0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (874 puan) tarafından
Kızlar yazlıktayız iki eltim var bir de kaynanam neyse bir eltimi çok çok çok seviyorum diğerini hiç sevmem çünkü sinsinin teki neyse işte dün hep diyordu şakasına işte sen hep oturuyordun biz çalışıyoruz bak kaynanan odadan çıktı artık oturtabilirsin falan bende gülüp geçiyordum yani yani binevi bana kaynananın önünde çalışıyorsun o gidince oturuyorsun şakası yapmak istedi de umursamadım bugun kahvaltı da yine şaka yapmaya çalıştı bende dedim ki abla sende kaynanamın olmadığı yerde oturuyorsun olduğu yerde çalışıyorsun dedim güldük falan bi baktım eltim ağlamaya başladı niye ağlıyorsun falan dedik zoruma gitti şakası olur mu bunun dedi ee dedim sen bütün gün bana aynı şeyleri defalarca kez söyledin niye ben söyleyince ağlamaya başlıyorsun falan dedim neymiş neler neler yapmış da söylememiş ben yaptım diye eee napayım burda herkes bir iş yapıyor kimse boş durmuyor ki işim bittipinde tabi ki oturacam direk gibi olduğum yerde mi durayım sinsi neye ağlıyor Allahım vallahi numaracı bir insan ya bende bir daha ne sen bana şaka yap  ne ben sana yapayım olay bitsin gitsin dedim

5 Cevaplar

0 oy
(6,680 puan) tarafından
Ay iyiki eltim değil hiç anlasamazdin 
(874 puan) tarafından
Ya numaradan nasıl ağlıyor ee kendine söylemesini istediğin şeyi başkasına söyleme yani
-Reklam-
0 oy
(1,224 puan) tarafından

Ya benm eltim yok daha var ama ortada soz nisan vs bisi yok konusuyolar sadece diyorum ki bi an once evlenseler eltim olsa filan boyle postlari okuyunca da acaba mi diyorum :D saka bi yana eltin cidden cocukluk yapmis bence komik dusurmus kendini ya

(874 puan) tarafından
Ya biz ne olduğunu bile anlamadım ağlamaya başladı birden ee o bana söyleyince iyiydi de ben söyleyince mi kötü oldu
(1,224 puan) tarafından
O tip insanlar cidden cekilmez ya gül gec canim
0 oy
(81 puan) tarafından
Hepsi aynı model bunların.

O yapınca şaka,  ve sen o şakaya aglasaydin,  sana da hiç şaka yapılmıyor olacaktı.

Ama sen şaka yapınca hemen ağlansin,  bu laf söylenir mi olsun.

Elti olupta bir tane iyi olan görmedim.

Ama bazıları çıtayı aşıyor sinsi, yılan mertebesine ulasiyor
(874 puan) tarafından
Yani sana söylenmesini istediğin şeyi niye başkasına söylüyor ki sonra ağlıyorsun
0 oy
(2,838 puan) tarafından
Kendisi söyleyince şaka oluyor da sen söyleyince mi ciddiye alıp ağlıyor hayret bir şey boşver ağlasın 
(874 puan) tarafından
Yok banane ağlasın kendi yapınca güzel
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Timsah göz yaşları denilen bu olsa gerek :)) 
(874 puan) tarafından
Aynen öyle numaracı diyorum ben ona

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 795 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 184 göst.
21 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melisakay67474 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 187 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Life98 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 501 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (276 puan) tarafından soruldu

408,538 soru

12,275,560 cevap

37,734 kullanıcı

Kategoriler

...