0 oy
1,158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Esim bana Maksut dior (adim bu degil ) 

Ben ona bazen 'ziya' diorm hani bir tane filimde var ya surekli abartir yalan soyler atma ziya der munir özkul cok sever abartmayi o abartinca ziyaaaaa die cagiririm 

Feriha derm bazen emir dior ya'bi de bayil istersen feriha dior da bayiliyor o da ' bir de abart istersen feriha derm 

Bir de bagir istersen feriha derm 

Esim kizima maykıl dior (bir sey isteyince maykil ben de deyok dior maykılım die seviyor bazen 

(Baskasinin yaninda demiyorm esimi de uyardm sonra lakap felan takarlar )

Sizde de var mi boyle sacma sapan takma isimler esleriniz size der mi ya da siz ona 

48 Cevaplar

0 oy
tarafından

Buyuk oglum koca adam<3

Küçük oglum erco minnak <3

Esim bana hacı der:angel: 

Ben eşime Hacı derim :'(

Kizima bal bal bocegii;)

Arada fitne bücür derim ortağı karıştırıyo :D

-Reklam-
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bence bu lakaplar hiç hoş  eşin çocuksuymuş çok özenti duruyor.
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Gülüm der genelde başka öyle lakap takmaz kızımla bana benim güllerim der genelde 
0 oy
tarafından

Ziya diyince Kemal Sunal'ın papağan i aklıma gliyor:))

0 oy
tarafından
Benim bildigim bı tane lakap olur kafan karışmıyor mi onca lakaba ahajdfj
0 oy
(48 puan) tarafından
Rahatsizsan bu durumdan sende ona lakap takmamalisin. Bence zaten lakap falan işi doğru değil kanka değil ki bu eş yani. 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Lakap kullanmıyoruz biz canim aşkım gülüm  ve isimlerimiz sinirlerince öküz derim ama :)))
0 oy
(2,467 puan) tarafından

Lakap kullanmıyoruz biz canim aşkım gülüm  ve isimlerimiz sinirlerince öküz derim ama :)))

0 oy
(2,467 puan) tarafından
Ziya ve feriha yalanciligiyla nam salmış karakterler bence eşler arasında soylenmesi hoş değil yani eşine behlül  demek gibi birsey yanı bence değiştirin daha tatlis  şeker duran lakaplar kullanılabilir 
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Bizde isim kullanılmaz isim kullanıldığı zaman kesinlikle ya trio konusudur yada karşı taraf kesinlikle bir suçu vardır bazen isimlerimizi unutucaz diye korkuyorum 

Aşkım deriz birbirimize hep 

Eşim bana aşkım, ponçik karı(küçük minik olduğum için) avrat bazen dalga amaçlı karıı der gülerek

Ben ise ona sadece aşkım diyorum galiba valla başka Bişey kullanıyorsan da hatırlamıyorum 
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Eşim kızlarım nasılsınız der 
0 oy
tarafından

Çocuğuma Alinazik diyor çünkü mızmız nazik bir çocuk :D banada lakap takmadi herhalde ya aklıma gelmiyor meleğim der 

0 oy
tarafından
Eşimin Adı  Recep Ben ona insan icinde Reco git gel derim 

Oda bana Coo der Reconun Cosu

Kızımız  var 2 yaşında  Minik  Coo diyoruz❣☺️
0 oy
tarafından
Hiç bir lakap yada hiç bir hitap şekli kullanmıyoruz. 

Ben ona ismiyle hitap ederim oda bana hiç hitap etmez
0 oy
(36 puan) tarafından
Bazen güzel kelimeler canım askim gulum gibi ....bazen ben ona deli ali derim o bana safinaz der ..... kızına butun güzel kelimeleri soler 
0 oy
tarafından

Öyle askerlik arkadaşı hibi lakap tasmasını istemem yani hani fadilem der . Akrabalarım da fadile der o da fadilem diye diye öyle kaldı.

Bende ona bi fıkra var ya dille abdılla  diye:))) arada dılla  derim:)))   adı Abdullah o yüzden :D

Hatta çocuklar ona benzer o yüzden sesleneceğim zaman hepsine dıllagiller  buraya bakın hele bi derim:D

0 oy
(1,645 puan) tarafından
Ziya iyimis çok güldüm:)
0 oy
(3,614 puan) tarafından
Aşkım hayatım dışında hiç bişey diyemez bence izin verme bı süre sonra güzel şeyleri unutur söylemek istemez 
0 oy
(8,889 puan) tarafından
minoskom der bana eşim bende ona kuzu derım :-)
0 oy
(912 puan) tarafından

Eşim ıspartalı kızıma ve bana gül goncamm lavantam der :Dmemleket meselesi herhalde bende arada ona erzurumlu olduğum için cağ kebabın kadayıf dolmam derim ama bu espri amaçlı genelde birbirimize aşkm hayatm deriz

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,890 göst.
15 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Azize09 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 2,504 göst.
18 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,116 göst.
20 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,533 soru

12,388,640 cevap