0 oy
286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Sizden başka içimi döktüğüm kimse yok.. belki biliyorsunuz eşimle ayrılmak üzereyiz.. evlilikte hiç mutlu olmadim eşimin bitmez tükenmez bilmeyen istekleri ev hanımı gibi her işime karismasi saygısızlık küfür şiddet kaynana dırdıri elti kıskançlığı herşey yaşadım bugün öğrendim ki kaynanam yine ben yokken esimin yanina gelmiş.. ne zaman ben evden çıksam kaynana arkamdan eve giriyor.. şimdi bazıları diyecek ki eeee ne olmuş sen evini bırakıp gitmişsin oda oğlunun yanına gitmiş diyerek duyar kasacak.. evden çıkarken kirli sepetinde camasirlarm vardı kaynanam onlari gorecek dokunacak özelime mahremime girecek.. eşyalarım herşeyim evde kaldı kaynananm giden 3gelinin çamaşırlarını evin çatısında saklamış ( 20yil) Allah bilir hangi niyetle sakladı.. korkuyorum ya benim de eşyalarımı oraya koyarsa... Koca denilen şahıs  annesi ne derse ağzına bakıyor çatıya kaldirsa da annesine ses etmez.. babam aradı çocukların ve kızımın esylarini gönderin diye ama Hicbirsey gelmedi çok canım sıkılıyor 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Saklama amacı ne ki canım çok saçma bi insan neden kıyafet saklar ki ve o 3 gelin bosanip da mı girmiş 
tarafından
Ya aklınca ziyan etmiyor. Belki bir yerde kullanır. Evet 3gelin herşeyi bırakıp çıkıp gitmiş
-Reklam-
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Saklayıp ne yapıyor ya. Ceyizine alsın bari kirli camasirladr. Hasta mıdır nedir... Bırak naparsa yapsın cnm ... Tepe tepe kullansın kirlilerini
0 oy
(925 puan) tarafından
Git kendin al esyalarini onlar gondersede eksik gönderir kendin topla herseyini canım 
tarafından
Hem köyde hem Konya'daki evde eşyalarım var köye gitmem pek mümkün değil
0 oy
tarafından
Karakola gidip söyledin mi eşyaları mi vermiyor birlikte gidip alalım diye
tarafından
Yardımcı olurlar mı?
tarafından
Olurlar bence bir git görüs
0 oy
(407 puan) tarafından
O 3 gelin kimin eşiydi nasıl Bi kadın o ya benm kocada anasının ağzına bakar aynı böyle 
tarafından
En büyük kaynım 3evlilik yapmış ondan küçüğü 2evlilik.. şimdi de benim eşim
0 oy
(618 puan) tarafından
3 gelin daha önce giymisse demek ailede bir problem var sen neden evlendin ki cnm esini ara söyle yada ortak tanıdık varsa gönder getirsinler
0 oy
(3,110 puan) tarafından
Şaka gbi ya peki o giden 3 gelin sen nişanlıyken seni niye uyarmadılar ki o hataya düşme ne *** olduklarını söylemediler acaba, kaynanan öbür tarafta helallik alamıycak 3 gelenden de
tarafından
Canım bu dediğim gelinler 15yil felan olmuş gideli kayinlarim büyük zaten biz eşimle severek evlendik Allah'ı var o zaman bana deselerdi de pek ikna olmazdım ama şimdi çok pişmanım kaynanama hakkımı helal etmiyorum kurban etimden bir dirhem lokma dahi yemek nasip olmadı
(3,110 puan) tarafından
Ama hepsinin sende dahil olmak üzere hakkına girmiş aranızı oğullarıyla bozmuş manyak kadın  ahirette nasıl hesap verecek
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Eğer senn eşinse 3 cü ye ayrılan bu hiç normal değil 1 olsun 2 cisnde olsun hepsinde mi olur skntı adama derler bi dur oldğn yerde edebinle dur yani ne bu hepsi mi kötü polise git de yani eşyalarımı vermiyor lar de bu kadar hapana yapcaksn anladığı dilden bak gerçekten ben bugün birkez daha anladm hak edene nasl hareket edlmesi lazımsa onu yapman lazım ne eksşk ne fazla şunlara bak ya insan haya eder bi özelw dokunmaya diğer gelinler de demekkş evden kurtlmaya bakmşlr yeterki kurtulmde kalsn eşyalr

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 378 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 383 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.