0 oy
86 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (404 puan) tarafından
Evet 2 kilo vişne 1 kilo çilek aldım reçel yapacağım tariflerinizi bekliyorum:) yardımcı olursanız sevinirim internetten baktım kimi kilo başı 1 kilo şeker kimi 1 kiloya 2 kilo şeker kimi 1 kiloya 500 ml şeker koyuyor sizler nasıl yapıyorsunuz 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Geçen yıl vişne yaptım 1 bardak vişneye bir bardak şeker koydum güzel oldu 
(404 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bacım tadına bakmonce çok.tatliysa fazla atma bence bı kiloya bir kilo çilek için fazla misal tatlı ise ama vişne kaldırabilir temizle güzelce at şekeri tepesine sulaninca kaynat ben öyle yapıyorum 
(404 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(809 puan) tarafından
Vişne eksiyse bintık şekerını fazla koyabılırsın ama cılege herdaım ben 3 bardak yapıyorm 4 bardagı geçmez.Burda meyvelerın tadı onemlı rol oynuyor mayhos sevıyosan cok seker kullanma derim.yıgun sekerlı bal kıvamlı istersen şekerini 1 hatta bır bucuk kılo kullanıbirsın cok kaynatman gerekir.Tarifler aslında senın damak zevkıne ve meyvenın cınsınr göre cok buyuk rol oynuyo:) afiyet olsun.ben sarı kıraz yaptım bı kılo mayhos oldu halde yarm lımon sıktım cok köpürmesnde engeller cok köpüklü recel cabuk bozulur onada dıkkat et afiyet olsun 
(404 puan) tarafından
Teşekkür ederim hepinizi dinleyeceğim
0 oy
(888 puan) tarafından
Gecen gün yaptim 1 kilo visne ye 4 su bardağı şeker koydum geceden dolapta bekledi sabah kaynattim kaynamaya başlayınca üzerindeki köpüğü alması için bi tatli kaşığı tereyag koydum . Kısık ateşte pişirdim yarim saatten sonra kıvamına vakin 45 dk dan fazla kaynatmayin çok koyu olur 
(404 puan) tarafından
Teşekkür ederim bide soğuk suya oturttunuz mu öyle birşey yazıyor yoksa kararma oluyormus
(888 puan) tarafından
Hayir öyle birsey yapmadım harli ateşte kaynarca kararıyor
(404 puan) tarafından
Tşk ederim
(888 puan) tarafından
Rica ederim kolay gelsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 192 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde berkin (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 663 göst.
13 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 424 göst.
21 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (2,609 puan) tarafından soruldu

411,465 soru

12,386,169 cevap

43,534 kullanıcı

Kategoriler

...