Ben eşimden önce birini çok sevdim. O da urfali ... neyse bunu ailei ogrendi beni istemedi bu da aileme karşı gelemem bizim burda öyle şeyler olmaz dedi. Ama seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum dedi... çocuk gibi ağlardık her telefon konuşmamızda... ben ayrıldım zaten sonu olamayan bi ilişki asla benim için değil.
Arkadaş gibi konuştum ta ki eşinle tanıyana kadar... şunu da soylim eski sevgiliden arkadaş olmuyor.. için acıyor... Yani nebilim çok farklı birsey bu...
Eşimi tanıyor... bana dedi onun ailesi de seni isteyecek, üzüleceksin, o da seni bırakacak vs vs... neler söyledi kıskançlığından... evet haklı da çıktı.. eşimin ailesi istemedi dediler yabancı burdan amca kızıyla evleneceksin... eşim kavga etmiş demiş ben istemiyorum ben Adana dan alacam . Şike şike geleceksin istemeye... beni istemeye abisi falan geldi... vs vs... düğünüme kimse gelmedi kendi akrabalarimdan başka... evet Mustafa haklıymış ama bi yerde yanıldı.. eşim onun yaptığı gibi yapmadı bana sahip çıktı.. Her zamanda çıkıyor.. şuan bile bi olay olduğunda haklıysam susuyor asla beni susturmaz onlara karşı...
Velhasıl kelam belki sevdiğime kavusamadim ama Allah demekki daha hayırlı görmüş böylesini. Pişman mıyım asla... istese o da adam olurdu bana sahip çıkardı... onun adamlığı nisanlandigimda bana kaç dedi bukadar mis... ben ***** miyim... dedim sen ailene karşı gelemdin ben senin yüzünden ne böyle bi ailemi ne de böyle bi adamı arkama alırım!!!! Elhamdülillah mutluyum huzurluyum. İllaki sıkıntılar var ama bu günlerimde geçecek inanıyor yeterli eşim sağ salim yanımda olsun
Bazen kaderi zorlamamak lazım olmuyorsa Allah böyle yazmış diyip bırakmak lazım