0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Kızlar oğlum alttan 3 dişi çıktı bide emmeye çok düşkün söyle söylm 24 saat versen emer ama bu diş çıkarma olayında emmeye bu kadar sardı ama beni su iki gündür çok kötü ısırmaya başladı artık yavaştan yaralar olmaya başşladı başına gelen varmı bi önerisi olan yanıyorum resmen ya

8 Cevaplar

+1 oy
(4,589 puan) tarafından
Tepki verme oyuna çevirir onun dışında pek.bisi bilmiyorum bacim
(64 puan) tarafından
Kız tepki vermemek elde değil yemin ederm bu akşam yırttı göğsümü ya yaraya dönmeye başladı artık tepki vermeyince sanki sabrımı sınar gibi inadına yapıyo sanki daha çok ısırıyo
(8,448 puan) tarafından
Tepki vermemek çok zor gerçekten benim oğlumda bir iki kere ısırdı beni ona kızdım bir iki kere anladı bence şuan yapmıyor 11 aylık üstten ve alttan iki dişi var toplam dört yanı
(64 puan) tarafından
benim oğluma işleyeceğini sanmıyorum :)
(4,589 puan) tarafından
Şansını dene bacım ilkinde ben geç kaldım oyuncak etti.ikimcide o yöntem.ise yaradı :)
-Reklam-
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Dr um bana her ısırdıgında cok yavasca burnunu sık dedi. Isormayı oyle bıraktı. Ama benimkilerde yara içinde cok emmekten. 
(64 puan) tarafından
Denicem ama bakalm
(64 puan) tarafından
Seninde Allah yardımcın olsun kuzum
(11,927 puan) tarafından
Beni görünce anne memee diye bagırıyor kart sesiyle. 18 aylık gözünü kapa sesi dinle sanki 25 yasında adam gibi
(64 puan) tarafından
Kız bazen emzirdiğime bile pişman oluyorum sonra kıyamıyorum valla Allah hepimizin yardımcısı olsum
0 oy
(229 puan) tarafından
Isırdığı zaman yavaş burnunu sık bırakıyor canım göğsün içinde göğüs kremi var lansinoh diye onu al benim resmen yarıldı onunla düzeldi
(64 puan) tarafından
Yarın ilk işim onu almak sağol :)
(229 puan) tarafından
Rica ederim:)
0 oy
tarafından
O anda emmeyi bırakıp bileklerini hissedeceği şekilde tutup ciddi ve net bir ses tonuyla " anneyi ısırmak yok" demen gerekiyor kuzu.Ama bileklerini biraz basınçlı tutman lazım.

Psikologlar böyle söylüyor.
(64 puan) tarafından
Canım bu yöntem benim oğlama işlemez bazen ciddi anlamada kızdığımda bile kahkaha atıyo tınlamıyoki beni biraz babası kılıklı dünya umrumda olmaz yapar 9 aylık ama yapcak yani kızınca bile umursamıyo ki kuzum onu anlasın
tarafından
Kızınca , bağırınca oyun saniyolarmis çünkü kuzu.Bu sistemi denemen lazim❤️
(64 puan) tarafından
Denicem canım sağolasın :)
0 oy
(18,981 puan) tarafından
Başına gelmeyen var mı desek daha doğru. Benimkinin iki alt dişi var özellikle çekip dişine bastırıyor 
(64 puan) tarafından
Üstte çıkınca yandık anam :D
0 oy
(14,145 puan) tarafından

Benimki şuan damaklariyla isiriyo valla dış çıkınca nolcak bilmem:D

(64 puan) tarafından
O benimkindede vardı da o hiç bi şeymiş ağlatıyo yani beni o halde suan iyi dönemdesin bacım :)
0 oy
tarafından
Üst dişleri çıkmadan önceki dönemde uykuya yakın cimcikliyordu göğsümü. Tırnağı kısa olsa bile bayağı bir acitiyordu. 

Emzirme öncesinde "cici yapabilirsin ama sıkmak yok, canim acirsa emziremem seni" dedim. Her cimciklemesinde tepki vermeden memeden ayırıp "cici yapmak var, sıkmak yok" dedim. Sonra emzirmeye devam ettim. 

Her cimciklemede aynı şeyi yaptım sakince. 2 günde bıraktı tamamen.

Onu anliyorsa memeyi isirmamasi gerektiğini de anlar gayet.
0 oy
(1,265 puan) tarafından
İsirdignda geri cekk oyun haline getrmis ve verme emerken isiryorsa emzirme bi daha dene gene isirooyesa 15 20 dk sonra emzir hep boyle boyle denemelsn cnm.yoksa oyun haline getirip mahveder seni karni doyduktan sonra yapiyolar genelde oyun icjn
(1,265 puan) tarafından
Hayr de mesela cekipte aciyor de sakin bi sekilde ama.kesinlkle gulmemelisin bi kere.oyle yaptimmi yandin valla

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 217 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,426 göst.

412,968 soru

12,433,248 cevap

45,735 kullanıcı