Kızlar merhaba ben eşim ile 6 senelik evliyim görücü usulü evlendik kaynanam om beni çok beğenmesi üzerine eşim ile aramızda 10 yaş var iyi kalpli saf birisi iyi niyetli oldukça fazla.. Eşim aile apartmanın üst katını yaptırmış fakat orada oturmak istemeyip ev aldı nişanlıyken borç ödüyoruz aldığımız evde oturuyoruz. Neyse birde eltim var iki görümcem eltim 18 senelik evli onlar aile apartmanın da kaynım çok çektirmiş ona zamanında 4 çocukları var benim bir çocuğum var. Kaynanam ve benim ile yaşıt görümcem hep beni dışladı eşim onlara zamanında iyilik yapmış ama boşa saydılar saf görüyorlar af edersiniz kaynım ağızları aeder yinede onu çok severler eşime değer vermediklerinin farkındayım ama hep inkar ederler aile apartmanın da ki eşimin hakkı olan kirayı bahane edip bişeyler vermiyorlar 900 TL kirası. Borçlarımı biraz yardım etmişlerdi bahaneleri bu. Ama kaynıma milyarlar yardım edildi iş batırdı onun lafını hiç etmezler. Neyse asıl konuş şu ben memlekete geldim ailemin yanına tatile eşim ailesi başka köyde biraz uzak normalde İstanbula oturuyorlar burda köydede evleri var kalıyorlar yazları eltimler durumu düzeltti bu sene tura çıktılar her yeri gezip kaynanam geldiler iki gün öncesi kaynanam eltimide sevmez ama büyük oğluna çok düşkün olduğu için ses etmez fazla neyse onlar orda ben ailemin yanındayım eşim çalıştığı için gelemedi. Bugün merkezde eşimin teyze kızı evleniyor kayınvalidem eltimler gitmiş ama ben çağırılmadım kayınvalidem burdan geçtiği halde bana haber bile vermedi diğerini götürdü video falan paylaşılmış kaynatam ile horon tepiyor dün diğer teyze oğlunun eğlencesi vardı orayada götürmedi kaynanam ve ben gördüm hani kaynım arabasıda var bei gelip alabilirdi çok zoruma gitti ağladım tansiyonum çıktı ailem telkin etti eşime saydırdım sen pasifsin bizi dışlıyorlar diye bıktım ağlamaktan sürekli dışlanmak tan şimdi ben dönücem diye kaynanam yük yaptı galiba onlarıda almak istemiyorum beni ayırması zoruma çok gitti ailemde üzüldü siz olsanız ne yapardınız bu insanlar yüzünden boşanmayı bile düşünüyorum..