Arkadaslar bebek bakim sayfasina bidaha uyuye olup orya yyazmak istemiyom nasl olsa sizi iyi kotu taniyorum ordakileri tanimam simdi benm ssorum biz yarn kaynanamla alisverise cikcaz cocugun bezi emzigi bineronu ve hastane cikisi kaldi onlari alcaz peki bezi nasl almaliyim hic bbilgim yok kac numara ve marka olarak bide kordona ozel oezler varmis heralde ama adini unuttum kac paket alcam gunde nekadar bez kullanilyo onlarida yazarsaniz sevinirim tesekurler
34+5
Her bez her bebege iyi olmuyo pisik yapabiliyo o yuzden fazla fazla almana hic gerek yok
yenidogan Gobek bagi oyuntulu olanlardan bi paket alip deneyebilirsin yenidogan bebek cok kaka yapiyo ben iki saat mutlaka degisitirirdim
Yenidoğan olarak molfix alcam ben canım çişini yaptığına dair çizgide oluyor hemşireler soruyormuş bebek çişini yaptımı diye ordan belli oluyormuş
Bebeğin kilosuna göre 1 yada 2 numara alcam inşallah
ben yeni dogan molfix kulllandm canm bezi degstrme ama pisik yapyo bez degisikliginde
Ben ilk 20 gün falan molfix in 1 numara göbek bağı oyuntulu olanını kullandım sonradan 2 numara aldım o da göbek bağı oyuntuluydu şimdi kızım 3 aylık oldu 3 numara aldım 2 numara küçük geliyodu bacaklarını sıkıyodu.
Molfix iyiydi arada bir taşıyordu ama iyiydi şuan prima
Ben A101 in bezini aldım ama bin pişman oldum bebeğimin poposu pişik oldu sonra prima aldık pişik yine geçmedi eşim bu sefer yine prima almış ama sonradan farkettik ki A101 in ve ondan sonra aldığımız primada bebek losyonu varmış ondan pişik olmuş şimdiki kullandığımda yok pisigi biraz geçmeye başladı tavsiyem bez alırken içinde bebek losyonu var mı yok mu diye bak losyonsuz al ve pamuklu olmasına dikkat et
40 li paket bize 3 4 gun anca gidiyo haftada 3 paket bitiriyoruz 1 ayligiz 2 numaraya geçtik ben kendime gore bez sırası yapmistim arastirip pisik yaparsa degistiririm diye stok yapmadim o yuzden
Benim tavsiyem bezi cok stok yapma canim tabiki al dursun bi kosede ama bebegin cildinin nasil.olcagini bilemezsin belki aldigin bez alerji yapicak cocuga eziyet etmeye deymez. Ben baslangic olarak sleepynin merhaba bebek setini almistim icinde alt acma bezi islak mendili ve ben mink boy hem.midi boy bebek bezi vardi iki kutu aldim.ondan ve sansima cokta memnun kaldim suan 72 gunluk olduk hala sleepy marka bebek bezini kullanioruz. Ama arada molfoxi ve primayida denedim molfox pisik yapti primadada ya karar veremedim rahat edemedi gibi geldi bana icime en sinen sleepydi suan cok sukur masallah diyim.sorunsuz devam edioruz. Sleepy benim tavsiyemdir he ama memnun kalirmisin yinede yuzde yuz bisi diyemiorum buna denin bebis karar vercek bakalim
yenidogan olarak can bebe alicam canim ben 1 numara gobek bagi oyuntulu annem kardesime kullandi cokta iyiydi kardesimde kucuk daha:)
48 gunluguz yenı dogan molfix gobek bagı oyuntulu kullanıyorum memnunum ama tasırıyor sadece kişiden kişiye değişir bnce Bn çok sık degiştryrm pişmesn dıye
1,492,015 soru
24,379,675 cevap
348,629 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın