Kızz o nasıl lakaplar ben olsam izin vermezdim hemde hiç hoş değil ayrıca ziya yalancının tekiydi abartmasından ziyade
Feriha herkesten daha yalancıydı sksksksksj
Şuan unuttu da hamile iken hastanede yattığım zamanlar odaya girerken ne ettin İzzet ne yaptın İzzet diye giriyordu hemşire bir kere güldü diye adamı hastaneye koridorunda ki sandalyede yatırdım iki gün
Eşim kızıma Poko diyor bazen bana da diyor sabahları mesaj atar uyandınız mı pokolar
Esim ogluma ogretmis 2 yasinda oglum esimin ve benim ismimi kisaltarak soyluyo esim oglumla bana dunyadaki cennetlerim diyo ben ogluma herseyi soyluyorum valla ölürüm ona esime de taktigim bi lakap yok ya dusundum de
Aşk böcekleri doluşmadan yorum yapayım ) ben çok komik bişey oldugunda bana göre yani gülerken kendimi kaybediyomusum eşimde bana kazım kartal gülüşlü diyo ben sarılmayı ve saçımın oksanmasını severim kedi der bana beraber bi dizi izliyosak komik ve akılda kalıcı replikler kullanırız birbirimize güleriz yani. Şu an behzat ç izliyoruz sen düşün artık )) Normalde sesleneceği zamanda illa aşkım demez elif der bazen bazen cano gülo ben de ona karsı öyleyim hakaret içerikli bişey olmadıktan sonra sorun değil hay.van ayı falan demeyiz gülerken bile.
Olmaz mı eşimin adı yani lakabı Edı benimki pirti kızımın ki hamiş kırpık felam yani
410,762 soru
12,360,124 cevap
41,419 kullanıcı