0 oy
472 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
Kizlar kız kardeşim sayisalda 130 bin sıralamaya girmiş hangi bölüm iyi olur onun için bilgisi olan yazabilirim İstanbul u tutturabilirmi 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
130 bin sayısal güzel canim 
(1,367 puan) tarafından
Yaşar üniversitesine 172 binle girilmiş. Kıbrisi bile olmaz demissiniz 182 binle de oraya girilmis hukukta. Bence siz bi bakın siralamalara.
(1,326 puan) tarafından
Klavuzu basini okumanızı tavsiye ederim size sıralamalar için belirli kota var ki bunu okursanız görürsünüz bu senenin kılavuzunda
(1,326 puan) tarafından
Bademira anlamanız için bir fotoğraf atıyorum belki insanları yanlış yönlendirmesi iz biraz okuyun öğrenin
(1,367 puan) tarafından
Alta resim paylaştım. Kafamdan uydurup söylemiyorum değil mi. 172 bin sıralamayla alim olmuş. Ayrıca yeni kılavuz biraz önce açıklandı bana okuyup öğrenme fikri vereceğinize siz de eski bilgilerinizi güncelleyin. 125 değil 100 bin oldu.
(1,326 puan) tarafından
Ya he he yeni klavuzu attım ben size okuyup okumamak size kalmış birşey klavuz dün açıklandı bugün değil attığınız bir önemi yok demi bu seneden bahsediyoruz bu senede 125 bin sinir okuyun siz guncelleyin bilgilerinizi bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
130 bin çok iyi 
tarafından
Kendi çabasıyla canım fazlada çalışmaması eminim calisabilseydi daha iyi yapardi
tarafından
Helal olsun❤️
tarafından
Sağol canım
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Muhendislik okusu veya mimarlik en guzel bolumler onlar bence kazancida cok
tarafından
O tip istiyordu canım büyük ihtimal hemşirelik okuyacak
tarafından
Doktor olamaz ama hemşire olur kesin
(2,015 puan) tarafından
Tip oku oku bitmiyor cok yorucu meslek bana gore istekliyse okusun canim allah gonlune gore versin
0 oy
(1,326 puan) tarafından

image

yazamaz tıp sanırım açıklayıcı olmuştur klavuz bu okuyun lutfen
tarafından
Evet ama hemşirelik lebalakali birşey bulamadım ben tıp ami giriyor geçen sene 170 bine girenler bile sayisalda hemşirelik kazanmis
(1,326 puan) tarafından
Hemşirelik ye sıralama olayı yok yazabilir bazı bölümler için geçerli bu olay siz ilk tıp dediniz diye yazdım
tarafından
Anladım canım sağol insAllah olur hayırlısı aslında puanı güzel ama istediği bölüm için belki yeterli olmayabilir doktor olmak istiyordu ama istediği çalışma verimini alamadı ailevi sorunlar yüzünden insAllah rabbim çabasının mükâfatını verir kardesimin
(1,326 puan) tarafından
Amin canım ama hsirelik mühendislik olur
tarafından
Evet canım hayırlısı bakalım insAllah bana kalsa hemşirelik ye iş değilde mimar felan iyi imdada iş bulmak zor
0 oy
tarafından
Şu an tıp 30 bine kadar geriledi ama benim kardeşim 17 binle zor girdi aksaraya. Mühendislik gelir ama istanbulda gelmeyebilir
tarafından
Doktorluk değilde hemşirelik olmazmi
tarafından
Olur aşkım
0 oy
tarafından
Öğretmenlik yazsn    
tarafından
Öğretmenler atanmıyor :(
0 oy
(1,367 puan) tarafından

image

imagesanki kafamdan uyduruyorum hayret bisey

(1,326 puan) tarafından
İnternet sitelerini değil klavuz baz alın önüne gelen site kurabilir ama ÖSYM yi kuramaz demi klavuz dün açıklandı okuyun ve görün
(1,326 puan) tarafından
Ben size ÖSYM atıyorum sizin gibi sıradan insanların kurduğu siteleri değil osym klavuzu hala 125 binde açıp okursunuz okumak isterseniz
(1,367 puan) tarafından
Yazdıklarımı sildim yoksa uzayıp gidecek tamam herkes kendine gore haklı.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 112 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 468 göst.