0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından

Bu siteden cıkarttıran varmıdır çok uygun ama güvenemedim

image

9 Cevaplar

0 oy
(7,034 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm istagram en alta yuvarlak içinde foton görünüyor 
(165 puan) tarafından
Dikkat etmemisim düzeltirim teşekkürler
(7,034 puan) tarafından
Rica ederim cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Onu bilmem de başka sayfa önerebilirim size 3lü set 250 TL 

image

image

0 oy
(4,099 puan) tarafından
Resimli magnet bide dijital magnet ten sipariş verdim çk memnn kaldım kaltesi güzldi
(165 puan) tarafından
Bakıyım bi onlarada
tarafından
Resimli magnezyum bende çok memnun kalmıştım
0 oy
(6,065 puan) tarafından
Resimlimagnet vardı orda çıkarmıştım kapıda ödeme olark yıne çıkarcam bunu hiç duymadım insan korkuyor ya
(165 puan) tarafından
Evet fiyatı çok uygun geldi ama cesaret edemedim herkes resimli magneti önerdi en iyisi o siteye bakym
0 oy
tarafından
Sosyopix yıllardır kullanırım. COk memnunum
(165 puan) tarafından
Teşekkürler onada bakayım
(1,947 puan) tarafından
Bende onu kullanıyorum çok guzel
0 oy
(191 puan) tarafından
Bunu bilmem ama 2 yıl önce resimlimanget.com da sipariş vermiştim çok memnun kalmistim şuan tekrar çıkartmak istiyorum bende
(165 puan) tarafından
Bende ordan alıyım herkes onu önerdi heyecana gerek yok :)
(191 puan) tarafından
Bencede:D
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Digital magnet ten yaptirmistim memnun kaldım bakarsın 
(165 puan) tarafından
Bakıyım onada teşekkürler
0 oy
(1,224 puan) tarafından

Bu siteyi bilmiyorum ama ben resimlimagnet.com sitesinden çıkarttım hem guvenilir hem kaliteli 

(165 puan) tarafından
Resimli magnetten alıcam herkes orayı önermiş sağolun :)
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Görümcem istagramdan yaptı çok memnun kaldı bnde guvenemiyorum diye kucucj fotolara tanesini 2 TL'den çıkardım istagrama güvenemiyorum ya kırk yılın başı çanta istedim cantahanzede öyle siteden sipariş verdim 10 Haziran'da 20 temmuz oldu hala gelicek kargo yazıyorum bide azarliyolar o değil bana koyan şey guveip parayı EFT yaptım EFT yapmasaydim şuan canım darlanmazdi hamileyim öyle üzüldüm ki bide adam hakeret ediyor hanfendi bekleyin ne sabirsizsinjz felan diyor eşim ayrı yazdı bn ayrı yazdım böyle giderse mahkemeye vercem hakkımda helal değil bakalım bu perşembe gelcekmis bide normalde kargodan sipariş nosu felan gelir yazıyorum gelmiyor diye bekleyin gelir diyor eğer kargoya verseydiler gelirdi iki gün önce bebek arabası verdik sipariş bugün geldi bilindik siteden verince geliyor ama bilmedik yerden bn daha bir şey almm valla çok doluyum ve üzgünüm o yüzden içimi döktüm :((
(165 puan) tarafından
Bende pek güvenemiyorum genelde bilindik site tercih ederim bişey alacağım zaman sizin 40 gün olmuş dolandırıcılar belli sizi oyalamaya çalısıyolar üzüldüm sizin adınıza bencede şikayet edin
(1,420 puan) tarafından
Valla bide hamileyim inan öyle üzüldüm ki üzüldüğüm içinde uzun uzun yazdım çok bunaldım çünkü bide müşteri memnuniyeti felanda baya çok şey vardı bnde inandım ne bilim haram olsun parası ne diyim ki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ebsu (1,792 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 265 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
4 cevap 69 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Anneymben (940 puan) tarafından soruldu

411,719 soru