0 oy
201 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 3 yaşında kızım var genital bölgesinde tüylenme var sırtında bacaklarında kollarındada var ama genital bölgede olunca tedirgin oldum birde göğüs etrafında var her kız çocuğundamı böyle yoksa benim kızımdamı normalmi bu durum birde gece bez takıyorum iki üç gündür bezinde yeşil az miktarda akıntı olduğunu gördüm neden olur başına gelen varmı. Yarın doktor randevumuz var ama yinede sormak istedim tedirginim inşallah kötü bişeyler değildir. 

7 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Bizde yok canim genetik olabilir 
tarafından
Teşekkür ederim canım doktora sordum koltuk altında çıkmaya başlarsa getir hormonlara bakalım dedi ama koltuk altında yok yinede içim rahat değil baktıracağım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu kadar erken ilk defa duydum canım yoktur inşallah bişey 
tarafından
İnşallah yaa içim hiç rahat değil yarın baktıracağım.
0 oy
(530 puan) tarafından
Bnm kızım 2.5 yaşında bacaginda filan tüylenme var ama genetik diye düşünüyorum 
tarafından
Benimde kızım esmer sırtında bacaklarında kollarında küçük küçük siyah kıllar var canım ama genital bölgede olunca tedirgin oldum.
0 oy
(11,095 puan) tarafından
Geçen gün biri paylaşmıştı sert kıl çıkmadığı sürece sorun olmaz diye doktora götürmüş
tarafından
Sert değil canım cansız küçük siyah kıl.
(11,095 puan) tarafından
Bişey olmaz bizde de var sırtında poposunun üstünde ve genital bölge
0 oy
tarafından
Benimde 9 yaşındaki oğlumun genital bölgesinde siyah siyah kıllar çıkmış . Napsam bilemedim duruyor öyle napcam nasıl temizlicem çocuğa bunu nasıl anlatmam gerek hiç bilmiyorum..
(748 puan) tarafından
Canm artik 9 yasinda ve yavas yavas cikar die zannesiyorum artı onu sen anlatmiycaksın ababsi anlaticak.biz anneler bu tür konulari kizlarimiza babalar ogullarina anlaticak
tarafından
Babası anlatsın kuzum seninki 9 yaşındaymış kızımın yaşı küçük olunca tedirgin oldum.
tarafından
Babası yok bende ikinci evliligimi yaptım . Eşime de söyleyemem oğlum çok utanır zannedersem ben anlatıcam bı şekilde
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Ki oğlum şuan 8 aylık 7 aylıktan beri tüyleri var küçük küçük siyah. 
tarafından
Evet canım minik minik siyah cansız tüy.
(2,468 puan) tarafından
Anormal olduğunu pek düşünmedim açıkçası. Özel bölgesinde de var az az

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 175 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (3,875 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
18 Şubat 2022 Aile kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu

403,983 soru

12,102,567 cevap

36,420 kullanıcı