Merhaba arkadaşlar çok üzüldüğüm bi olayı yazmak istiyordum. Eşimin arkadaşının hanımı doğum yaptı bebeğe bakmiyormus emzirmiyormus kendi kendine konuşuyormuş agliyormus kadın sürekli bayılıyormuş hamileyken hiç bişeyi yoktu şimdi 4 gündür hastanede yatıyormuş. Bebeğe kaynanası bakıyormuş ama sürekli ağlıyormus bebek daha 20 günlük çok üzüldüm rabbim hiç bı bebeği annesiz hiç bı anneyide evladından ayrimasin inşallah bi an önce toparlanir bebeğine sahip çıkar görümcem bebeği emzirecekmis. Kırkı cikmadan tek başına kalmış onun bi etkisi olabilir mi bebeği bırakıp gezmeye gidiyormuş dogdundan beri sütü olduğu halde emzirmiyormus. Eşimde ablasını almış bebeğe götürmüş emzirmesi için daha öncede bana aynısını yapmisti eşim belki hatırlarsınız sütüm varken görümcem defalarca emzirdi bebeği tamam burda durum farklı çok üzüldüm bebegede annesinede rabbim şifa versin inşallah
Süt yoksa mamada mı yok kadın neden bu kadar bu hale geldi ki Üzücü durum senin görümcende neymiş böyle Kızılay gibi tövbe ya
1,493,198 soru
24,397,970 cevap
349,907 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın