0 oy
1,160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,827 puan) tarafından
Ayy kızlar günaydın hepinize piskolojim bozuldu resmen çocukluk arkadaşım aradı bir iki saat önce ağlayarak eşinin başka kadından çocuğu olma ihtimali varmış kesin bişey yokmuş ama ortada şöyle anlatayım bunlar görücü usulü evleniyorlar 3 yılık evliler bir iki ay önce arkadaşımı bı kadın arıyor esinim adı Emre emreden ayrılacaksın çocuğuyla arasına girme senin yüzünden çocukla ilgilenmiyor filan kız beyninden vurulmusa dönmüş resemen eşiyle biyuk kavga etmişler eşimde anlatmış herşeyi üç buçuk yaşında dörde gircekmis bir iki ay sonra çocuk diğer kadın arkadaşımın eşine bu çocuk senin diyip duriyomus ama ne DNA testine nede başka biseye ikna edemiyorlar mis bu kadına sadece sözde yani bu çocuk senin diyomus hiç biseye yanasmiyomus olay bu ve eşiyle dün konusurken biyerden konu açılmış pat diye o çocuğun doğum gününü söylemiş patır patır kızında zoruna gitmiş haliyle napicam ben diyo bosanamam arkamda kimsem yok diyo yokta sahip çıkmaz kimse bı çocuğu var iki buçuk yaşında ne dicemi sastim bende nasıl davransın bu pisliğe bu kız ay aklım almıyor 

Uzun oldu kızlar kb 

32 Cevaplar

0 oy
(4,243 puan) tarafından
Dna testi için adam babalık davası açsın çözülür durum,eğer babası çıkarsa ve evlenmeden önce olmuş zaten kari koca birlikte atlatabilirler.Ama adamın çocuğu çıkarsa hoşuna gitse de gitmese de arkadaşın çocuğu kabul etmek zorunda adam mecbur ilgilenecek.Bunu bilerek bu yola ciksin
(7,827 puan) tarafından
Acamiyor kadın başkasıyla evliymis çocukta o adamın üzerine kayitliymis
(4,243 puan) tarafından
Gayette açabilir hatta öyle birsey varsa soy bagi degisikligi yasal olarak suç (habersiz)
Kadın başkası ile evli rahatsız olmadan arkadaşının kocası ile iletişime gecmeyi ilgi beklemeyi biliyorsa bunları göze almıştır.ustelik arkadaşına senin yüzünden  çocuğu ile ilgilenmiyor demeyi bile biliyor.o kadın gemileri yamis arkadaşının hayatını zora sokmak için bence..
(7,827 puan) tarafından
Bencede
Bnm düşüncem çocuk arkadaşımın esindende olmayabilir durdu durdu 3 sene bekledi bu zamanımı buldu
Vala çok karışık herşey
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya bi kere sonuç olarak geçmişinde olmuş bişey bu durum arkadaşını ilgilendirmez ki sonuçta adam o zaman bekardi hayatında arkdasi yoktu ha kocasının bunu ona söylemesi lazımdı evet ama erkek bu korkmuştum bişey olmuştur söylememiştir de benim anlamadığım diğer kadın neden bu kadar zaman sonra ortaya cikiyo 3 senedir aklı nerdeymis adam evlenmiş bi çocuğu olmuş bu düzeni olmuş şimdi aklı başına geliyo ben akrdasinin yerinde olsam önce o kocanın burnundan getirirdim bana böyle birşeyi nasıl söylemesin siye onu pişman ederdim sonra kadına derdim bunca yıl aklın neredeydi sustun sustun şimdi patliyosun ver DNA testini yoksa kes sesini kocamı da beni de rahat bırak derdim mecbur DNA veriridi o zaman negatif çıkarsa zaten sorun kalmiyo pozitif çıkarsa da eşimle konusurdum sonuç olarak o da senin evladın ve ona karşı da sorumlulukların var babalık görevini yap gerekirse velayetini al bizimle büyüsün ne zaman istersen git gör ilgilen eve getir kardeşini tanisin bilsin ihtiyaçlarını karsila der daha da uzatmam zaten gidecek yeri de yokmuş eğer gerçekten de arkadaşından önceki hayatında olmuş bişeyse tabi yoksa 5 dk durmasın bişey olmaz çıksın gitsin Allah yardım eder 
(7,827 puan) tarafından
Kızda öyle diyo ama şaşkın konuşmakta bile zorlanıyor artık ağlamaktan
tarafından
Sakin olsun bu abdest alıp namaz kılsın peşine kuran okusun ferahlar güzel bi dua etsin rabbim hayırlısını ver desin sakin olsun yoksa daha kötü olir herşey
(7,827 puan) tarafından
Tamam cnm ileteceğim kendisine çok saol
tarafından
Rica ederim canım çok dua etcem inşallah hayırlısı olacak :)
(7,827 puan) tarafından
İnşallah cnm bnm ♥️ allha razı olsun
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Oncelikle kesinlikle dna testi yapilmasi lazim. Bide nufus müdürlüğünden mi e devletten mi nerden bakiliyirsa bak bakalim cocuk kimin üstüne kayıtlı. Benim boyle bi durumm olsa cok kardi çıkarım valla 
(7,827 puan) tarafından
Kadın başkasıyla evliymis çocukta o adamın üzerine kayitliymis haliyle ondan o adamın açması lazımmış davayı
(3,951 puan) tarafından
Yuhhh yani bırak kızım kocanı  yaa işler karışık
O karışık iliskiden kendini kurtar
0 oy
(13,939 puan) tarafından
Kız benim k.v 4 çoçuğu var en büyüğü benimki . K.b metresınden oğlu olmuş kirkli bebeği getırmiş. Sonradan velayeti fln aldı çoçuk k.v annesi biliyor 7 yaşına gırdı 
0 oy
(3,992 puan) tarafından
anlattiklarina gore  bence arkadasin o kadinin kocasini bulup durumu aciklasin   , o kadin arkadasinin huzurunu bozduysa ,arkadasin da o kadjnin huzurunu bozsun .mumkunse bir avukat tutup resmi yoldan halletmeye calissinlar . belki de cocuk arkadasinin eşinden degil   ama arkadasinin esindense cocuk durumu tam ogrenmek lazim 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Evlenmeden en başında biliyorsam kabullenirim vs sıkıntı olmaz ama evlendikdenbsonra böyle bir şey başıma gelse dünyam başıma yıkıldı herhalde ama kesin doğruysa kadın korkmadan DNA testi yapardı neden yapmıyor oo beni kıllandirirdi zor bir durum ya Allah yardımcısı olsun kızın hrrsey gönlünce olsun ne diyelim 
(7,827 puan) tarafından
Bilmiyormuş yeni öğrenmiş arkadaşımı aramış kadın direk söylemiş
(1,421 puan) tarafından
Valla zor bı durum kuzum Allah yardımcısı olsun
0 oy
tarafından
Ben boşanırdım. Ama benim durumlar başka. Bizde çoçuk da yok zaten.
(7,827 puan) tarafından
Bunun durumlarda hiç normal deyilki kuzum
0 oy
(4,589 puan) tarafından
İlişki benden önceyse kadın baksın işine de benle birlikteyken olan bisise tabiki kabul edilemez bı durum
(7,827 puan) tarafından
Önce cnm evlenmeden
(4,589 puan) tarafından
Bence o zaman sorun etmesin fazla yani tamam çocuk önemli bişi ama kendinin çocuğuda vardır sonuçta benimkini bırak ona mı babalık et dicek zaten o kadın yalan söylüyor gibi geldi bana ilgilenmiyor babalık etmiyor diyormuş uzerine bile değil test diyorlarmış yanaşmıyormus bence eşi ilişkiyi kesti evlenince hazmedemiyir
(4,589 puan) tarafından
Benim eşimin yengesi biz sevgiliyken annemin iş yerine kadar gitmiş demiş onun bir sürü karısı var çek kızını geri kimseye bişi deme ama yakar kızını diye annem bana söyledi tabi ben hala bilmeze vurduruyorum işi 6 seneyimaskin konuştuk 6 senedir evliyiz bişi gördüğüm yok tamamen iş bozmaz bazısının işi bide evlendigim gece utanmadan diyo mahallenin en güzel kızını aldınız iki oynayın surda da millet gelin görsün diye gördükçe hala diyesim geliyor ya çok zorlanıyor su benim.adamin karilardan biri gelse de az yardım etse diye yüzüne hadi diyom.bosver
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Ewlılık oncesınden mı
(7,827 puan) tarafından
Evet cnm
0 oy
(29,563 puan) tarafından

DNA testi yapılmadan çokta emin olmasınlar yani bide eşi bilir doğruyu nasıl kabul edecek bıraksın 

(7,827 puan) tarafından
Arkadaşımın eside emin deyil ya başkasından da diyo
0 oy
(36 puan) tarafından
Ay cnm kiyamam valla okuyunca çok kötü oldum benim 1 oğlum var boşandım bidaha evlendim bekar birile ondan 10 aylik kizim var bide 3 aylik hamileyim banada esim askerden geldktrn sonra birile birlikte oldunu korunmadiklarini kadının senden kizim olsun dediğini anlattı kavga etmiştik sonra kadina ulasamadigini çocuğunun olup olmadığını bilmediğini sölemişti baya kavga etmiştik kadin evliymiş yascada buyukmus içime temelli kurt düştü şimdi:( Allah yardım etsin arkadaşına . Eğer benim eşiminde benden once cocugu olmuşsa Rabbim ögrenmeme bi sebep göstersin bende ögreneyim eğer varsa inşallah Bende öğrenirim 
0 oy
tarafından
yani evlenmeden once olan birsey ama bunun bilgisini vermemis olmasi sikinti.. adamin yapacagi tek sey gidip babalik davasi acmak iste o zaman pasa pasa dna verir.. ya da gorusurken bir sac vs alip el altindan yaptirsin

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,009 göst.
27 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde ElifSu34 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 462 göst.
0 oy
22 cevap 361 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 478 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,191 puan) tarafından soruldu