0 oy
301 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar merhabalar eşimin ailesi bileziklerimi istiyor borç dediler yok dedim ilk evlendiğim sıra sonra kapandı konu bidaha istediler yine yok dedim bu sefer kaynanam benimle kavga etti ağır laflar söyledi evime gelme felan şimdi yine istiyorlar ne yapacağım şaşırdım borçları var düğünde borç aldıkları yere vereceklermiş ama dediklerini de unutamıyorum bize yardım etmişti kullandın beni felan dedi yok diyorum anlamıyorlar şimdi yine istiyorlar bayramdan sonra konuşalım dediler akşam gideceğim büyük ihtimalle yine aynısı olacak 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

+1 oy
(10,084 puan) tarafından
Ben o bokuu yedim sen yeme giden gidiyo asla yerine gelmez
-Reklam-
0 oy
(14,124 puan) tarafından
Altınlar snucta senin kendin karar verirsin okdr laftan sonra ne vercem..bide huylarını suylarini sen bilirsin ben 25 bin verdim altinlarimdan geçenlerde birkaç gün önce 2 500 fazla geri verdiler altından dolayı yani tamamen nasıl olduklrni bilmenle alakali
0 oy
(3,363 puan) tarafından
Verdiğin zaman bidaha yapmayacaklarına eminim.
0 oy
(657 puan) tarafından
Altınları bozdurup kendine bileklik kolye ne yapıyorsa ondan al. Takıyorum dersin... 
(6 puan) tarafından
Bileziklerimi istiyorlar
(657 puan) tarafından
Ben bilezik takmıyorum. Onları da daha kullanılabilir bir şey yaptırırdım. Veya kalabalık içinde çıkar ve sayısını söyleyerek mesela anne sana 4 tane burma bilrzigi borç olarak veriyorum. Ne zaman ödersin diye sor... Mutlaka şahitlerin olsun.
0 oy
tarafından

Diğer pistun kapalı bak canım böyle soru ismi yazdıktan sonra kategori seçerken eğer senin yazdığın başlık çıkarsa demekki gitmiştir bidaha bidaha denemeye gerek yok 

image

(6 puan) tarafından
Peki nasıl silebilirim diğerlerini
tarafından
Postuna girdigin zaman göz işareti var oraya baş gizlenir
(6 puan) tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canm.

Soruna da gelecek olursak bosver verme onlar  yüzsüz se sen daha yüzsüz ol
(6 puan) tarafından
Akşama gel konuşalım dediler hala istiyorlar ne diyeceğim şaşırdım yok diyince kovuluyorum vermek istemiyorum anlamıyorlar
0 oy
tarafından
Ben de bozdurdum takılarımı dükkan açarken 180 gram . Biz düğün fln yapmadık sade nikah yaptık . Düğün altınları değil yani beraber ikimizin maaştan alınan altınları.  3 günde bi çeyrek şeklinde ödüyo bklm benimki 
0 oy
(973 puan) tarafından
Bende verdim 2 bilezik kayinpederime borc diye 3 yil oldu hala ne gelen ne giden var seninde oyle olur
0 oy
tarafından

Asla vermem versemde senet imzalatirim valla su tarihte su kadar altın verdim su tarihe kadar su kadar altın yapilacak diye mahkemeye veririm yapmazlarsa saka bi yana:D canım verilen geri gelmiyor çevrede bir çok örnekler var verdiğin ile kaliyorsun 

0 oy
tarafından
Verme sakinnnnnnn
0 oy
(887 puan) tarafından
Benim olan benimdir istedikleri kadar kavga etsin söz söylesin bana takılmış karışmaya hakları yok eğer borçları ödeyemeyecektiler sana mı güvendiler böyle saçmalık olmaz o takılara eşinin bile karışma hakkı yok 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 354 göst.
20 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 575 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Asyalina (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 387 göst.

410,145 soru