0 oy
482 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,869 puan) tarafından
Bacılar eşim tatile. Gitmek istiyor bende gitmek istiyorum bı yandan da istemiyorum. Ama eşim sen gelmessen eğer 1 hafta git annenlerde kal ben gideyim tatile diyo ama tekte koymak istemiyorum neyse soruya geleyim kziim 16 ay evde genellikle ayran çorbası yapıyorum yiyo bazen de bizim yediğimiz şeylerden yiyo ama tatile gidersek ben kızıma ne yedirecegim otelde kalacağız bilmiyorum kafam karışık diyorum biraz daha büyüsün öyle gidelim ama eşimde bunalmış bende bunaldım aynı şehirden 1 haftada olsa dışarı çıkmak istiyoruz ama bilmiyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

15 Cevaplar

0 oy
(1,726 puan) tarafından
Niye dert ediyorsun bir şeyler ayarla götür buzluğa koyarsın 

Ben olsam giderim benimki teklif etmiyor ki gidelim hep ben isteyen tarafım şanslısın
(2,869 puan) tarafından
Buzluğa koyayım da canım ne ile isitayim yada gitmemek için bahane buluyorum kendimce
-Reklam-
0 oy
(4,318 puan) tarafından
Gitmeden oteli ara bebek ek gidasi için mutfak kulanimi konusunda yardımcı olur musunuz diye sor bence 
(2,869 puan) tarafından
Öyle bişe var mi bilmiyordum canim sağol
(4,318 puan) tarafından
Heryer izin vermez ama veren oteller var yoğun olmadığı saatlerde
(4,318 puan) tarafından
Yada yiyeceklerini hazırla menemen ,pismis yeşil fasulye, haslanmis kuru fasulye haslanmis mercimek  pismis bezelye konserve şeklinde buz akulerinden al birkac tane yolda götür  otelin dolabına yerleştir yanına evden kettle al şehriye makarna tarhana gibi şeyler hasla orda yogurt ile vs yedir aklıma bunlar geldi
(2,869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
Sen gitmezsen eşin tek başına mı kalacak otelde bir hafta :D 
(2,869 puan) tarafından
Evet canim ben gidersem bizim arabayla giderim dedi yoksa otobüse biner giderim dedi
0 oy
(688 puan) tarafından
Kız hero baby kaşık mama var onu götür şu işitip karıştıracak sin meyve pureleride al yanına oda da buzdolabı olur koyarsın verirsin bn öyle yapiyordum
(2,869 puan) tarafından
Canım yemiyo onları bebekkende yemedi ne aldiysam çöpe döktüm
(688 puan) tarafından
Ee  çorbalar oluyor orda tavuk eti vardır patates kızartması yoğurt daha ne olsun
(2,869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim eşimle konuştum bgun dedi sen gelmessen erkek arkadaşla giderim
(688 puan) tarafından
Ee sen girmicem mi
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Bayram haftası gittik canım 1 haftalığına yanıma pirinç pişirdim iyice kavanoza koydum orda içine yoğurt katıp yedirdim bi kavanoz şehriye çorbası yaptım ve yoğurt mayaladım sonra çabuk ekşimesin diye süzdürüp küçük kavanozlara koydum ama şöyle bi durum var biz uçakla gittik ve 3 saatte oteldeydim hemen otelin dolabina koydum onun dışında orda marketten muz aldım üzüm kayısı gibi yıkanıp yiyecek şeyler aldım ve hiç sıkıntı yaşamadım sabah zaten otelin kahvaltısında her şey oluyor bizimle birlikte kahvaltı yaptı 
(2,869 puan) tarafından
Kendi arabamizla gideceğiz canim  teşekkür ederim cevaplarınız icin
(4,093 puan) tarafından
Dondurma konulan kutular var beyaz eşin onlardan alabilir içine buz koyup ağzını iyice kapatırsın yoğurtları da koyarsın gidene kadar soğuk tutar ben olsam öyle yapardım
(2,869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ☺️
0 oy
(4,420 puan) tarafından
16 aylık seni bilem yer ne buldun ver yesin bunun içinde tatil ertelenmez ki canım şimdi en kötü pansiyonlar bile iki öğün açık büfe 
(2,869 puan) tarafından
Haklısın canım nasipte ne varsa onu yaparım artik
0 oy
(14,159 puan) tarafından
Kız eşin tatile gidelim demiş sen daha ne istiyorsun aç kalmaz elbet çocuk nden tek yollayasin git mis gbi kafa dinle vallahi izne cikcaz iple çekiyorum ben 
(2,869 puan) tarafından
Aç kalmaz da canım ne bileyim en son balayına tek gitmiştik o zzmn çocuk sorunu yoktu
(14,159 puan) tarafından
Hiçbir şey olmaz bende şimdi iki tane var tek oglus varken gitmiştik vallahi degsklk
(2,869 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Kız 10naylık bebeyle grldım ne dert edıon ..
(2,869 puan) tarafından
☺️☺️☺️ strese girmişim smdiden elbet bişe yediririmde hiç çocukla gitmedim 4 yıl önce balayına gttik☺️☺️
(9,235 puan) tarafından
Takma bukadar zehretme seninkinin dişide vardır ne versen yer artık
(2,869 puan) tarafından
Var canım dışı☺️
0 oy
(13,398 puan) tarafından
Kiz delimisin adam gidelim diyo sen yok. Otelde birsuru cesit var zaten 16 aylikta kucuk degil yani herseyi yedirebilirsin hatta ozel yemekte yaptirabilirsin
(8,572 puan) tarafından
Katılıyorum
(2,869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ☺️
0 oy
tarafından
Kız Bi hafta ne olsa yer çocuk yoğurt ver pilav ver süt ver hiç olmadı mutfağa rica et hemen Bi kaşık çorba ver git tatil iyidir
(2,869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ☺️
0 oy
(313 puan) tarafından
Belki de çocukla çıkmaktan korkuyosun bende yemez durmaz uyumaz diye hep anneme bırakıp çıkıyodum ama eline patates veriyorum ekmek veriyorum ne bulursam bebek arabasında uyuyor ben arkadaşlarımla kahvemi içiyorum çok zor bişey değil bence kaçırma yoğurt falan yer
(2,869 puan) tarafından
Aslında öyle de 2 de uyuyo 4 .4.30 da uyaniyo ben ne gezeceğim nereye gideceğim
0 oy
(6,057 puan) tarafından
Canim 16 aylik kucuk degil ki, herseyi yer artik, kahvaltida zaten hersey oluyo, oglende corba falan yemez mi ya da pilav makarna bebekler seviyo genelde 

Yanina yulaf ,yogurt,meyve al ac kaldigini dusundugun zaman onlardan verirsin ,ozelikle muz avakado al, bi de saglikli ek gida markalari var ,pratik urunler var sadece kaynamis suyla hazirlanan onlara bakabilirsin, paketlj yediriyosan tabi, 

Bizimki 9 aylik, ben bu sekil dusundum :) sen 16 aylikla daha cok rahat edersin
(2,869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ☺️
0 oy
tarafından
Kiz sen nasil gitmezsin hemen git hemennnn ☺️ 

Biz 12 aylikken gittik yedigim herseyden onada veriyodum 16 aylik herseyi yiyebilir
(2,869 puan) tarafından
Yer canim ama işte ben bahanel3om çok gitmemek için ne bilim yine de☺️☺️
tarafından
Keske bizde gidebilsek esimde bende cok istiyoruz ama bu yil maddi durumumuz iyi degil kamp gibi gidicez cumartesiden bursada yasiyoruz deniz kenarinda geciricez iste
0 oy
(530 puan) tarafından
Canım git çocuk tostu otellerden seç orada herşey var bnm geçen sene kızım 1.5 yaşındaydı ben gitmedim eşim arkadaslariyla gitti ben ailemde kaldım yorulmuştum kızıma bakarlar diye geldiğinde eşimle boşanma aşamasına geldik
(2,869 puan) tarafından
Üzüldüm canım smdi nasılsiniz
(530 puan) tarafından
Konuşmuyoruz canım
(2,869 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısi
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Bebeğin 16 aylık her türlü ek gıdayı yiyebilir baharatı az oldukça canım bunu bu kadar dert etme yani yemek yiyebilir 
(2,869 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabın için ☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 232 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 305 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler