0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Hanımlar Allah nasip ederse 40 güne kadar 2. Bebeğimi kucağıma alacam kardesi doğmadan kızımı tuvalete alistirmak istiyorum. Aslında herseyi biliyor tuvaletini de biliyor inatlastigi için tuvalete oturtamıyorum. Sizler nasil biraktirdiniz? İnadını kırmak için artik elinden en sevdiği oyuncağını aldım doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama onu alınca biraz daha tuvalete gitmeye başladık. 

4 Cevaplar

0 oy
(7,454 puan) tarafından
Oyuncağını almak ne kadar doğru bilemedim ama bende surda bekleyim benimkide istemiyor altinida değistirtmiyor 
(35 puan) tarafından
Biz bezimiz ıslanınca hemen rahatsız oluyoruz. Yaptıktan sonra çiş yaptım da diyoruz tuvaletten korkmuyoruz da ama oturmak da istemiyoruz
(7,454 puan) tarafından
Birgun denedim sabahki bezini degismedim öğlene kadar durdu hiç rahatsiz olmuyor ya korktugundanda degil oturuyor ama hemen geri kalkiyor bebegini çiş yaptiralim la oturttim bu seferde oyuna dondu hic yapmadi bende denemiyorum artik arada tuvaletim geldi diyor ama yapmiyor bende goturmuyorum artik nasil baslicaz nerden baslicaz bilmiyorum
(35 puan) tarafından
Ben kardesi olmadan alışsın istiyorum ama başarabilir miyiz bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(52,304 puan) tarafından
yok oyle cezayla olmaz canim o bebeğinin cisi gelmis gel yaptiralim de  oyle lylet alıştır 
(35 puan) tarafından
Onu da denedim cnm 2 tuvaleti var birine bebegini birine kendi oturtuyorum. Ama yok inat ediyor yapmıyor kalkıyor Evin Bir köşesine işiyor
(52,304 puan) tarafından
23 aylikti kizim denedim sonra zorlamadim biraktim bir gunde pes ettim 32 aylik basladik zorlandi keske kucukken ustune dusseydim dedim cunku kendim bıraktım ilkinde. ödülü falan denedin mi sticer yapiskan yapistir tuvalette
(35 puan) tarafından
Yaptım cnm çişini tuvalete yaparsan sana şunu veririm dedim mesela (çikolata falan çok seviyor çikolata verdim süt verdim bebek aldım.) Ama ödülleri aldıktan sonra yapmayı geri bıraktı. Kızım diyorum bak burda bebeğimiz var karnımı göstererek sende abla olacaksın diyorum ablaların çişini tuvalete yapar diyorum no no anne ben bebeğim diyor :)
(52,304 puan) tarafından
oyy kiyamam ya kabullenmiyo iki gune alışır ama oyun hamuru al bak o bende cok ise yaradi sık sık gotur tuvalete oyun hamuru oynarken heryere yapmiyorlar ☺️ soktanda alt acma örtüsü alıp altına koydum kucuk tuvaletini zor ogrendi benimki
0 oy
(3,129 puan) tarafından
Kizim 21 aylıkken eğitim aldi maşallah suan 24 aylik olduk güzel alıştı 

Yalnız biz alaturka tuvalete gidip orda yapiyoruz lazimlik yapmıyor çişini yapınca heryerini yıkıyorum çok seviniyor çişine baybay ediyor kuzucum maşallah 
(35 puan) tarafından
Maşallah bay bayi biz de denedik ama bizde ise yaramadi malesef
(3,129 puan) tarafından
Her çocuk bir değil kuzum sabır çok onemli alaturka tuvalete çeşmenin önüne comeltseniz öyle denediniz mi
(35 puan) tarafından
Denedim cnm onu beceremedim direk poposunu yere koyup oturdu
0 oy
tarafından
Benimki 20 aylık 2 gündür bizim klozete kendisinin klozet aparatını taktırıp oturuyor çokta hoşuna gidiyor bugün yarım saat banyoda oturduk hatta scfags yeterki korkmasın diyorum bende

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 62 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 321 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.