0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (1,552 puan) tarafından
İyi akşamlar bacılar.. Sorum biraz saçma oldu farkındayım ama 8.5 aylık kızım var, son zamanlarda uyanma saatinden önce ağlayarak uyanıyordu ve geri uyumuyordu.. Ama ben uykusunu aldı herhalde yoksa geri uyurdu diye düşünüyordum.. Son bir iki gündür de ağlayarak uyanıyor, kucağıma alır almaz geri uyuyor.. Eşim rüya mı görüyor acaba dedi.. Daha önce youtubeda bi doktordan bebeklerin rüya görüp görmediği ile ilgili kesin bir bilgi yok diye açıklamasını da dinlemiştim aslında ama yine de belki detaylı bilen daha önce doktora soran biri vardır diye buraya sorayım dedim..

Diş döneminde aslında ağrıdan uyanma ihtimali de var, açlıktan uyanma ihtimali de var.. Ama bu sebeplerden uynasa kucağıma alır almaz şıp diye geri uyumaz, sebebini anlayamadım.. Var mı başına gelen ya da sebebini bilen bir güzel anne

4 Cevaplar

0 oy
(4,424 puan) tarafından
Rüya da görüyor olabilir neden girmesin ki gün icin de olanları tekrar rüyalarında görebilirler diye düşünüyorum diğer bir ihtimalde seni ozluyordur 3 yasa kadar çocuklar annelere çok bağımlı oluyor kokusunu özlüyor sıcaklığını özlüyor 
(1,552 puan) tarafından
Bilemedim valla, uykusunun arasında ses de çıkarıyordu ilk uykuya dalarken.. Bağımlılık da var dediğin gibi, afedersin tuvalete gittiğimde bile ağlıyor, geri geldiğimde kucağıma gelip sarılmaya falan çalışıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabiki görüyor. Benim kızım bazen uyurken ağlamış gibi yapıyor. Bazen gülüyor. 
(1,552 puan) tarafından
Benimki de gülüyor bazen, az önce de konuşuyormuş gibi sesler çıkarıyordu.. Ama doktorun açıklamasını da dinleyince kafam karıştı
0 oy
(7,769 puan) tarafından
Bence goruyolar bnm oğlan biseyler bile diyo uyurken kahka filan atıyor :D 
(1,552 puan) tarafından
Demi, benimki de bazen gülümserdi, bazen sesli gülerdi, az önce de uyudu diye beşiğe koyduktan sonra konuşuyor gibi sesler çıkardı uyumadı zannettim hatta :) Sonra ağlayarak uyandı, kucağıma alır almaz geri uyudu
0 oy
(1,742 puan) tarafından

Benım sıpa 9 aylık geçen gün uykusunda kahkaha atıyordu :Drüyasında be görüyordu acaba :D:P

(1,552 puan) tarafından
Maşallah, Allah bağışlasın.. Kesin yaramazlık yapıyordur, hiç kimse de kızmamıştır, ona mutlu olmuştur :D

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 353 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,768 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Gerginmigergin (1,370 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 143 göst.
29 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,033 soru

12,327,946 cevap

39,153 kullanıcı