+2 oy
519 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,518 puan) tarafından
Kızlar vallahi kafayı yiyecem mutluluk tan Asel Beyza sonunda yürüdü birden bire başladı simdi bı saatten fazla oldu  bütün evi turladı . Yatağına koydum yarın yine yürü bak unutma dedim. Hoşuna gitti diye şimdi anne baak diyip diyip yürüyor. Peşinden gezmekten ciglik atıp sevinmekten terledim şuan  çok mutluyum Rabbime binlerce kez şükür. 

Bilmeyenler için Asel Beyzam doğuştan kalp damarlari tıkalıydi yavrumun 9 günlükken ilk ameliyatını baypas olmuştu daha sonra   10anjiyo ve iki ay önce ikinci baypasi olmustu. 13aylikken yürümeye başladı tam ogrenemeden yatışı olmuştu daha sonra anladığı için korkunca yurumedi şuan iki yaşında 1aylik inanın mutluluktan ağlıyorum o kadar güçlü bı çocuk ki. Şimdi bile yürümek için yatağından çıkmak istedi çıkardım 

8 Cevaplar

0 oy
(2,099 puan) tarafından
Ne güzel canım Allah'ım bu mutluluğu herkese yaşatsın 

Allah'ım kimseyi evladiyla sinamasin 

Çok güzel mutluluk :) 
(2,518 puan) tarafından
Amin çok sağol . Hep sıkıntıdan mi uykumuz kaçacak şuan mutluluk tan uykum kaçtı
(2,099 puan) tarafından
Allah'ım hep mutlu etsin yavrularımızı bize bağışlasın canım
(2,518 puan) tarafından
Amin amin Dr her ne kadar kalp hastası çocukların geç yürüdüğünü söylesene anneler biran önce görmek istiyor. Kendime çok sıkıntı yapiyordum
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Ne güzel canım Allah mutluluğunuzu daim etsin 
(2,518 puan) tarafından
Amin çok sağol canım
0 oy
tarafından
Boyle postlsri görünce tüylerim diken diken oluyor ☹️
(2,518 puan) tarafından
Yaa halimi gorsen evlat nasıl bı guzellik
tarafından
Benimkide 10 aylık emekleme pozisyonuna atınca kendini havalara uçuyorum eminim yuruse aynı senin gibi olurum
(2,518 puan) tarafından
Öyle canim. Ve dışardan birileri ay bu çocuk niye yürümüyor daha demiyorlami Dr zaten söylemişti kalp hastası çocukların geç yürüdüğünü bacaklarında baislardi birşey yoktu çok şükür ama anne yüreği biran önce görmek istiyo insan. Ve disardakilerde bilmiyorki bu çocuk neler neler atlatmış.mutluluktan dudağımı isirp duruyorum gözümün önünde geziyo şuan.
0 oy
(13,026 puan) tarafından
Oy maşallah maşallah Rabbim bağışlasın 
(2,518 puan) tarafından
Amin amin Allahümmeamin:)
0 oy
tarafından
Maşallah:) ne güzel 
0 oy
(852 puan) tarafından

Masallah. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin<3

(2,518 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Çok sevindim canım Allah analı babalı hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin :)
(2,518 puan) tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
(995 puan) tarafından
Ah dünyanın en güzel mutluluğu Rabbım evladınıza şifa versin ayağına taş degirmesin benim kızım da 2.5 yaşın da hiç cümlesi yoktu konuşmuyordu son 1 aydır çok güzel konuşuyor Rabbıme devamlı şükrediyorum o Bi şey dedikçe 
(2,518 puan) tarafından
Amin çok sağol beni anlamışsındır canım

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 566 göst.
26 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mrvacly (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 450 göst.
0 oy
13 cevap 1,414 göst.
0 oy
6 cevap 337 göst.