Kızlar benim gibi kaynanadindan bıkan var mı ya .... çok sıkıldım bu kadından herseyime karışıyor hele bi de hamile olduğumdan beri iyice tahammül edemiyorum aynı odada bile durmak istemiyorum bazen yalandan başka odalara gidi0 kendimi oyaliyom sırf görmemek icin sürekli etrafimdda kocamla aramda özel dıe bisey kalmadı tam bi dengesiz sürekli laf sokuyor kocamı bana karşı dolduruyor kendini evin hanım agasi zannediyor .....benim dairem ayrı kaynanamdan ama sürekli kaynanamdayız neymiş oğulları yanında yemek yesinmis evimize bile gitmemize izin vermiyo sırf ona su an hamile olduğum icin sabrediyorum ve bu de kaynım nişanlı olduğu icin eşim maddi destekte bulunuyor onun içinde sabrediyorum en azından düğün olana kadar yardimlasmalari lazım ama bi kadın beni çıldırtıyor ikizlere hamileyim bebeklerine biseyler almama bile izin vermiyo bisey alsam bile sürat aşıyor laf ediyo ....şimdi diceksijiz ki kocan müdahale etsin kocamda kardeşi icin bi kaç daha katlanamami istiyor yüz üstü bırakmak istemiyor onları ki bende istemem ama değer bilmiyen insan yerine koymayan bi kadın var karşımda biraz teselli verin nolur canım çok sıkkın esimede anlatmıyorum üzmemek icin