Evet çok post açtım bu ara farkındayım ama içimi dökmeye ihtiyacım var, çok kötüyüm eşim evi terkeli 1 haftayı geçti çok çaresizim, kimsenin günahını da almak istemiyorum bunu belirtmek istiyorum, tatildeyken(eşimin tarafıyla beraber aynı apartta kalmıştık kalmıştık) her gün plaja gittik, kayınvalidemle eşimin halası bizimle gelmediler evde kaldılar biz gittikten yaklaşık 1-2 saat sonra geldiler yanımıza her gün, evi düzenleyeceğiz falan dediler ama zaten ev düzenli oluyordu hep çünkü bulaşık yada dağınıklık bırakmıyorduk hiç etrafta, neyse gittiğimizin ertesi günü dolabımı açtım elbisemi alacaktım, dolabımı açtığım gibi eşimin halası yanıma geldi dolapta en altlarda katlı olan düz desensiz bluzu gösterip bu bluz var burada dedi ve aldı direkt kardeşimin karısı kullanabilir mi bunu dedi bende olur dedim ama o an çok şaşırdım, tatilde hiç kullanmadım ve çıkarmamıştım o ana kadar, bir iki ay önce kullanmıştım sadece bir kere, kadın bi daha önce o zaman görmüştü bluzu sadece, sanki kendi koymuş gibi bir sürü elbisenin içinde yerini direkt bulup almasına şaşırdım ve dolapta bir sürü elbise vardı katlı üst üste, neyse günahını almak istemedim yine, odamda ilk gün eşim gelmeden önce kayınvalidem ve eşimin halasıyla kalmıştık, ben uyumadan önce uzanıyordum gece saat 2 civarıydı sanırım, görümcem kapıyı çok sert bir şekilde açarak odaya girdi sonra direkt çıktı,(arefe günü de kayınvalidemin evinde kalmıştım oturma odasında yalnız yatarken yine gece saat 3 civarı falan aynı şekilde kapıyı çok sert bir şekilde açarak girmişti odaya) kayınvalidemle eşimin halası da uyuyordu, görümcemle bir kaç aydık konuşmuyoruz bu arada, sonra uyudum, bir uyandım gece saat 3 civarı görümcem yatağımın dibinde telefonunu şarja takmış telefonla uğraşıyordu, kendi odasında da, oturma odasında da prizler var, anlam veremedim. Eşim gelmeden önce eşimin halası eşyalarını bizim odaya yerleştirmişti eşim geldikten sonra o odada eşimle ben kaldık ama eşimi halası almadı eşyalarını odamızdan, sürekli biz o odada değilken odaya giriyordu ütü yapıcam diyordu, yani başka bir sürü oda vardı, eşyalarını da başka odaya yerleştirebilirdi, ütüyü de başka odalarda yapabilirdi. Görümcem de odamızda ona ait bir eşya olmamasına rağmen sürekli odamıza giriyordu oda boşken, neyse ben çarşafı yatağın üstünde yastıkların alt kısmında kalan yerde büyük sarı bir yağ lekesi gördüm biraz korktum ama kimseden de öyle bir şey beklemedim, küf gibi bir şeydir belki dedim. Neyse eve gelmeden bir gün önce olanları zaten anlatmıştım diğer postumda,(bilmeyenler için bazı konuları özet geçiyorum) kayınvalidem benimle tartışma çıkarıp iftira attı kayınvalidemle de o güne kadar hiç tartışmamıştık seneler önce tanışmamıza rağmen, hiç beklemezdim o iftiraları ondan da ve eşim arkamda durmadı o durumda, öyle şeyler yaptı ki eşimi hiç tanıyamamışım dedim, 1 gün öncesine kadar aramız o kadar iyiydi ki ama o günden itibaren bütün yapmaz dediklerimi yaptı, aramızda geçen tartışmaları kimseye anlatma derdi bana sürekli, hep uyarırdı beni ama kendi o günden sonra, aylar önceki tartışmalarımızı bile herkese anlattı, annemin bile telefonlarını açmamaya başladı, 1 haftayı geçti benimle iletişim kurmuyor, herkesten beklerdim eşimden asla beklemezdim böyle şeyler yapacağını, 5 senedir tanıyorum eşimi, bana bile gelip kimseyle olan tartışmalarını, kimsenin özelini anlatmazdı öyle biriydi nasıl yapabildi bunları hâlâ düşünüyorum.