek al dedim eşime. Ne de olsa borç canm. Mecbur verilecek de. Baktın bişeg demiyor anlamzliktan geliyor. Canm şu aralar çok sıkıştık. Bn sana çeyrek takmıştım sen getirmedin çok ihtiyacımız var. Mecbur kalmadan demezsin de. İllaki işte. O çeyreği bal yap al sonra da vur kıçına tekmeyi
(52,081 puan) tarafından
yok artik sanki borc para vermis onu istiyo
-Reklam-
+1 oy
(25,193 puan) tarafından
Hal ve hareketleri çekilecek gibi değilmiş evet ama bu borç konusu aşırı saçma bişey. Kimse sana ona altın tak demedi, düğünde takılan hediyedir borç değildir. Fincan takımı alıp evine gittiğin birinden fincan takımı mı bekliyorsun sana gelirken... 
(52,081 puan) tarafından
fincan takimi al bana ☺️☺️☺️
selos gorumcen nasil
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Kız bacım delimisin büyükler hisseder kurtul şu manyak karıdan 

Biraz geç soğumuşsun 
(259 puan) tarafından
Evet biraz geç oldu :)))
0 oy
(872 puan) tarafından
1. Türkiyede zaten şu altın, hediye meselesi karşılıklı anlaşma gibi hiç olmasa keşke sevmiyorum. Ama haklısın da malum ekonomi.

2. Kimsenin karı koca ilişkisine karışma bırak napıyosa yapsın ben de sevmedım arkadışını fazla muhattap olma o havalanmış
(259 puan) tarafından
Yani genelde böyle olur ya verirsin geri getirilir ben yine altında değilim ama insanı ***** yerine koyuyo gibi sen hem borcunu yapmiyosun hemde onu aldım bunu yaptırdım diyip böbürleniyosun
 Aile ilişkisine gelince de dediğin gibi bı kere iki kere konuştum baktım boşanmak için bahane sıralıyo bende bidaha karismadim yuvaları yıkılsın istemedim ama elimden de bişey gelmez
(872 puan) tarafından
Kız olmadı şey de aa bak bi daha evlencem deme altın takıp duramam sana de şakayla :D taktığını hatırlat
0 oy
tarafından
Aileni eşini dinle hayatından çıkar 
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Ozencik çeker ne demek 
(1,466 puan) tarafından
Hava atıyor demiş sanırım bn öyle anladım
(657 puan) tarafından
Özendirmeye çalışıyor gibisinden...
tarafından
Ben de merak ettim.nereli olduğunu ilk drfa duydum böyle bı şey :)
(52,081 puan) tarafından
ozencik kelimesini bizde kullaniriz☺️ ozencik cekmek demeyiz kiskandirma gibi bisey hava atma
(14,154 puan) tarafından
Valla bende ilk defa duydum :D
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Herkes  uzak  dur  diyorsa  demekki  herkesin  görüp  senin  göremediğin  birşeyler  var  uzak  dur  araya  biraz  mesafe  koy  bence  
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Pek sevemedim arkadasini normal gelmedi bana altin geri döner donmek zorunda yani düğün yaomadin madem cocuguna getirmesi gerekirdi uzak dur ondan 
0 oy
tarafından
Oooo verdigim altinlar geri gelseydi b n köşe olurdum o ayri neyse uzak dur sana iyi gelmiyo belli kii
0 oy
(621 puan) tarafından
Arkadaşlığıniz için bişey diyemeyeceğim ama ben birine altın takarken karşılığını beklemiyorum ben bekarken taktım ama karşılığını da hiç beklemedim 
0 oy
(52,081 puan) tarafından
asil garip olan sensin onun dugununde takiyi karsiliksiz takmadin mi takarken bu borc mu dedin ha evet ona deger taki takmali yakisani odur da takmadiysa daha beklentiye girmemek lazim 

ayrica esiyle olan sorunlarina karisma sen kötü olursun 

eslerde anne gibi gönlü isinmadiysa vardir sebebi mesafe koymak icin sebep arama bu en geçerli sebep 
0 oy
(1,398 puan) tarafından
Aile haklıdır benimde bir arkadaşım vardı ailem gorusmemi istemiyordu ama ben görüşüyordum takı darbe yiyene kadar ... 

Bir an önce sende uzaklaşmaya bak

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,133 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 320 göst.
7 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 277 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherhanim53 (19 puan) tarafından soruldu

412,575 soru

12,421,472 cevap

45,245 kullanıcı

Kategoriler

...