+1 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (1,155 puan) tarafından
Kızlar bebeğime simididen hesap açıp aylık belirli bir miktar koymak istiyorum. Ama bebeğim büyüyene kadar hiç kimse parayı çeksin istemiyorum. öyle bir sistem varmı ona göre gidip yapacağım.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ziraat bankasinda açtık biz kızım adına ama benim hesabıma ek açıldı para atıyoruz altın alacak olunca ona altın alıyorum çünkü TL eriyor sürekli altın daha mantıklı 
(1,155 puan) tarafından
Canım bende dolar olarak koymayı düşünüyorum. Bebeğime bir gelecek vermek istiyorum. İlerde zorluk çekmesin diye. Kaç yaşına kadar parayı çekemiyor canım bilgi verir misin ?
tarafından
Benimkine ek olduğu için ben cekebiliyorum canım ama senin dediğin sistemde 18 e kadar çekilmiyor galiba
(1,155 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekürler bişey daha merak ettim peki hangi bankadan yaptın devletin bankası mi ?
tarafından
Evet canım ziraat ta bizimki
-Reklam-
0 oy
(13,085 puan) tarafından
Oglum 22 aylik 2 aylikken actik biz ona benim adima ama bireysel emeklilik yaptik BES diye geciyor. 20 aydir oduyoruz. Devlet katkili bir hesap yuzde 25 devlet veriyor. Mesela sen 200tl yatiriyorsun 50tlde devlet veriyor. Bizimki hemde dolar euro altin hesabi ustunede endeksli ordanda artiyor ayni zamanda
(1,155 puan) tarafından
Teşekkürler canım çocuklarımız için çok önemli bişey bende bugün yaptıracağım
(13,085 puan) tarafından
Rica ederim canim simdi 2.de yolda bizim 2 3 aya onada acacagiz insallah :)
(2,156 puan) tarafından
Ben de düşünüyorum hangi bankada açtınız bes olayi mantıklı geldi
(13,085 puan) tarafından
Yapkredide canim benimki
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Var canım bebeklerede bes var bizde düşünüyoruz ordan biliyorum internetden araştır 20 yaşında kadar çok güzel para birikiyor 
0 oy
(810 puan) tarafından
Ben kendi adima açtım internet bankaciligindan. Dolar ve altın hesabı. Oralara atiyorum duruma göre. Bir de borsadan hisse senedi alıyorum.
0 oy
(291 puan) tarafından
Bende yapmıştım ama Türk lirasının hiç Bi avantajı yok altın yaptım yapıyorum da daha mantıklı 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 285 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,461 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 224 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Mirmirkedi (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 789 göst.