0 oy
1,751 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
Haydi hikayelerinizi paylaşın kızlar

72 Cevaplar

0 oy
(887 puan) tarafından
18 yaşında sevdim nişanlandım 1.5 sene gezdik tozduk nişanlılığın tadını çıkardık, 1,5 sene de askerlik yaptırdım. 3 sene nişanlı durduk askerden geldi evlendik 21 de anne oldum bir paşamız oldu 12 sene geçti üzerinden şimdi 33 yaşına gireceğim ve ikinci evladıma hamileyim, 12 seneyi acısıyla tatlısıyla geçirdik şükürler olsun hiç pişman olmadım erken evlendiğime eşimden Allah razı olsun 
-Reklam-
0 oy
(1,800 puan) tarafından
Çok mücadele verdik kavuştuk ama keşke kavusmasaydik anamı dinleseydim keşke zamaninda
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Ben kavuştum eşimi bilemem..
0 oy
(14 puan) tarafından
Kavuşamadım görücü usulü evlendim 
0 oy
tarafından
Coo şükür kavuştum,Rabbım bir ömür ayırmasın❤❤❤
0 oy
(2,423 puan) tarafından

Kavuştum. Lise 1 de tanıştık. Babam tutucuydu yada muhafazakar mi diyolar kıskanç mi dersiniz bilemem. Buna rağmen 7 yıl sevgili kalıp kimseye yakalanmadik gezerken falan :D Babam gerçekten beni eve kapatır onuda hallederdi. He yobaz değil yani öyle zorba değil ama Nisan vs olmadan sevgililik falan işte anlamıyor eski insanlar. Annem bile mesaji yakalayıp öğrenmişti baya Bi telefonumu falan aldı ama yılmadım. Kardeşimi parka götürürdüm tabu çocuğuz o zman öyle o top oynuyor ben öyle.. bakışıp duruyoruz.  Bi sürü badire atlattık maddi manevi askerlik ti memlekete gidince mesafeydi derken.. ama hiç kopmadık. Benim ilkim di. O da ilki olduğumu söyler aşk olarak ama manita yapmış tabi mahalleden :Dneyse aileler tanıştı arada Bi kültür farkı var. Yani eğitim falan değil yalnis olmasn. Çok ataerkil di ailesi. Yani adamlara saygı ne derse o olur vs vs. Yani babam tutucudur ama bana sesini bile yukseltmedi hiç. Ama ben nişanlandım eşimin dedesi bağırarak falan kulluk getir !   Demeye başladı bana.  Yani Bi kere diyebildi :D kabullenmedm tabiki çay da taşırım şu da veririm ama benim için rica kırmızı cizgiydi ve bunu baştan hallettik eşimle kötü olmadan. ZTen ezdirme z de beni.   Öyle böyle derken 12. Yılımız şükür. İki evladımız var mükemmel değil hersey tabiki ama iyi kii olmus diyorum ❣️❣️

0 oy
(3,003 puan) tarafından
Kavuşamadim ne yazık ki şehit oldu..
0 oy
(10 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kavustum cok zorldım ama pek hayırlı olamdı
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Yok be o tren kaçtı 
0 oy
(324 puan) tarafından
Benim sevdiğim vardi ama olmadi cok sevmiştim ailem kurt diye karşi cıktılar oda kacirim seni demedi bende kendi yoluma baktım beni sevene gidicem görücü usulu evlencem dedim oylede oldu cok sükür peşimde kopek gibi beni seven sayan bi kocam var demekki diyorum hayırlısı kocammiş 
0 oy
(1,918 puan) tarafından
Hayır kavusamadim beni sevene kavustum :)
0 oy
(446 puan) tarafından
Hayır görücü usulü gibi oldu. Ama daha onceden taniyordum ayni okuldandik 10 sene sonra görüş tük evlilik karari aldik cok acele etmisim gerek yokmus  bidaha gelsem 3vlenmem bununla yani Allah herkesin gönlüne göre versin. 
0 oy
(1,618 puan) tarafından

Sevdiğime kavuştum. İyiki de kavuştum. Ben 13 yaşındaydım eşim 15 yasindaydi o zamanlar. 7 sene sevgililik dönemi oldu bir kez halama söyledim tüm sulaleye yaydi ayrıldık diyip birbirimizi sevmeye devam ettik ve sonrasinda bir  Allah'ın kuluna duyurmadik. Gizli telefon kullandım annemle kız kardeşim biliyordu babamla abim bilmiyordu akrabalara çok fazla gitmiyorduk zaten. Bi yere gidince evde birakiyodum falan. Geçirdiğimiz yıllar hem çok zordu hem çok güzeldi. Yeri geldi aylarca birbirimizi görmedik yeri geldi geceler boyu ağladım yeri geldi hiç haber alamadığım günler oldu ama asla birbirimizi bırakmadık. Askerden önce yüzük takicaz dedik kayinpederim ölüm kalim var diyip bırakmadı eşim askere gitti geldi bu seferde maddi durumdan dolayı bir sene erteledik. Annemle kaynanam tanistilar konuştular evle birlikte olacak diye anlaştık istemeye geldiler söz nişan derken 7 ay nişanlı kaldık mala mülke eşyaya hiç önem vermedim pandemi oldu herşey olacağına varır dedik hep gezdik tozduk eglenmemize baktık düğün oldu bir evin içinde ben eşim kaynanam kayinbabam evli kaynim eltim onun kızı ve bekar kaynim olmak üzere 8 kişi bir evde 8 ay yaşadık ben hamile kaldim iki buçuk ay sonra eltim hamile kaldi eltim kendi düzenimi kurmak istiyorum diyip ayrıldı tam bir sene sonra aynı ayda aynı günde ben aynısını dedim kendi düzenimi kurmak istiyorum diyip ayrıldım şuanda kızım 9 aylık minicik sıcacık bir yuvamız var çok huzurluyuz. Seviyosan peşini birakmican arkadaş:) (tabii eşinin karakteri düzgünse)

0 oy
(1,862 puan) tarafından
Aradığımı buldum 
0 oy
(753 puan) tarafından

O bize gelir giderdi dayımın ve abimin en yakın arkadaşıydı birgün birbirimizi gördük abimi almaya gelmişti o an birbirimize baka kaldık ama o benim kardeşi olduğumu bilmiyormuş :Dyani abimin bi kız kardeşi olduğunu neyse ben 1 yıl boyunca onu heryerden fake hesaplardan takip ettim sonra ben istanbula o izmire gitti o benden 1 ay önce döndü bir gün abimin eşi beni aradı sana nee diyecem hakan abii varya demiş ki abine gel senle arkadaştan öte olalım bende bi heyecan bi mutluyum oda beni seviyormuş meğersem sonra bende döndüm memleketime 1 hafta sürmedi annesini getirdi bize tanişmamız için 2 ay verdiler ayy ne güzel heyecanlı günlerdi buluşurduk ve eşim imam nikahı kıyılana dek elimi dahi tutmadı bizim orda imam nikahı nişanda kıyılır neyse imam nikahı kıyıldı nişan bittikten sonra onlar evlerine gidecek bana bi senin odana gel doye mesaj atmıştı gittim kapıyı kapatır kapatmaz ikimizde birbirimize sıkı sıkı sarılmıştık 2 yıl oldu hâlâ sarılınca aynı duyguyu hissesiyorum

0 oy
(1,487 puan) tarafından
Arkadaşlıkla başlayan bir serüvendi bizimkisi sonra aşka dönenlerden ama elhamdülillah bugün olsa yine kocamla evlenirdim herşeye rağmen
0 oy
tarafından
Kavuştum sevdim ama eşeklik etmişim ,anne baba lafı dinlemezsen bu hayatta hep pişman olurmuşsun dinlemedim ve sonuna kadar pişmanım sevmek masraflı işmiş hakedene verilmeli sevgi. 
0 oy
(1,236 puan) tarafından
Anlatsam roman olur valla
0 oy
(539 puan) tarafından
Hayir kavusmadim mantik evliligi yaptim ve iyikide yapmışım çünkü her ne kadar istesemde ilerdeki cocuklarima  doğru bir adam secmeliydim ask gözümü kör etsede bunun bedelini cocuklarim ödeyecekti çok şükür mantik evliligi yaptim taniatim konustum karar verdim iyikide yapmışım suan ogluma bir babadan cok anne gibi bugün ölsem yarın cocugumuza cok iyi bakar esimin bir itirafini bana söyledi aşık oldugum insanla iyikide evlenmemisim boyle bir hayatim olmazdi bende mantikdan yanayim dedi 
0 oy
(850 puan) tarafından

İlk askim vardı öyle çok sevilirsin öyle çok severdim ki 2 yıl görüştük sonra ailesi istemedi beni onlar doguluydu bacimin kızını Alaçam derdi bana hep zaten anası aldida buda anasıni dinledi ayrıldı intihar bile ettim ergen kafası zaar 18 yaşındaydım nişanlı askerde bu bir gece arkadaştan numaramı bulmuş beni aradı gecenin köründe "

"senin gibi hiç kimseyi bir daha asla sevmeyeceğim ben kendimi maddelere vurdum önce kendimi sonra ailemi en sonda seni kalbime gömdüm dedi"" 

Sonra eşimle zaten liseden arkadaştan facebboktan ekledim konuştuk felan derken biz bunla tam 5 yıl sevgili 1 yıl nişanlı kaldık 6 yıl sonunda evlendik iyi bir insan eşim fakat kafa yapilarimiz asla uyuşmuyor ben hayat dolu o hayatı sevmeyen yaşamayı sevmeyen gezmekten nefret eden biri sevgiliyle nisanliyken böyle değildi evlendikten sonra ne oldu bilmiyorum çok sevdim eşimi kopamadim hiç ama bu aralar o kadar sorguluyorum ki yaş ilerledikçe sanırım bazı şeylere tahammülü kalmiyormus insanın ne bilim bu aralar pek iyi değil aramizzz amaaan dertlendim giazz :) eski şahısın anası ortak arkadaşımıza keskede onları ayirmasaydim o gelinim olaydi demiş eski şahsın karısı arkadaşıma onu çok merak ediyorum nasıl biri fotoğrafı varmış felan demiş kaynanam sürekli onadan bahsediyor eşim bir kaç kez gece rüyasında sayikladi demiş o arkadaşla hemmen irtibatı kopardım numaramida değiştirdim öyle yani uzun yazdım dertliyim anacım :)

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 973 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 441 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Dertlerderyasi (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.
2 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 687 göst.