0 oy
517 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (90 puan) tarafından
Bıktım valla hamileyim 2 çocuğum var annem arıyor abinin çocuğunu bak diye hemen hemen hergun bna sormadan çat kapı getirip bırakıp gidiyorlar çalışıyorlar abim yengem annemle birlik oturuyorlar annemde çalışıyor ama bıktım ya hergun getirmeleri sen arıyor beni az önce evdeyden getiriyoruz diye ya dedim kimse yok mu bunaldım bı kere ara dedi ağrım sızın var mı hep abimin oğlunu düşünüyor benimkiler hiç ya hamileyim zorlanıyorum tirip atıp kapatti yüzüme aman bakma dedi yoruldum keyfine gezicekler mis sana bıraktım ya bı kere ya ara dediki ağrım varmı biseyim var mı suçlu bn oldum bakmicam dedim diye 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sana güvenip mi ise girmişler tabiki bakılır ama insani enayi yerine konularak değil her gün her gün olmaz boyle birşey varsa bastan ise girmeden konuşulur bakabilir misin diye bu kullanılmak oluyor 
(90 puan) tarafından
Yeni girmedi ise çocuk 4 yaşına basicak 3 senedir çalışıyor hep bana kardeşime bırakarak yeter ya valla bunaldım
tarafından
Senin bi suçun yok canım seninde bir ailen var üzme Taylı canini senelerdir idare etmissin zaten onların yaptığı ayip
(90 puan) tarafından
Hiç umurlarinda değilim ne bn ne benim çocuklarım
tarafından
Sende umursama canım herkese gördüğün değer kadar değer ver
(90 puan) tarafından
Zoruma gidiyor artık bıktım ya güya sana yardım edicem bebeğin bezlerini alicam çocuklara okul için yardım edicem dedi dedi hiç bişey etmedi duydum ki abimin oğlunu kreşe vericekler parasını annem ôdicek 2 buçuk bin zoruma gitti hani bna deeiklerin
-Reklam-
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Peki ya yengen?oda mı çalışıyor??
(90 puan) tarafından
Evet oğlu daha 1 yaşında yoktu işe girdi hep biz baktık
(4,725 puan) tarafından
Bakım konusunda anlaşma olmamış diye anlıyorum böyle yapmaya devam edeceklerse senin ya hakkını verecekler yada başka enayi bulacaklar
(90 puan) tarafından
Yardım edicem demişti sana kaç ay oldu biseyini görmedim bide ne öğrendim abimin oğlunu kreşe vericekler mis 2 buçuk bin Ken di ôdicek mis bna yardım etmicek yani umrumda değil artık hep kandırdı beni
(4,725 puan) tarafından
O Zaman bakma açık açık söyle ister küssünler ister kırılsınlar
(90 puan) tarafından
Diyince aç gözlü oluyoruz artık el kızı olduk diye yengemde anneme hiç değer vermez hiç hemde annem arkadindan konuşur yüzüne güler ama onlar yani madem öyle böyle
0 oy
tarafından
Küserse ekime küsmezse kasıma kreş laaaan bura dıyecen
(90 puan) tarafından
Ağrım var agriim diyorum hiç trip atıyor haleda ya karnım burnumda kndiminkilere zor yetisiyorum ama yok işleri görülsün yeter yengeme öyle demez ama kötu olan ben olurum
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Hiç tınlama boşver 2 çocuğun var birr hamilesin zaten senin bı sorumlulugun varken bide üstüne ekstra sorumluluk neden yüklüyolae bakamiyolarsa versinler bakıcıya yada çalışmasın hadi hepsini geçtim o zamn sana para versinler bakmak zorunda değilsin. Ha bir bakarsın yigenlerim sonuçta iki bakarsın ama öyle sürekli öyle bı dünya yok ev oldu kreş 
(90 puan) tarafından
Kesinlikle öyle değerde verseler anneme ben bisey diyince el oluyorum bakmaya arıyor ama
(90 puan) tarafından
Çok kızıyor niye yoruyon kendini diye eski postum var geçende kaynanamla böyle bı sorun yaşadım kaynanamla Eltim bı yere gitcekti eltimin çocuklarını baksana dedi eşim kızdı hayır dedi kaynanam küstü kapattı bu sefer
(1,421 puan) tarafından
Bnde üzüldüm sana kuzum inşallah en kısa zamnda çözüm bulursun doğum yapınca ne olcak hangisine Bakcan dediğim gibi kuzum şöyle dusuncelerini istersen kötü ol ama önüne geç bı an önce şuan bide bu durumu ister istemez takıyorsun sitres yapıyorsun bebeğin var karnında
(90 puan) tarafından
Kıymet bilmemeleri ve suçlu ben mis gbi davraniyorlar hele annem abime kızmıyorum bile bunu yapan annem
(1,421 puan) tarafından
Evet canım fark ettim ne diyelim ki
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Boşver canım alışmışlar sende hamilesin çocukların var senin yükün sana yeter resmen seni kullanıyorlar
(90 puan) tarafından
Çat kapı gelmelerinden iyimisin diye sormamalarindan
(3,094 puan) tarafından
Yani onların sana yardım etmesi lazım asıl onların senin cocuklarinla ilgilenmesi lazım senin dinlenmen için açma kapıyı sende
(90 puan) tarafından
Arıyor işte bugün evdeyden getircez diye gezmeye gidiceklermis
0 oy
(2,958 puan) tarafından
Tövbe tövbe kreşe versinler kimse kimsenin çocuğunu büyütmek zorunda değil. Yada versinler sana aylık 3 4 bin lira o zaman 
(90 puan) tarafından
Kreşe yazdircaklar işte 2 buçuk bin istemişler annem demiş ben öderim güya bna yardım edicekti kaç aydır oyalıyor beni
(2,958 puan) tarafından
Canım sen de hamilesin. İnsan hamileyken kendi ile zor uğraşıyor sana da günah... Vallahi ne diyeceğimi bilemedim
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Bakacak bir enayi varken ben paramı kazanırım bakıcı parası vermem gezerim tozarim kafasında bir daha söylerse versin bakıcı parasını bakayım de o ne hergun hergun yeter ya de zaten para vermiycrk o yüzden bırakmaz birdaha 
(90 puan) tarafından
Diyor ki zaten kaç saat bakıyorsun niye lafını ediyor musun ya onun bile kıymetini bilmiyor laf diyor
(1,326 puan) tarafından
Bakmayacaksın canım evet lafını ediyorum bulsun bir kadın o zaman onada desin diyebiliyorsa kaç saat bakıyorsun diye para kıymetli canım bulmuşlar seni saf sesi çıkmayan ne gerek var diye düşünüyorlar
(90 puan) tarafından
Bunaldım valla artık laflarindan kıymet bilmemezliklerinden
0 oy
tarafından

Birini 40 yıl sırtında taşırsin, bir gün indirirsin suçlu olursun demişler. 

Kabul etmeyin, zaten baktığınız hora gecmiyormus, kıymet bilmiyorlarmis. Bakıp kötü olacağınıza bakmayip kötü olun. Çocuklarınıza yazık, size yazık değil mi?
(90 puan) tarafından
Stori atmışlar şimdi gezmelerdeler bna baktirip kendileri gezicek oldu
0 oy
(26,347 puan) tarafından
Canım karı koca çalışıyorlarsa bir bakıcı tutsunlar hamile halinle üç çocukla uğraşmak zorunda değilsin kazandıklarını senle harcamadıklarına göre seni ilgilendiren bir durum yok kaldı ki şu halinle senin bir yardımcıya ihtiyacın var gibi gözüküyor 
(90 puan) tarafından
Anlayış sıfır bugünde aradılar getirelim diye getirin dedim ne yapim artik
(26,347 puan) tarafından
Bi günde siz benim çocuklarıma bakıverin de canım tabiki yeğen insan ona da üzülüyor sonuçta istemiyormuşsun gibi oluyor ama böyle çok zorlanırsın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 484 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 515 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 414 göst.