0 oy
428 göst.
Aile kategorisinde (634 puan) tarafından
Dün akşam yarın sabah erkenden çocuğu kapının önüne indirin diye msj atmış akrabaları arıyormuş çocuğu bir saatliginede olsa versinler diye benm telefonum kapalı anneme yazmış çocuğu vermek istemediğimden değil ama kapıda çocuğu alırken verirken ban birşeyler der miydemi bulandırır yada çocuğu kaçırır birdaha getirmez uğraş dur sonra cvp vermedim muhattap olmadım pazartesi dava açılacak Allah'ın izniyle çok kuvvetli kanıtlarım var bana oros.bu ka.hbe vs. Dediğine dair ses kayıtları bunları mahkemeye sunacağım çok stresli bir süreç 

5 Cevaplar

0 oy
(6,682 puan) tarafından
Ya bidaha vermezse ben korkar vveremezdim
(634 puan) tarafından
Vermiycem zaten bende
(6,682 puan) tarafından
Kaç yaşında peki çocuğun
(634 puan) tarafından
İki buçuk yaşında birde yanında ben olmayinca yemek yemiyor akşama kadar aç geziyor
(6,682 puan) tarafından
Ya ayrıma yanından gelsin kapıya naoacak ki en fazla
-Reklam-
0 oy
(12,679 puan) tarafından
Kapının önünde görsün gitsin bence de verme mahkeme sonuçlanana kadar 
(634 puan) tarafından
Ben arefe gününden beri kendisiyle görüşüyorum kesinlikle muhattap olmuyorum en son arefe günü evi terk edince beni ablası aradı gav.atta ordan bağırıyor polis neden çağırdın seni kerhaneyemi sattılar diye muhattap olmak yüzünü görmek istemiyorum kendisinin yine gelir bir kelime eder benim sinirimi ziplatir zaten sabah uyandigimdan beri tansiyonum tavan yüksek tansiyon hastasiyim
(12,679 puan) tarafından
Şeref yoksunu resmen
Bence çağır kapıya ama yanında çekindiği biri olsun laf edemez o zaman
0 oy
tarafından
Ne olursa olsun vermeme gibi bir hakkınız yok . Siz anneyseniz oda bir baba korkularınızi anlıyorum. Ben polis olduugm halde bende her çocuklarimi babalarına verdiğimde korkardım. Ama vermeme şansımız yokki. Maalesef yasa devlet babanın da hakkı var görecek diyor. Zarar verir çocuğa diyorum itirazlar ediyorum neler yaptım ama yok baba çocuğunu görecek diyor . Yapcak bişey yok . Gidip hakkınızda şikayetçi olabilir çocuğumu göstermiyor diye . Gerçekten sıkıntıli bir süreç rabbim yardım etsin
(634 puan) tarafından
Dava pazartesi günü açılacak mahkeme kararı olmadan vermem
(634 puan) tarafından
Olay günü evden ayrıldığımız da çorba tabağını fırlattı bu tabak çocuğun kafasıni ıskaladi geçti kafasına gelse ikiye ayrılırdı al picinide siktirgit bu evden dedi çocuk yanımda yatak odasında yatağı kasap bıçağı ile defalarca kez bicakliyor yani bu adam çocuk kucağımda çığlık çığlığa bağırıyor amacı çocuk görüp çocuk sevmek özlem hasret falan değil hanımefendi amacı miyde bulandirmak bu adamın
Gerekirse adres vermeyip il il alıp kacacagim çocuğumu
tarafından
Ben nolur nolmaz yorum yapmayım. Rabbim gönlünüze göre versin o kadar haklısınız ki..
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Yasal süreç başlayınca hukuki yol ile evladını görebilecek acele etmesin size gelenler ile sizde bu sekilde haber yollayın çocuğunu işi bu raddeye getirmeden düşünecekti.cok kıymetli çocuğunun annesine ettigi laflara bak terbiyesiz madem öyleydi niye evli kalmış senle bir de çocuk yapmış aklınca sana laf söylediğini sanıyor ama bütün hakaretlerin kendisine nasıl döndüğünü farkında değil o lafları söylerken kendisi ne oluyor acaba bynzlu pzvnk..
(634 puan) tarafından
Ağzına sağlık cocuguda göstermek istemiyorum bu kişiye ben mahkemede piskiyatrik muane talebinde bulunacağım çünkü çocuğun ve benm yanimda eşyaları hunharca bicakliyordu büyük kağıda işkence bekleme alanı yazıp eve asti
(3,725 puan) tarafından
Kafayı yemiş sakın gönderme kendinde tek gitme.Sana olan hıncını çocuktan falan çıkarır Allah korusun.
0 oy
(781 puan) tarafından
Mal kaçırma davası açmayı unutma sakın avukatı uayar dişli bı avukat tut
(634 puan) tarafından
Dişli bir avukat tuttum canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 98 göst.
0 oy
23 cevap 491 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
27 Mayıs 2022 Aile kategorisinde alparslaninannesi (485 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 277 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Baldananne (294 puan) tarafından soruldu

401,745 soru

12,026,852 cevap

36,242 kullanıcı

...