Benim annemde buna benzer malesef ama ben hamileyken basladi onceden boyle degildi kendi arabami bile onlara verdim rahat rahat gelip gitsinler diye dusun hic boyle davranislar beklemezdim (almadım hala onlarda ) dayanamdim en son ben evden gönderdim 2.5 3 aydir gelmiyor benim ki dogumdan sonra geldi 1.5 ay.o mu dogum yapmış ben mi belli değil kahvaltı dahj hazırlayıp çay bile koymaz (yaş 57 gayette diri pazara gidelim desem 10 saat gezer yorulmaz )bıktırdı bana ben kahvalti yapmayı sevmiyorum dolapta hersey var kalk ye diyor kendi evinde:)) ben emziriyorum sut sagiyorum bir taraftan uykusuzum gece cocuk aglar bir kere bile kalkip gelmedi yan odadan :)) anca gunde 5-6 fincan kahve icsin yaninda sigara icsin balkonda otursun,elini hiç birseye sürmez ben surat asincada ağzından geleni kulağı duymaz dogum yapmisim 1 hafta olmus daha bitane daha doguracak gibisin bu ne boyle ben dogum yaptim hic boyle karnim yoktu falan diyor lohusayim bende birde ozmanlar dusun, cocuk hastalanir dr goturcem derim o gelmez ben ust kmsumla giderim artık patladim babamda varken gelme artık anne dedim sen büyüksün ben hatalıyım ben hatamı anlayıp gelip yalvarana kadar gelme Allah aşkına dedim gitti gidiş o gidiş inan rahatladım.