Bizde de tam tersi ya ben mi cok duygusuzum diye düşünmüyo degilim valla. Esim her dogum gunu sevgililer gunu kadinlar gunu yıldönümü her ozel gunde surpriz yapar kutlar guzel romatik icerikli mesajlar vs atar hic aksatmadi daha ama ben sevgililer gununu kadinlar gununu kutlamaktan hoslanmam ya ilgimi cekmiyo yani gereksiz gibi geliyo dogum gununde ise sadece pasta yaptiririm romantik olamiyorum niye bilmiyorum
Ohooo sosyal medyadaki paylaşımlara bakarsak ben kilolu, bakımsız, fakir, ilgisiz, beceriksiz, tembel vs vs vs neler neler olurum herkes güzel olanları atıyor, kimse eşimle kavga ettik diye bir paylaşım yapmıyor. O yüzden sosyal medyaya çok aldırmayın çoğu sahte. Benim profilime bakanlar ay ne kadar mutlu diyordur ama evde kopan fırtınaları bilemezler.
Her ilişkinin dinamiği farklı. Herkesin sevgisini gösterme şekli farklı
Okurken beni benle esimi anlattin sanki evet benim esimde böyle cok sacma geliyor ona evlendigimiz ilk günden beri bizde 3.5 yıllık evliyix
Ben böyle çok mutlu çiftler görünce eşimle aramız kötü olunca onlardan farkım ne niye şanssızım diye kendi psikolojimi bozardım özellikle bi arkadaşıma gıpta ederdim ortak bir arkadaşla konuşunca eşinin gece gündüz eskortlarla oluğunu kadının bunu kabul etmezse çıkıp gidebileceğini duyunca şok olmuştum sonra yavaş yavaş çevremde ki bütün mutlu çiftlerin aslında tam tersi mutsuz olduklarını en azından paylaştıkları gibi 7/24 olmadıklarını anladım bende onlardan biriyim wp den instagramdan takip edenler çevrem mükemmel bir evliliğim mutlu yuvam bana aşık çok sadık eşim var biliyorlar ama gel bana sor ne çektiğimi ne kimsenin dediğine ne paylaşılanlara aldanma
1,489,660 soru
24,347,122 cevap
346,297 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın