0 oy
1,110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar gece 1de kaynaniz odaniza gelse ne dersiniz..

Evde eşimle çocuklarımla tektik kaynna kayınbabam misafirliğe gitmişti gece 1de geldiler kapıyı açtım odama gittim uyumak icin baktım kaynnam kapıyı vurdu içeri girdi tuz nerde diyo :) bi sınırlendm dedim tuzlukta nerde olacak kocaman masada görmemiş yalandan .... sırf ben odamda uyumuş muyum ona bakmak için gelmiş adım gibi eminim ayy sabaha kadar uyumadım sinirden eşime dedim durdum .annem i uyarcam dedi valla sinirden elim titriyor 

22 Cevaplar

0 oy
(3,419 puan) tarafından
O kapıya vurduğu an kocanın üstüne atliycan basinimi tutacan bu saatte diycen :)))
tarafından
Yok kız yapmam öyle:)  terbiye m musade etmezdi
-Reklam-
0 oy
(11,854 puan) tarafından
Rahmet olsun. Nurlarla yatsın. Kayınvalidem oyle 2 kere girdi odamıza. Hatta birinde de, malum sekilde yakaladı daha 15 gunluk evli vardık yoktuk. Ama rahmetlik ileri aizaymırdı. Odaları karıstırıyordu. İlkinde wc diyip girmiş. İkincisinde ses duymuş bizim odadan kavgabediyoruz sanmış. Asıl hata o derece hasta kadını daha 1 aylık evlı olmayan cıftın evıne kalmaya getıren görumcemde. Kadın cok utanmıştı. Hala yuzunun seklı onumde
tarafından
Allah rahmet eylesin cnm.yenj evli nin evinde ne işi varki

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,111 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 661 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde -.-MickeyMouse-.- (11,511 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 304 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2516 (1,330 puan) tarafından soruldu

408,596 soru

12,277,549 cevap

37,794 kullanıcı

Kategoriler

...