Kızlar gece rüyamda garip birşey gördüm. Postlarimi takip edenleriniz bilir. Annem ev almayı çok istiyor. Ama çok pahalı olduğu için alamıyor. Bu duruma annemde bende çok üzülüyoruz.
Gece rüyamda hava karanlık ve ıssız bir yerdeydim. Yanımda annemde vardı. Bomba yeri vardı. Hani şu iple yakıp ipin sonuna gelince bomba patlıyor ya adı ne bilmiyorumm. Ondan vardı. Ordaki bir adam " Evinizin nerde olduğunu nerden nasip olacağını gorucez. Şimdi bombayı patlatcam ve nereye düşerse eviniz orda olacak " diyor. İçim öyle umutla doluyor ki anlatamam . Ama yer çok urkutucuydu. Tenha ve hava sisli gibiydi. Akşam olurken yada sabah aydinlanirken ki hava gibiydi aynı. Sonra adam bombayı patlattı. Beyaz birşey çıktı hava bulutu gibide değildi ama ona bnziyor gibiydi. İlerde bir yere düştü. Annemle koşarak gidip bakıyoruz. Havalara uçarak gidiyorum acaba neresi evler var mı orda nasıl diye nasıl koşuyorum anlatamam. Sonra baktım düştüğü yer denizdi. Göl de olabilir. Suyun içine düşmüştü. Anneme bakıyorum. " Bu ne anne denize düştü ne oldu şimdi? " Diye anneme sordum. Annemde "tamam ben anladım denize düştüğü için yazın ev alacam. 9 ay sonra " diyor. Yanımda ay ay saydı şu ayda alacam dedi ama o kısmını hatırlamıyorum hangi ay dediğini. Ama yazın alacam dediğini kesin hatırlıyorum.
Sizce bilinç altı rüyası mı? Yoksa bi anlam yuklemelimiyim? Çok düşünüyorum diye mi gördüm ?
Sizce ne dusunmeliyim?
1,496,377 soru
24,444,293 cevap
353,535 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın