0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,185 puan) tarafından
Ben en kısa 9 en uzun 22 gün adet gördüm doktora göründüm.  Doktor polistik over  var dedi. Harici adet görürken rahîm duvarının ince olması gerekiyorken benmki aşırı kalınmış.  Ve parça alınması gerekiyormus kürtaj gibi içeriyi  temizlememiz gerek dedi. Ben sezeryan doğum oldum. Evlenmeden önce de kist vardı doğum şekliyle alakası varmı bilmiyorum . Kısacası bu parca alma olayı nasıl anestezi veriliyor mu...? Süreç nasıl ilerliyo sonrası nasıl ne yapmam lazım 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anestezi aliyosum kürtaj gibi kazınarak temizleniyo senin vucud direncine bağlı benim kaynanam çok kanama gördü parça alınması sonucu sürekli karnı ağrıyor su gorumcemin kaynanası da aynı ameliyatı oldu fakat 3 gün sonra ayağa kalktı 
(1,185 puan) tarafından
Vücut direndim çok zayıf o vakit ne yapmam gerek
tarafından
Yapicam bişey yok cnm sadece refakatçi olucak yanında seninle ilgilenmek o ameliyatı olmasa da olmaz
-Reklam-
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Annem yaptırdı özel hastanede istersen anestezi veriyoruz dedi annem uyumak istemedi o yüzden anestezi almadı devlette anestezi veriyorlar mı bilmiyorum ama 
(1,185 puan) tarafından
Anestesiziz ağrı olmuyor mu
(4,293 puan) tarafından
Olmuş tabi annem daha önce kalbi durduğu için kürtaj olmuş onun gibiydi aynı diyor ağrısı ama o uyumakta ön daha çok tedirgin olduğundan uyumak istemedi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 243 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hanifekilic (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,182 göst.