0 oy
187 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (95 puan) tarafından
Komşularım az önce dedi kırklıyken dışarı çıkılmaz sütun gider böyle bişey var mı 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sizeeeeeenneeeeee deseydin
(95 puan) tarafından
Şuan sahile gdip biraz hava alicam ama içim içimi yiyor acaba varmı öyle bişey
tarafından
Yok beeeee git kız 40  çıkmamış bebekle cezaevine gittim millet bir konuştu bir konuştu herkes biraz bekle neler demediler ki ama.ben gittim elhamdülillah öyle birşey olsaydı bana da olurdu oğlum şuan 10 aylık hala emiyor
-Reklam-
0 oy
(2,046 puan) tarafından
Hayır yok tabii ki
0 oy
tarafından
Korkarsın diye diyorlar eskiler.
0 oy
tarafından
Bu tamamen bünyeyle alakalı. Aynı ay doğum yaptığım arkadaşım 3. gün tatile gitti, ben 5. günden itibaren dışarıda gezmeye çıktım vs. ben 3.5 4 ay emzirebildim, arkadaşım 1 yaşına getirdi ve hala sütü var. O benden çok gezmişti oysaki :D
0 oy
tarafından

Hic inanmam boyle şeylere 15 günlük bebeğim az önce AVM sen geldik 6 gunluktu bayrama gittik :D 39 uncu günde tatile gidicez 

0 oy
(874 puan) tarafından

Kız ben 17 günlükken erzurumdan adanaya ev taşıdım üstelik hiç durmadık evi şirket yerleştirdi biz adanayı 56 ya verdik gezdik ne sütüm gitti ne de al karısı geldi :D

0 oy
(1,331 puan) tarafından
Hurafe bence belki su acidan o hurafe cikmistir lohusayken en ufak bi ruzgarda agrilar artiyr ondan mi acaba bilemedim.ama cikan cikiyor sutlerinin azalmasini birak daha mutlu olup sute de yariyor nasil mutku oluyorsan kendini koruyarak cikabilirsin yani cokta guzel.olur mis gibi hava da guzel cik gez bacim 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Hehehe ben 3 günlük lohusayken kaynanamlarin bahçesinde akrabalarının yaptığı mangal partisinde Fink atıyordum 
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Ben çıktım sütüm de bir yere gitmedi :))
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Banada hep öyle dediler kuzenimin mevlidine bile gidemedim korkuttular beni luhusa psikojisi cok baska birsey ya simdi olsa cikardim tabi 
0 oy
tarafından
Hurafe canım 
0 oy
tarafından
Valla bacım banada çıkma dediler dinen uygun değil ama oğlum hastaydı ve mecbur çok hastaneye gittim sutumde kesilmedi hiç alakası yok 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Sütten ziyade korkuturlar diyedir o da korkma diye öyle demişlerdir ama bacım eskidenmis onlar önceden evler koyluk yerlerde dere kenarı orman içi yerlerdeymis kara bere bulasirmis insana da şimdi heryer ev araba ıssız yermi kaldı inler cinler gezsin 
0 oy
(663 puan) tarafından
Koca karı uydurması onlar kırkı çıkana kadar mezarının üstü açık olur derdi kaynanam sanki öldüm de mezar felan tövbe yarabbi 
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Tamamen saçmalık valla öyle Bi çıktım ki 

Şöyle düşn tamm eve kapn diyelim çock gce ateşlndi düşüremdn napcam lohusaykn dışrı çıkılmaz dyip bebği eşnle mi yollucn mecbur birlkte hastnye götrceksin snuç olrak dışrı çıkmış olucksn onn dışnda zaten doğmdn snra bebk içn sağlık ocağına gidp topk kanı bermn gerkyo onadmı eşnle yollucn bunlr tamamn hurafe bnce insan kötü düşünürse kötü olr iyi düşn iyi olsn kırklıykn yalnızda kaldm dışarıda çıktım bebğimn tırnağında kestm 
0 oy
(916 puan) tarafından
Canım o kadının demek istediği şu aslında benim babaannem de çok anlatırdı biz lohusa iken asla dışarı çıkmazdık çünkü diyor çok çabuk korkuluyormuş çok çabuk her şeyden nem kapıyormuş ki lohusa durumu zaten  çok hassas bir şey o yüzden diyordu korkarız da sütümüz kesilir diye ya da bir şey bizi incitir sütümüz kesilir diye kırkımız çıkana kadar çıkmazdık 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 251 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Syma (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 580 göst.
2 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 277 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 321 göst.
28 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Dilek kara (202 puan) tarafından soruldu

410,107 soru

12,331,117 cevap

39,210 kullanıcı

Kategoriler

...