+1 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,403 puan) tarafından
Birde 3. Ayimizi doldursuk susuz kaldigi icin.domtorumuz mama takviyesi onerdi gunde 2 kere vercem kac cc yeterli olur

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bilmiyorum canım ben kızımı sütle büyüttüm :)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Emzirdikten sonra 90 CC yap. İçme surumuna göre azaltır yada cogaltirsin.

İyi mama yoktur bebeğine iyi gelen mama vardır.

Ben Aptamil kullandım o iyi geldi bebeğime. Ama Bebelac , SMA bunlarda iyi mamalar
(1,403 puan) tarafından
Deneme yanilma yontemi yapicaz o zaman cevabin.icin cok tesekkur ederim
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Evolvia tavsiye ederim canım diğer manalara göre içerisinde OMEGA daha yüksek 2. Olarak SMA mama olabilir 3. Hipp benim bebeğime hipp çok gaz yapmıştı ama güzel mamaymis ama öncelik evolvia 
0 oy
(873 puan) tarafından
Benım oğlum 3 aylık ben 75cc veriyorum. Yani her bir ölçeğe 30 cc mama oluyor. 2.5 ölçek veriyorum yani mama kaşığıyla. Hipp combiyotic güzel ve pahalı mama. Ama ben sma conforta geçtim bu hafta daha uygun 
0 oy
(3,313 puan) tarafından
Sma optipro kullanıyoruz biz memnunuz canım her ölçek 30cc suyla yapılıyor zaten deneyerek kaç cc içtiğini anlayabilirsin. 
0 oy
(3,834 puan) tarafından
Ben hep hipp kullandım pahalı ama cidden bebekl gelisimi içi  faydalı olduğunu düşünüyorum Dr tavsiye etmişti hatta bir ara değiştirsek mi dedi çocuk doktorumuz sigarayı bıraksanız daha iyi olur dedi eşimle bana bizde hippe devam edelim dedik :))
0 oy
tarafından
Cnm en iyisi hipp Aptamil ama çok pahalı. Ben Bebelac kullanıyorum. Memnunum. Tavsiye ederim
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Aptamil pre  anne sutune en yakin süt
0 oy
(302 puan) tarafından
Ben Aptamil kullanıyorum bebeğinin durumuna göre ayarla CC sini ben  60 cc ver baktın istekli daha çoğalt ya da azalt ama bu süreçte dikkat et seni emmeyi bırakmasın 
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Sma optipro kullanıyoruz gayet güzel kilo aldırıyor 
0 oy
tarafından
Ben 3 aylıkken 90 CC veriyordum ama Dr hesaplamisti ay ve kilosuna göre. Aptamil kullandım Dr önerisiyle 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 264 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serapse (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 253 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,355 göst.