Hayalinizde ki meslek ile şimdiki işiniz nedir? Hayalinize ulaştınız mı merak ediyorum. Ben 4 yıl yazılım okuyup sonra evlenicem diye tutturanlardanım. Elimde koca bir hiç.. Ama hayal olarak hep matematik öğrtmeni olmak istemiştim. Yada insanlar fikirlerimi önemsediği için psikoloji istemiştim. Evliliğim güzel ancak biraz daha erteleyip hayallerimin peşinden koşabilirmişim. Sonuç olarak hayal öğretmen hayat ev hanımı
Sorana hep anne olmak istiyorum dermişim küçükken çocukları da çok severdim şimdi iki çocuk annesiyim çok şükür
Babamın muhasebe ofısı var o yuzden hep onun ısınde calısmamı ıstedı 4 sene bankacılık fınans okudum 4bsene acıktan malıye okudum, 2 sene babamın yanında calıstım herseyı bana devredıcektı sonuccccc polisle evlendım
Uluslararası ticaret okudum İngilizce.
İstediğim meslek buydu. Doğumdan sonra isimden ayrılmak istifa etmek zorunda kaldım. Oğlum henüz 22 aylık hala gidip çalışmayı düşünmüyorum. Kreş yaşına geldiğinde mesleğime Rabbim izin verirse geri döneceğim.
Hep polis olmak istedim ama eşimi görünce okuldan falan vazgeçtim simdi tekrar okula devam edip artık hangi meslek kafama yatarsa onu yapicam canim☺❤
1,492,859 soru
24,392,428 cevap
349,403 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın