Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Airfryer mi yoksa derin dondurucu mu
0
oy
230
göst.
19 Temmuz 2022
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Birkul
(
65
puan)
tarafından
soruldu
Aslında ikisine de şu an açıl ihtiyacım yok ama birini alacağım . Çalışmıyorum ev hanımıyım ,çok zaman sıkıntım yok ama mutfağım kızartma ile batmasın istiyorum. O yüzden airfryer istiyorum ama bir yanım da buzdolabım çok küçük dolayısı ile buzlugumda onu alacağıma derin dondurucu mu alsam diyorum ve karar veremiyorum,siz ne dersiniz kızlar
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
19 Temmuz 2022
Lala123
(
597
puan)
tarafından
cevaplandı
Dondurucu bence
19 Temmuz 2022
Birkul
(
65
puan)
tarafından
yorumlandı
Gönlüm dondurucuya kayıyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
19 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Dondurucu daha ihtiyaç gibi duruyor, yağla uğraşmak istemiyorsan ben herşeyi fırınlarım neredeyse. Tavsiye ederim.
19 Temmuz 2022
Birkul
(
65
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2022
kartopu88
(
3,997
puan)
tarafından
cevaplandı
ay ben airfry alirdim , esimi kandirsam ben de alacagim .
19 Temmuz 2022
Birkul
(
65
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya bugün bişey okudum alüminyum kaplama imiş zararliymjs ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle diyodu
19 Temmuz 2022
kartopu88
(
3,997
puan)
tarafından
yorumlandı
bilmiyorum canim
19 Temmuz 2022
Nurpia
(
657
puan)
tarafından
yorumlandı
Philips alüminyum kaplı çelik. Sağlık açısından risk barındırmadigini iddia ediyor. Kullanıyorum çok memnunum.
19 Temmuz 2022
Birkul
(
65
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmiyorum ki altı Çelik bile olsa alüminyum kaplama diye biri yorumlamisti bugün denk geldim
19 Temmuz 2022
Nurpia
(
657
puan)
tarafından
yorumlandı
O biri düz mantık düşünmüş bence. : )
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2022
Nurpia
(
657
puan)
tarafından
cevaplandı
Airfryer kullanıyorum çok memnunum. Fakat öncelik buzdolabı olmalı. Yağ sicramasin istiyorsanız airfryerda yapacağım işin benzerini fırında da yapabilirsiniz. Buzdolabının alternatifi yok. Ben dondurucu yerine 2. Buzdolabı tercih ettim.
19 Temmuz 2022
Birkul
(
65
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasi olsa buzdolabım üç beş seneye bozulursa büyük bir dolap alırım diye düşünüyorum, dondurucu da joker olanlardan alırsam işimi görür diye düşünüyorum bakalım ne olacak
19 Temmuz 2022
Nurpia
(
657
puan)
tarafından
yorumlandı
Dondurucuya herşey girmiyor. Yazın meyve sebze filan küçük dolaba asla sığmıyor bence. Kavun karpuz filan da işin içine girince... Derin bir buzdolabı fikrini de düşünün bence. Ben 2 dolapla çok rahatım. Ama kışlık sebze filan yapıp buzluğa atan biri değilim. Sizin ihtiyaçlsriniz farklıdır muhakkak.
19 Temmuz 2022
Birkul
(
65
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben çok yaparım fasulye,domates , poğaça kurabiye,içli köfte börek çiğ koyarım cikaririr pişiririm .
19 Temmuz 2022
Nurpia
(
657
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne güzel ya maşallah. O zaman kesin dondurucu.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2022
Shz
(
1,960
puan)
tarafından
cevaplandı
Kesinlikle dondurucu. Çok ihtiyaç oluyor ama fiyatlar çok artmış
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2022
__Deniz__
(
2,191
puan)
tarafından
cevaplandı
Tefal Actifry kullanıyorum çok mennumun dondurucuyla çok işim olmuyor canım et dışında çok sebze vs kışlık yapan biri değilim o yüzden dondurucu almayı hiç düşünmedim
19 Temmuz 2022
Birkul
(
65
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de herşey koyarım buzluğa kışlık hazirlikk yapacağım ya bir kaygı bende domates, karnıyarık, fasulye, poaca,kurabiye herşey koyarım çok pratik oluyor
19 Temmuz 2022
__Deniz__
(
2,191
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman sana dondurucu da ihtiyaç canım onu al sonra airfry yada Actifry alabilirsin ama dondurucular daha pahali sanki önce onu almak daha mantıklı
19 Temmuz 2022
Birkul
(
65
puan)
tarafından
yorumlandı
İkisi arasındaki fark ne airfry actifry
19 Temmuz 2022
__Deniz__
(
2,191
puan)
tarafından
yorumlandı
Actifry canım içinde sürekli döndüren bir aparat var sıcak hava üflüyor aparat dönerek karıştırıyor sürekli patatesler eşit pişiyor bir kilo patates de doldursan döndürerek pişirdiği için hepsi çıtır oluyor benim eşim almış inan aldığın da haberim bile yoktu önce güzel patates kizartmaz diye düşünmüştüm ama gayet güzel patates kizartiyor ,airfry sabit diye biliyor içinde karıştıran aparat yok onu kullanmadım kızartmasi nasıl oluyor bilmiyorum canım
19 Temmuz 2022
Birkul
(
65
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canım teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2022
3mhnads
(
2,071
puan)
tarafından
cevaplandı
Ya bana airfryer çok saçma geliyor. Bi anda aşırı derecede reklami yapildi ama gereksiz gibi.... Bence düşünmeden dondurucu alın
19 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynı fikirdeyim
19 Temmuz 2022
__Deniz__
(
2,191
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım bana da öyle geliyordu da eşim gidip Tefal Actifry almış onun yağlı yeme yasağı vardı o yüzden ilk getirdi ne kadar pahalı bu pisirmez boşuna almışsın falan dedim sonra denedim kızartmalar da elim ayağım oldu artık normal kızartma yiyince çok yağlı geliyor ona alıştık hem çok temiz kullanımı ortalık sıçraması yok hem sağlıklı ama arkadaş dondurucuyada çok herşey koyuyormus bana göre de önce dondurucuya çok herşey koysam önce onu alırdım da actifrylarda gerçekten güzel patates kizartiyor canım bizim gibi diyeti olan ve çok seven insanlara da çok iyi birşey
19 Temmuz 2022
3mhnads
(
2,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşinizin durumunda gerçekten gerekli. Bide sizinki biraz daha farklı demek ki. Benim çoğu gördüğüm yorumda hazır patates değilse iyi kızartmıyor yazmışlardı
19 Temmuz 2022
__Deniz__
(
2,191
puan)
tarafından
yorumlandı
Dk az tutar elektirik gidecek diye erkenden alırsan yumuşak oluyor patatesine göre canımdan bakiyorim hafif köşeleri kızarık renk alınca alıyorum canım bazı patatesler 30 dk pişiyor bazıları 37-38 dk da patatesin cinsine göre değişiyor kizarmadan patatesleri çıkarmıyorum ben , çoğu insan 20-25 dk alıyorlar sonra kızartması güzel değil diyorlar canım hazır patatesler 20 dk falan pişiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
61
göst.
Derin Dondurucu Temizliği Sonrası Tüm Işıkların Yanıp Sönmesi Ne Anlama Geliyor?
13 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Nehirrr
(
1,003
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
51
göst.
Derin Dondurucu Almalı Mıyım? Enerji Tasarruflu Marka Önerileri Var mı?
6 Ekim 2024
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Kubra_87
(
754
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
dondurucu-tavsiye
0
oy
2
cevap
63
göst.
Derin dondurucu buzu en kolay nasıl çözdürülür acabaa?
2 Eylül 2024
Diğer
kategorisinde
Alisimm
(
2,498
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3