0 oy
989 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Arkadaşlar iki kızım var çok şükür sagliklilar birde üçüncü çocuk istiyoruz  onunda haliyle erkek olmasını çok istiyoruz hamile kalmadan önce erkek olsun diye bireyler yaptınız mı 

36 Cevaplar

0 oy
(1,862 puan) tarafından
Adetten önce hamile kalırsan kız sonra kalırsan erkek 
(7,939 puan) tarafından
Adetten hemen sonra kaldım kızım oldu
(1,862 puan) tarafından
Demekki herkeste tutmuyo.d
tarafından
Adetten 3 gun sonra hamılr kaldım kız :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Once bi saglikli olcakmi onu iste
(24 puan) tarafından
Tabiii ilk önce sağlıklı olsun
0 oy
(14,122 puan) tarafından

Kategrilndrme yapablrmusun ilk kez sende denedim:Dcnim yani Rabbim ne nasip ederse o 

0 oy
tarafından

Erkek çocuk sende eşinde bişeyleri daha fazla yerseniz erkek olasılığı yükseliyodu ama tam hatırlamıyorum netten bak canım sanki protein ağırlık beslenince oluyodu biz kız diyoduk erkek oldu keşke kız olsaydı erkek çok zor valla :D

0 oy
(4,695 puan) tarafından
Şu ye tatlıyı çikar atliyi ye eksiyi çıkar Ayşe'yi lafı var ya ben bir defa TV de ki doktordan dinledim hamile kaldıktan sonra bunun bir etkisi yok ama bu laf boşa söylenmiş bir laf değil demişti hamile kalmadan kadın da erkekte bu içeriklere yönelik bişey yeseler cinsiyet için etkili olabilir demişti doğruluğu bilimselliği tartışılır ben duyduğum bir şeyi aktarayım dedim canım ama denemekte fayda var tabi takdir Allah'ın ama iki üç ay boyunca tatlı ağırlıklı beslenebilir siniz 
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Dua ediceksin canm bol bol Allahtan iste inşAllah saglikli hsyirli bir evlat nasip eder
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Böyle bi yöntem varmi bilmiyorum ama ben hep kız istedim rabbim gönlüme göre verdi insallah seninde dilegin kabul olur
0 oy
tarafından
Bende bir kitap var dur sana resmini atayım 
0 oy
(526 puan) tarafından
Bir seyisi yok malesef allah ne verdiyse benimde iki kızım var erkege hamileyim inan bunda cektigim acı iki kizimda yasamadim hayirlisini istiyeceksin
0 oy
(2,838 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıklı bir erkek evladın olsun canım 
0 oy
tarafından
Un yumurta sucuk karistiyorsun 

Tövbe yarabbim :)
0 oy
tarafından
Döllenme için yumurtlama gerçekleştikten sonra 24 saat miydi 48 saat miydi hatirlamiyorum kısa bir süresi oluyor döllenme için. 

Y kromozomlu sperm (erkeği belirler) = hareketli ama besin değeri az o yüzden rahimde fazla canlı kalamıyorlar

X kromozomlu sperm (dişiyi belirler)= Y kromozumlu spermle göre daha yavaş hareket eder ancak besin değeri yüksek bu yüzden rahimde uzun süre canlılığını koruyabiliyor. 

Yumurtlamadan çok önce birliktelik olursa yumurtlama gerçekleşene kadar Y kromozomu spermler canlıligini yitirir. Rahimdeki X ler yumurtayi döller ve cinsiyet kız olur. 

Yumurtlama süresine yakın ve hemen sonra birliktelik olursa çok hareketli Y ler yumurtayı döller ve erkek olur. 

Biyolojik olarak böyle ancak yumurtlama anını tam anlamıyla Allah'tan başkası bilemez kısaca şans meselesi.... Bunları uygulayıp kız da olabilir bunu yaparak sadece erkek şansını yukseltirsin. 

Yıkandıktan sonra ilk bir hafta hergun birliktelik yaşayın. Birliktelikten sonra bele yastık da koymuştum yarım saat yat hiç kalkma. Sonuç oğluşum oldu. 
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Peki kız olması için sen ne yaptın bacım benimde 3 oğlan var nasıl olursa bir 10 yilsonra istiyorum kız olsun kız hastasıyım çok seviyorum kız çocuklarını sende bana ne yaptığını şöyle 
(7,034 puan) tarafından
Kız yok sipralin takılı artı kondom kullanıyoruz şükür şuana kadar bişi çıkmadı :) en az 10 senesi var daha 21 yaşındayım evet çok zorlanmıyorum desemde ilaki cektiklerim var ama yinede binada şükür bir 10 yıl sonra bir kızım daha rabim nasip ederse eder etmezsede bana yeter bebelerim
tarafından
21 mısın ahshshs senı Allah ne yapmasın kız kucucuksun yaaaa haturladım sımdı senı
(7,034 puan) tarafından
Hahahahha evet sihirli mom :D bir ara foto atıp linç yediydim :D ama kim ne derse desin kader kısmet bence
tarafından
Ne dıyım kuzum sen ıstemıssın olmuş benım 21 yasında bıyerımde yeller eserdı Rabbım hepsını sana bagıslasın hayırlı evlatlar olsunlar
(7,034 puan) tarafından
Amin insalah pek kendi isteğimle olduğu denemez ama olan oldu iste bu halimize de şükür
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Canım benim bunun için bi dua kitabında dualar yapılması gereken günler var netten bak araştır 

Kitap çok eski bi basım işe yarıyormuş,adını hatırlamıyorum ama

Tabii önce Allah nasip edecek
tarafından
Ben koydum resmini niho artı ver üste çıkayım :)
(14,420 puan) tarafından
Yaaaa aferin sana aşkom
0 oy
(3,562 puan) tarafından
ALLAH DİLERSE ANCAK ERKEK OLUR.

Kuzenimin 3 kızı var eşi yine hamile erkek olur diye yaptılar ama 4. De kız geliyor Rabbim nasip etmezse olmaz.
0 oy
tarafından

Dua edilir :'(

Bacım mis gibi iki kızın varmış benim ikisi de erkek anam ağladı artık daha biri 2 aylık seneye bunların kavgası dövüşü bitmez ki kim varsa çevremde rezil olmuş vallahi yürek istiyor 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 576 göst.
8 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Doruk Hatice (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 398 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 180 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.