0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (324 puan) tarafından
Ya kızlar oglum 1 yaşina girecek ama cok mızmız şu yuzden cok anneci tuvalate gidemiyorum  aglaya aglaya peşime  geliyo kapıyı acik bırakıyorum yakamda paçamda iki dk yanından ayrılım paldır kuldur peşime gene aglaya aglaya yemek yapsam gene aynı pacalarimda aglaya zırlaya yarim yamalak yemek yapıyorum cok bunalıyorum artık ben kızımda hiç yaşamadim boyle bukadar yapışmıyodu bana bu oglanlar niye bu kadar düşkün oluyolar yaa cok zorlanıyorum 

16 Cevaplar

0 oy
(143 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Dediğinin aynısını kızım da yaşıyorum tuvalet kapısı açık giriyorum yine de ağlıyo yemek yaparken paçama yapışıp ağlıyo 19 aylık benim ki
(324 puan) tarafından
Aslinda 2 yaşğna yaklasıyor ama işte demekkı olunca yaş maş dinlemiyor
(143 puan) tarafından
Yok canım büyüdükçe daha çok yapışıyo :(
(324 puan) tarafından
Tüühhh desene biz poku yemişiz
(143 puan) tarafından
Valla yedik canım yapacak bişey yok :))
(324 puan) tarafından
Aynen oyle valla
(1,390 puan) tarafından
Sizin iyiymiş arkadaşımın oğlu 4yaşında tvalete peşine gdip arkasını dönüp anne seni bkliyorum diyormuş kadın nereye gtse peşinde :)
-Reklam-
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Kuzum olabilir ama işini bırak biraz oyna oyuna iyice adepte olunca işine devam et. Senden bir beklentide sev öp okşa oyun oynat. Sonra devam et.
(324 puan) tarafından
Yarıyo canım oda tuz biberi azı dişleri cıkıyor oda cokkk zorluyo baya yıpratıyo bızı
(2,570 puan) tarafından
Offf çok zor diş ya. Allah sabır versin. Salata ver eline kuzum. Şeftali falan da doğradım bir ay öncesi o da iyi geldi
(324 puan) tarafından
Sagolasinn tatlımm yaa aminnnCok sever benim oglan salatalık elınde sureklı bişiler yesin ister yer sureklı ama baya zor bu azı dişi meselesi
(2,570 puan) tarafından
Maleseffff ama damak hep şiş kıyamam bir an önce çıkartır da rahatlar inşallah çok zor valla
(324 puan) tarafından
Ayy inşallah inşallah sagolasinn canim benim gercektwnde cok zor rabbim hepimizin yardimcisi olsun
0 oy
tarafından
Normal, bizimki de 1 aydır aynen böyle, sürekli mızmız, inat, odadan çıkınca ağlaya ağlaya peşimde. 1 yaş sendromu ve ayrılık kaygısı dönemi. 
(324 puan) tarafından
Cok zormuş yaa kızımda yaşamadiklarimi oglum yaşatıyo tek tek
0 oy
tarafından
15 aylik, anlattigindan eksigi yok fazlasi var valla.
(324 puan) tarafından
Hadi yaa derlerdi inanmazdim oglanlar cok anneci olur diye
tarafından
Valla nenneee diye pezimde geziyor goz hizasindan kayboldugum an yaygarayi basiyor surekli yakamda pacamda enik
(324 puan) tarafından
Aynı aynı yaa cok fena bişiler :))
0 oy
(14,123 puan) tarafından

Benim oğlan da babaciydi hala öyle 3 yaşına girecek telefonla konuşsa babası ağlar daha neler neler:D

(324 puan) tarafından
Ciddenmi yaa :)) aslinda biyerde iyi bişe babasi baksin sen iş güç gör rahat edersin en azindan
0 oy
(12 puan) tarafından
Cok konus onunla, evin icinde baska biseyle mesgul oldugunda bile onu da dahil et bi sekilde, neyi neden yaptigini, sonrasinda ne yapacagini vs. Kucuk, anlamaz diye dusunme, daha cok paylasim yap, saglik dilerim
(324 puan) tarafından
Kız evin içinde yaptıgım hareketleri görsen üzülürsün sarkılı turkulu oyunlu yemek yapıyorum onla yokk çocuk kanmiyo kucagima alim diye yırtınıyo alıyorum baglıyorum kucagima bu sefer baglatmıyo bi ara bedogoga bıle gitmeyı düşündüm
0 oy
(802 puan) tarafından
Aynen kucakda buyudu desem yeridir 
(324 puan) tarafından
Ne bel kalıyor ne kol :(
(802 puan) tarafından
Aynen akşamda geliyor eşin eee ne yaptın akşama kadar dıyor al upraş dur tek elle koştur dur
(324 puan) tarafından
Kız bıde ınanmazlarmi tam cıldırmalık
(802 puan) tarafından
İzin günlerinde de ¹ sat sabredemiyo lar ya elinin tersiyle bir çarpasın geliyor
Sonra bu kadın çok sinirli bu kadın erkek gibi bu kadın s*****yanlış kararlar alıyor bu kadın çoğupa bağrıypr bu kadın yetersiz hissediyor bu kadın ağlıyor belki kadın ölmek istiyor
Hala dahı beceriksiz sin pasaklısın çocukların peşinden koşmuyorsun şunu yapmıyor sun lanet olmasın bu dünyaya diyesi geliyor insanın
0 oy
tarafından

Sen benle oğlumu anlatmışsın :) aynı durumu yaşıyoruz 

(324 puan) tarafından
Kız cok zor yaa :)
0 oy
tarafından
Ben bilemem ama benim de ilk bebek kucağımdaan inmiyor hiç. Daha 6 aylık 
(324 puan) tarafından
Oglanmı seninkide
tarafından
Evet canım hiç durmuyor kollarım koptu şimdiden
(324 puan) tarafından
Ayyy tuhh şimdiden allah yardimcin olsun canim
0 oy
tarafından
Benım kızımda 1 bucuk yaşında uykusu geldiği zaman o kadar mız mızlanıyor onun dışında kendi halınde oynuyor geziyor evde 
(324 puan) tarafından
Ahahahhaaa koptum yaa o fıstığı yerim bak benim oglanda parmagını burnuma sokar mesela lslskdkjeje
tarafından
Ayy manyak bu çocuklar ya Vala neler çekiyoruz bunların elinden
(324 puan) tarafından
Kız ben oglana ceyrek mafya taktım adini tam manyaklar :)))
tarafından
Bizde buna çete diyoruz tam Bi çete çünkü ahahahaha ele başı
(324 puan) tarafından
DddjdjdAynen aynen tam oturmuş :))))
0 oy
tarafından
Of seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda aynı 11 aylık hiç pacami birakmiyo herşeyi yarım yamalak yapıyorum yemek desen özenerek yemek yapamıyorum hemen hızlıca biseyler yapıyorum durmuyo uyku gündüz yok zaten bizde uyudugunda yapsam diyorum oda olmuyo sonumuz hayır olsun böyle büyüyünce duzelirlwr inşallah 
(324 puan) tarafından
Sorma sorma cok zor halımız var inşallah düzene girerler hiç olmazsa bizsiz oyalansalar obile yeter valla
0 oy
(9,365 puan) tarafından
Benimde kızım öyleydi oğlum öyle değil şükür 
(324 puan) tarafından
Dimi biri uysal olsa biri mızmız oluyo
(9,365 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Aynı beni anlatmışsın Bayramda beni gören Allahh kolaylık versin dedii enne enne diye diye kimseye de gitmiyoo 
(324 puan) tarafından
Aynen yaaa aynennn Beni görwn gizli gizli ah vah ediyo ama yapacak bişe yokk işte
0 oy
(8,272 puan) tarafından
Bende öyle 11 aylik oğlum  her tuvalete gidişimde ağlıyor nasıl anlıyor bilmiyorum bazen oturup oyuncaklariyla oynuyor heemn wcye giriyim diyorum Allah'ım dakikasında kapının önüne gelip ağlıyor kapıya vuruyor bu postu ben açtım sandım 
(324 puan) tarafından
Kız bıberbır anlatmıssınn ya benimki yuruyo ya içeri girdi oyle kac kere obur klozete girim ordada yakama pacama sallasıyo buyuselerde rahatlasak artık ya
(8,272 puan) tarafından
Bendede klozet var ama kullanmıyorum ya, benimkide yuruse kesin içeri girer  emekleyerek girdi birkere kapıyı açar açmaz eli değdi bir sinir oldummmm varya bazen sabrımızı tasiriyolar
(324 puan) tarafından
İnanirmisin kızımda bır tel sacımda beyazlık yoktu oglumda 7 8 tele yakın sacım beyazlamıs ınan omur yıyolar
(8,272 puan) tarafından
Benim ilk oğlan doğduğundan beri tek bakiyorm bende yıprandım geçenlerde baktım tepemde bir tane beyaz saç gorunuyrdu şaşırdım bende :) çocuk bakması cidden çok zor heleki oğlan bence daha zor gibi
(324 puan) tarafından
Dünyanın en zoru oglan cocugu valla kızımda yoktu boyle seyler ne yalan soylım kocam ılgı ıster oglum ılgı ıster kafa tabı beyazlar
0 oy
tarafından
Buyudukce rahatliyorsun cnm. Hic uzulme 3 yastan sonra normale biniyorlar
(324 puan) tarafından
Ayy agzının duasi canımmm inşallah desene kaldi 2 sene fkfkf
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Aynısı benimde başımda hiç bis iş yapmıyorum akşama kadar tek çocuk bakıyorum lavaboya giderken video açıyorum. 16 aylık ama asla yalnız durmaz oyuncaklarıyla bile ben varsam oynar ben oynamazsam benim yanıma gelir onunla ilgilenmeyi o başka iş yapsam ısırır ağlar parçalarımı cekistirir çok zorlanıyorum gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 376 göst.
12 Haziran 2020 Aile kategorisinde Ummuhanemir (749 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,695 göst.
5 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 747 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 2 canli (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 407 göst.