0 oy
1,707 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Kizlar annesinin evine gidipte izinlerde annesine para  veren varmi kaldigi sure boyunca yediginiz ictiginz icin 

51 Cevaplar

0 oy
(3,265 puan) tarafından
Ben baba evine öyle 1 2 haftalığına gelmediğim için evime alışveriş yapar gibi ne eksik görsem alırım. Benim babam bir emekli maaşı ile geçinmeye çalışıyor. O yüzden ben yük olmak istemiyorum. Yoksa babam eline ekstra para geçse hepimize veren biridir.
(21 puan) tarafından
Benim cocugum olsa onun cebinden bir kurus istemek zoruma giderdi ama ben hic oyle olmadim ailemin gozunde
(3,265 puan) tarafından
Sende sorun yok ki bacım neden üzülüyorsun. Ailemizi seçemiyoruz. Sorunlu olan Annen o vicdan muhasebesi yapabilen biri değil demek ki ki sana bunu yapıyor. Üzülme onu öyle kabul et uzak dur.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Brnim babam bir tas çorba icirmez bana . Tuvalete girsem kağıt bitti diye bağırır öyle cins bişey. 
(21 puan) tarafından
Benimkide tuvalet kagidi almamis kendim aldim ayni durum cok uzucu ya gercekten
tarafından
Benim babam benim onun çocuğu olmadığımı düşündüğü için oldum olası düşman gibidir bana . Bir bardak su icirmez evde bana . Annem ne eziyetlerle büyüttü beni biliirm . Ben 30 yaşındayım 3 kelime konusmamisimdir o benden nefret eder ben ondan . Eğer benden önce ölürse mezarına bile gitmem o kadar büyük yeminim var . Eşime de hep derim eğer ben ondan önce ölürsem mezarıma gelirse eğer sen adam değilsin .. karakteri de kalbi kadar taş kötü bı insan . Allah Hidayet versin
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Ben annemlere biseler alıp gidince ciddi ciddi azar işitiyorum buraya bise alma alicaksan otur evinde yer derler annemle babam 
(21 puan) tarafından
Benim babamin evde soz soyleme hakki yokki hersey annemden sorulur o da dedigim gbi iste
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Asla istemezler. Ne seversem canım şunu çekti desem hemen yapar. Markete falan çıkınca alırım kendi ihtiyaçlarımı bez ıslak mendil alacaksam alırlar ama ben veririm yinede
(21 puan) tarafından
Ben yattgm icin annemden istemek zorunda kaliyorum ihtiyacimi karti veeiyorum ama daha ilk geldigim gun kartimdan meyve falan almis harcamis ondan istemeyim diye cok zoruma gtti
0 oy
(16,381 puan) tarafından
3 aydır hem annem de hem k.validem de kalıyorum Allah razı olsun hiç öyle bir şey duymadım 

Esim şakasına dedim yeme içme parasını vereyim kızddilar
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Ben eşim göreve gittiğinde 3 aylığına falan gidiyorum ne alsam arkamı döndüğümde cüzdanıma koyuyor parasını ben daha ölmedim çalışıyorum da benim evime alacağın şeyin parasını evladına harca der hep 
(21 puan) tarafından
Bizimkide cuzdandan almak icin bekliyor oyle gozu ac malesef
(1,673 puan) tarafından
Bazı anneler öyle benim eşimin annesi de aynı bir ay kaldık eşim göreve gittiğinde onda çok osrar ettiği için faturalar ve bütün mutfak masraflarını ben ödedim üstüne harçlık bıraktık geri dönerken siz ne yaptınız ki zararınız var faydanız yok dedi her doğuruyor ama anne olmak çok başka bişey
0 oy
tarafından
Yok daha neler canım. 2 haftadır annemlerdeyim bugün merkeze gittik zorla aldım birşeyler gizli saklı aldım onlarida
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Babam vefat etmiş anneme gitiğimde eve bişey almak istediğimde kızar aldırmaz aksine o para verr eve gdnce masraf yapar bana şükürki öyle bi annem var tek başına 6 cocuk buyutu gözü tok annem 
0 oy
(171 puan) tarafından
Benim annem vefat etti 5 yıl önce bende evliyim babamla kardeşimin yanına gidip bir iki hafta kaldığım olur kardeşimi markete gönderirim ne isterse alır eşim erken gelecekse ekmek alır gelir kardeşime eşya alır bir kaç kez temizlik eşyası almıştım açıkçası imkanım yok yoksa giddikce baya şeyler alırım  katkım olsun çok istiyorum ama yok işte 
0 oy
(3,670 puan) tarafından
Anneme vermem ama geçen sene gittiğimde oğlum için mama yada başka bişi içinde para istemedim gidip kendim aldm hep cebimden evede gönlümden çay yanına bişiler almıştım, 1 ay kaldm hep eşimn verdiği harçlıkla kendime bişiler aldm yola çıkmadan babam cbime koymuştu düğün arifesiydi masrafı çok idye kırılmadım 
0 oy
(274 puan) tarafından
Yuhhhh...biri birine kizarken der ki babanın evi mi lan burası ..yani bedava yiyip içiyorsun ..tabiki baba ocağında rahatlıkla yiyip icebilmelisim ..

Haa..durumları yoktur sende yardım edersin on numara hareket olur hayırlı evlat kontenjanından...

Amma ana baba ağzı dili varip da isteyememmeki yavrusu dan ne ayıp yaa...
(21 puan) tarafından
Evet daha geldigimilk gun kartimdan sormadan alisveris yapti aglattilar beni ne deyimki cok zoruma gitti
(274 puan) tarafından
Bak tatlım bebeğinde olduğunda anlayacaksın ki sen de artık bı aile sahibisin kimseye ihtiyacın yok ...

Amman kendi ailene sahip çık..eşine de annem böyle böyle yapıyor diye sakın anlatma ..yasadigimiz hicbirsey boşuna değildir bakalım sen bu yaşadıklarınla nasıl bı anne olacaksın..umarım herşey senin için yolunda gider ..ardına bakmadan sağlıcakla kendi yuvana dön
(21 puan) tarafından
Valla direk ona anlattim aglarken oda biliyor az cok annemi cunku bilmiyorum iyimi yaptim kotumu gitmek istiyorum.ama nasil gidicem bilmiyorum hersey o kadar karisik ki

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,130 göst.
31 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 745 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Minikprenses (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,490 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Berliz35 (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 993 göst.