0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (239 puan) tarafından
13 aylık bebişlerle gelişimi için neler yapılabilir hanımlar 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kitap okuyun 

Zeka kartları 

Halka yerleştirme 

Küp yerleştirme 

Şarkı söyleme 
(239 puan) tarafından
Teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ekstra birşey yapmıyorum abisinden öğreniyor herseyi
(239 puan) tarafından
İlk bebiş ondan acemiliğim :)
tarafından
Birlikte oyuncak oynayın araba sürün parka gidin bol bol.
0 oy
(415 puan) tarafından
Benim kızım da 13 aylık bu ara beni çok zorluyor altını değiştirtmek istemiyor alt açma bezini gördüğü an deliriyor sanki, bana yapışık sanki tuvalete bile zor gidiyorum kapıda bekliyor , bir de banyoyu çok severdi şimdi kesinlikle bir işkenceye döndü banyo yaptırmak sizinki de öyle mi? Gelişimi için birşey yapmaya fırsat vermiyor çok çabuk sıkılıyor gözü hep dolaplarda çekmecelerde fırsat bulsam da karıştırsam derdinde :) kızımı çok kötüledim gibi oldu Allah sağlık versin bir gülüşü herşeye değer tabiki :) sizinkini de Allah bağışlasın. :) 
(239 puan) tarafından
Ay sorma yırtıyor kendini al değiştirirken. Bacaklarıma tutunup duruyo. Yemek dahi zor yapıyorum. Kapıları ittirip geri çekiyor oynuyor aklınca ama bi yeri sıkışıcak diye aklım çıkıyor. Sıkılmal ne kelime hiç bir oyuncağının yüzüne bakmıyor. 2 döndürüyo elinde sonra pat fırlatıyo. Kafamız gözümüz yarılcak bi gün. Mutfak çekmecelerimin dili olsada konuşsa. Düzeltmekten bıktım artık geri tıkıyorum direkt. 5 dakika sonra tekrar dağıtıyor çünkü. Bende farklı şeyler yapayım ki belki enerjisini atar diyorum. Yalnız olmadığıma sevindim bu konuda kusura bakma :)
Seninkinide Allah bağışlasın canım, cümlemizinkini...
(415 puan) tarafından
Bende sevindim ne kusuru :) insan bazen başkasından da duyunca rahatlıyor tek ben değilim diye :) bir tek dışarı çıkınca mutlu ama artık onda da sağa sola atlamaya başladı önce sessizce izlerdi artık herşeyi istiyor tv telefon karşıtıyım normalde hiç izletmedim ama artık 2 dk oyalansın diye müzik açıyorum yoksa asla bişey yapamıyorum ondan da sıkılıyor yine bana geliyor beraber oynamak istiyor :) napalm böyle böyle büyüyecek ler inşallah canları sağolsun da
(239 puan) tarafından
Ay valla aynı yaa. Amin canım sağlık herşeyin başı :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
18 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Akpinar (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 28 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 376 göst.
27 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Prensesimmmm (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 265 göst.
24 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nilsu83 (262 puan) tarafından soruldu

408,333 soru

12,267,357 cevap

37,496 kullanıcı

Kategoriler

...