0 oy
583 göst.
Aile kategorisinde (559 puan) tarafından

Kızlar bugün eltim aradı gel çay içelim oğlu çok terbiyesiz hep küfür ediyor çok ayıp küfurler eltimde gülüyor bana bugun o...Rus....p..u .. kal...ta..k dedi bişe demedim oglumada ana baba düz gitti oğlumda 2 buçuk yaşında bu arada ... Eltimin ogluda 9 yaşinda  biz içerde çay içerken bunlarda balkonda oynuyordu oğlum v eltimin 4 yaşındaki oğlu ile 9 yaşındaki terbiyesiz olan gitti onların yanına oğluma bı anda aglsmaya başladi morardı ne oldu niye dedim terbiyiz olan düştü dedi bı baktım oğlum ayağını tuttu kıpkırmızı şişmiş meğerse hordumla vurmuş oğluma kızdım eltimde dedim bune terbiyesizlik yok duşmustur diyor bende dedim baksana uzun kırmızı hortum izi işte eltim ısrarla yok oğlum yapmaz yalan söylemez diyor . Bende çocuga edim niye hortumla vurdum bı anda  üzerime saldırdı ne biçim küfürler etti yine vurmaya çalıştı m...a.l eltimde gülüyor eğleniyor bende kızdım çiktim eltime dedim bidaha sakın bize gelmeyin bende ölsem gelmem dedim yok bişe olmaz diyor .  Oğlu bize bunu ikidir yapıyor aynı şekilde eltimde oğlum yapma diyor gülüyor .. bu arada eltimin oğlu sokakta hep dayak yiyor herkes onu dövüyor eltim kendide söylüyor niyeki ben onlara iyiyim onlarda bana böyle yapıyor .. şimdi ne yapmam lazım .. uzun oldu K.B yın.

22 Cevaplar

+3 oy
(10,984 puan) tarafından
Hata sende bu çocuğun ağzı bozul olduğunu bugün mü öğrendin hiç gitmeseydin öyle ortama çocuk falan sokmam isterse kendi kardeşimin çocuğu olsun o küfürleri duysam yapıştırırım ağzına bu sefer ben eğlenirim eltimin karşısına geçip terbiyesiz 
(559 puan) tarafından
Ben zaten sinirden çakacaktim çocuk dedim ama boş annesi sarılmış gülüyor çiktim bende
(10,984 puan) tarafından
O tokadı eltin hakediyor  aslında. Çocuklar anne babanın aynasıdır. Demekki ailede o cümleler geçiyor çocuk da küçük değil laf anlayacak yaşta asla tahammülüm yok çocuklarda küfüre. Parkta kaç kez bunun kavgasını ettim saysam bitmez
-Reklam-
+2 oy
(1,087 puan) tarafından
Oğlu ergenliğe girip anne babasına kan kusturunca başı beladan kurtulmayınca görürüm ben gülmeyi. O zaman bizim evladımız niye böyle oldu diye dövünür durur artık. Böyle insanların çocuğu olmasa keşke 
+1 oy
tarafından
Az bile tepki vermişsin ama benim asıl üzüldüğüm o daha çocuk ve böyle Bi anne elinde ziyan oluyor sosyal hizmetleri devreye sokardım ben dayak yemekten dolayı çocuğun psikolojisi bozulmuş ve kendinden zayıfları döverek gücünü gösterip kendini aslan görüyor zavallı cocuk
(559 puan) tarafından
Çok doğru söyledim cnm zaten geçen eltim bı olay anlattı gülerek bide komşunun kızını dövmüş nasıl mutluydu eltim snr bi baktım kızı sokakta annesiyle yutrurken gördük bana diyor bak oğlum geçen gün bu kızı dövmüş bende dedim nasıl yani bu daha küçücük yeni yeni yürüyor olsun dedi şaşirdim bide gülüyor du yine ben zaten o gün anladım bu kadının aklında bı sorun olduğunu
tarafından
Ben senin yerinde olsam o konuşmaları kayda alir sosyal hizmetlere bildirirdim gelecegin psıkopat canisini yetistirir bu manyak kadin lutfen banane deme yarin obur gun senin oğluna baska yerde musallat olmayacagi ne malum ayrica o bi cocuk yazik gunah ona
0 oy
(351 puan) tarafından
Kuzenimin oğlu 7 yaşına girmiş sık sık da görmeyiz seneden senyee belki çocuk el hareketi çekiyor ve yengem de mal mal gülüyor anasida artık napiyyorsa böyle a.sal.lak insanlar güldükce daha çok böyle olurlar 
(559 puan) tarafından
Böyle annenin ağzını yırtmak lazım ki çocugunun yaptığı  terbiyesizlige  gülmesin
0 oy
(807 puan) tarafından

Eltine dedigin gibi gidip gelmemelisiniz

Ben seni hakli goruyorum az bile tepki vermissin

(559 puan) tarafından
Malesef eltimin yüzü yok yine bize gelir eminim
(807 puan) tarafından
Sende oğlunun yaptığı terbiyesizligi soyle cekiduzen versin cocuguna
0 oy
tarafından
Benim aklım oğlunun balkonda sizin içerde olmanızda gerisine odaklanamadım. Dikkat edin lütfen çok korkarım böyle şeylerden.
(559 puan) tarafından
Evleri Bahçeli cnm balkon bahçe gibi beton gerisi toprak
tarafından
İyi bari bu yaz o kadar çok böyle haber gördüm ki Allah korusun. Konuya gelirsek anlık olarak olması gereken tepkiyi vermişsin zaten onlar sinirle söylenmiş sanacak büyük ihtimalle ama tutumundan geri dönme koca kadın ya dayak yiyen oğlu dayak atınca hoşuna gitmiş belli ben olsam daha da muhatap olmam
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Görüşme tabiki .terbiyesiz maile bence görüşme.kocan gorusurse gorussun iyy sinir oldum burdan.kafadan kontak belliki ve eltinin öğrettiği çok belli ve direk sana söylemesini istemiş fitne fesat.kiskaniyor belliki seni ve aile yapısını bozmaya çalışıyor.asla görüşme çocuğunu yanlız birakma 
(559 puan) tarafından
Eşim zaten onlarla görüşme gitte gelmesinler diyor bende biz burda 2 eltiyiz zaten kimse yok gidip gelelim diyodum .....aynn goruşmeyiz artık aşiri terbiyesiz ler
(2,550 puan) tarafından
Eşin bile diyorsa niye gidion be kuzum boşver en iyisini edersin
0 oy
(18,268 puan) tarafından
Şimdi bı daha onunla görüşmemen lazım. Senin çocuğuna vurduğu için keyiflenmis bildiğin. Çünkü başka çocuklardan dayak yiyen çocuğu bu sefer dayak atan konumuna gelmiş. Vicdansız insan. Şu benim çocuğum yalan söylemezcilere de sinir oluyorum. Çocuk bu sıkıştığı her an yalan söyleyebilir. Hatta yetişkinler de öyle. 
(559 puan) tarafından
Ewet zaten sürekli guluyodu ben çikarken arkamdan taş attı küfür etti eltim biseler dedi konuşma dedim oda hala guluyo
0 oy
(20,114 puan) tarafından
Gerizekalı gülüyo bide yaa malmı ne kız eşine söyle eşiyle konuşsun o oğlana terbiye versin benim eltimin oğlan bana yapsa valla çarparım ağzına bi görür anyayı konyayı
(559 puan) tarafından
Cnm zaten babadan bu küfürleri öğreniyor . Vurmayida sokakta hep dayak diyor ordan ... Oda kendinden yaşça küçüklere vuruyor eltimde mutlu oluyor
(20,114 puan) tarafından
Ay ailecek manyak bunlar
0 oy
(1,250 puan) tarafından
İlişkini kes 
0 oy
(12,679 puan) tarafından
Bir daha asla evine gitmem evime almam düğünden düğüne cenazeden cenaze ye görürüm suratını. Terbiyesiz kendi gibi çocuk yetiştiriyor ap.tal .ay çok sinir oldum 
0 oy
(5,913 puan) tarafından
Eltin gerizekalı bu açık ve net umarım daha fazla üremez ziyan ediyor çocukları 
0 oy
(710 puan) tarafından
Benim burda bi arkadasin eltisinin 4 cocugu var arkadaşımla altli ustluler  arlafasa gidince hep duyarım  4 cocuk birbirine ana avrat kufreder el hareketi ceker anneleri hep guler yapma der yalandan 4 cocukta anasina o.. kah.... b.o.kumu ye anani s... vs vs annelerine neler soylerler kadin hep guler kahkaha atar demekki boyle insanlarin hosuna gidiyor bu durum 
0 oy
(5,354 puan) tarafından
Kesinlikle gitme onlara . Samimi olma derim . 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
İyi ki tepkinizi ortaya koymuşsunuz. Suç annesinde. Benim oğlum yapmaz, diyerek örtpas ediyor. İleride yapacağı şeylere de aynı tepkileri verir. Topluma bir suçlu daha annesi yüzünden katılmış oluyor. 
0 oy
(598 puan) tarafından
Olan olmuş artık ne git ne de gelsin. Ahlaksız kadının hoşuna gidiyor sana saldırıp küfür etmesi. Muhatap olma .
0 oy
(2,113 puan) tarafından
Bnm eltimin de oğlu 11 yaşında aynı onun gibi evime gelmesini istemiyorum dile getiriyorum gelme diye ama bende gitmiyorum,ben gitmeyince o da gelmiyor en kafamın rahat olduğu hal
0 oy
tarafından
Benimde eltimin oglu anlattığın gibi ama eltim kızıyor müdahale ediyor etmediği zaman ben müdahale ediyorum bisey demiyor 

Arsız cocukla uğraşmak çoook zorrrr
0 oy
(16,250 puan) tarafından
Yanında küfür ettiği ilk günden mesafe koyman gerekirdi bir yerde oğluma kızdım demişsin inşallah onu da yanlış yazmışsın hırpalanan senin oğlun çünkü ve de mumkunse oğluna sana iyi davranılmayan hiç bir ortama girme sizin eğitemediğiniz çocuklarınıza biz tahammül etmek zorunda değiliz de 
(559 puan) tarafından
Oğluma değil cnm eltim oğluna kızdım .. mesafemi artık koydum
0 oy
(754 puan) tarafından
Cnm bu zamanda insanlar başka oldugu gibi çocuklarda başka.Bu zamanda akraba ile sadece özel günlerde görüşülür

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 291 göst.
0 oy
4 cevap 167 göst.
13 Eylül 2022 Aile kategorisinde Hatice3370 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Vusale26 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
18 Ocak 2024 Aile kategorisinde clk38 (1,420 puan) tarafından soruldu