Bundan 2 3 gün önce oğlum çok hastaydı buraya da post acmistim sanırım hatırlamıyorum sürekli evde nazar ayetlerini açıp oğlumun başına bırakıyordum öyle uyutuyordum uyudugunda rahat olsun diye herkes çocukta nazar var ondan çocuk huzursuz durmuyor diyordu neyse konuya geciyroum gene o zamanlar gece gündüz uykusu yok vbende sabah kalktım hiç farkına varamadım üstümü giyip ayağıma patik falan giydim iş gün bilmem ne derken saat 4 civarı var öğlenden sonra işte patikleri çıkarttım cikartmamla şok oldum iki ayağınmın altı da kıpkırmızı kına yakılmıştı resmen sonra o akşam banyo falan yaptım çok az bişey kaldı geçti resmen tamamen bir sonraki akşamda kaynanamlarla balkonda otururken oda bu sefer kendi ayaginda fark etti ama o heralde çiçek falan geldi terlik arasına fark etmedim boya verdi dedi sorun şu ki ben o gün kapı bacaya hiç inmedim hep evdeydim internette bazıları yok 3 harfliler gelmiş yakmis bilmem ne dediler bunun dinen bı açıklaması var mı bilen varmı hayatım boyunca ilkkez başıma böyle bişey geldi hee dündü sanırım kiziminda bı ayağının altına çok kırmızı olmamakla birlikte ayni şekilde bı leke gördüm dün gece banyo yaptığında komple geçmişti onunki