Genel için doğru olabilir. Bizim yatılı misafirimiz oldu hatta babam ve kız kardeşimle karşılıklı oturuyorduk, yemeği birlitke yerdik. Sorun olmadı bizim için ama biz üniversitede sevgili olduğumuz ve aynı evde kaldığımız zamanlarda olduğu için sanırım evliliğin ilk bir yılı bizim için ilk bir yıl değildi
Ya beraber oturanlar ne yapsın
Ben evlendim daha ilk sabahımda misafirler gidecek kalkın dediler. Bütün gece hiç uyumamışım sersem gibi kalktım mecbur. Kaynanamlar o gün çıkmadılar hiç evden. Gece neyseki gitmişlerdi ertesi gün aynı şekilde sabahın köründe geldiler. Aynı evde yaşıyorduk malesef üstelik eltimle 6 ay aynı evde yaşadık cümbür cemaat.. 3. Günümde görümcem geldi 1 ay kaldı 3 tane çocuğu vardı küçüklerdi ve sabahtan akşama kadar hiç susmadan agliyorlardı eltiminde 1 çocuğu vardı yani 4 çocukla ilk günlerim zehir oldu o yüzden ilk günlerimi aklıma getirmek bile istemiyorum berbat günlerdi yıllardır evli gibi hissediyordum hiç bi tadı tuzu yoktu eşimle hep tartışıyorduk o yüzden cicim aylarıymış o da ne... şimdi düşünüyorum da iyi katlanmışım
1,508,581 soru
24,620,447 cevap
364,580 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın