0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (2,363 puan) tarafından

image

Beş kilo altın beş milyon lira gelmiş ayyy kız zor taşımış halay çekmemiş olydi da ben hep oturur ayağa kalkmazdım 

15 Cevaplar

+2 oy
(20,661 puan) tarafından
Gösterişten başka bişey değil kiralamış geride vermişlerdir djdjdj
(135,779 puan) tarafından
Eyvallah kankaa
(20,661 puan) tarafından
Ne oldiii kankaaa
-Reklam-
+1 oy
(14,421 puan) tarafından

Bende beş kiloluk su bidonu yakiiim şööööyle boynuma,bakayım bi nasıl bi havası oluyormuş :D

(2,363 puan) tarafından
Jsjjsje kesinlikle ee
0 oy
(3,457 puan) tarafından

Bizimkilerde bizdekini ister:D

(2,363 puan) tarafından
Bsjsjs öyle valla
0 oy
tarafından
Bunlar nerden getiriyor okadar parayı çok merak ediyorj.
(7,034 puan) tarafından
Şükür kuzum ailem o işlere hiç girmedi elhamdülillah hep helal ekmek yedik ama yapanlar vardı elbet ama onlarında ellerindeki imkanlar belkide onu gerektirdi kimseye on yargıyla yaklasmamaliyiz sonucta
tarafından
Ben de onu söyledim zaten sanayi yok imkan yok fabrika yok insanlar da biraz inançsız ve cahilse para için her şeyi yaoabiliyo
(7,034 puan) tarafından
Bunlar çok hasas konular canım çokta desmemek lazım :) bu arada ismin çok değişik kız kendi adinmi bazen denk geliyorum da okumakta zorlanıyorum
tarafından
Kız nesi hassas herkesin bildiği bı şey zaten ahahah :)) yok canım Heidi var ya çizgi film onun adı hani Adelaide Heidi yı sevdiğim için onun adını nick yaptım
(7,034 puan) tarafından
Sjsjsj o hiç aklimageledi kız cocuken çok ta izleerdim (◕ᴗ◕✿)
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Doğu'da alıştık artık böyle şeylere :D normal geliyor artık :D 
(7,034 puan) tarafından
Benimde 4 yüzük 2 buçuk metre zincir 6 bilezik küpe gerdanlık bileklik saat akıtma yapıldı
(2,363 puan) tarafından
Ooooohhh masallahhhh
(1,041 puan) tarafından
Benim gorumceme çok yapıldı Diyarbakır silvanli
(1,041 puan) tarafından
Nerelisin sihirlom benimki 4, yüzük bir küpe 5, tane bilezik her biri 25, Gr birtane saat bir buçuk metre zincir ortasında da kolye
(7,034 puan) tarafından
Ben dedim ya canım Urfa siverekliyim bizim aynı altinlardan eskisehirden gelin aldık onada yapildi
0 oy
tarafından
Önemli olan huzur öyle bakma kilolarca altına katı kurallari var o bölgelerin 
(2,363 puan) tarafından
Biliyorum tabi canım olmazmi bende doğumluyum eşimde ama Antalya dayız öyle şeylerden uzağız ama oranın kültürünü yaşayan insanlar var hala neler cektiriyolar
(415 puan) tarafından
Yok kızlar ya o katı kurallar eskidendi şimdi öyle değiller Hakkarideki kızları görseniz öyle düşünmezdiniz tabi hepsi için söyleyemem
0 oy
tarafından
Ayy şu kolundaki kelepçe benim olsa direkt ev alırdım :D 
(2,363 puan) tarafından
Jsjjsje inşallah evin olur, vaal fazlasında gözüm yok iki bilezik Bi altın yüzüğü kolyem yeterdi xjdjne
tarafından
Ayy benim var da ne işe yariyor :( ev istiyorum. Araba, altın fln yok gözümde. İstediğim evi alabilecek olsam satarım hepsini. Kiramiz yüksek ve şimdiden seneye vicdansız davranırsa napariz diye düşünüyorum. İnsanın evi olmalı mutlaka ya hem bize bir şey olursa oğlumun evi olsun istiyorum. Kimseye muhtaç olmasın çalıştigini harcar kira derdi olmaz.
0 oy
(606 puan) tarafından
Ne güzel .dddd
0 oy
(14,139 puan) tarafından

Vay vay altından gelin:D

0 oy
(3,951 puan) tarafından

Altina gelin takmışlar :D:D:D

0 oy
tarafından
Çoğu kacakcilik yasal olmayan yollardan kazanan paralar
(576 puan) tarafından
Otta var işin içinde. 1 kere kaldırdın mı 5 gökdelen dikiyon,  3 otobüs alıyon misali. Öyle deli para. Allahtan narko-terör operasyonlarıyla geçit verilmiyo artık. Eskiden  zengin olmuş hepsi.  Çoğu da Almanya ya kaçmış orda şirket kurmuş. Hemen hemen her ailenin bi ayağı Almanya da.
(2,363 puan) tarafından
Katılıyorum
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Biz geri veriyoruz dugunden sonra vayy bee 
0 oy
tarafından
Benm düğünümde kayınpederim tarafı sadece 2 bilezik taktılar düğün bitimnşnde de istediler. Durumları da iyi yani. Şok oldm yani. Alın başınıza çalın dedm 2 bilezik için biyerlerini yırttılsr resmen. Bunları da görünce beleşe gitmişiz diyorum 
0 oy
tarafından
Evet bu kadar altın ve para takılan düğünler var ama ağa çocuklarının düğünlerinde oluyor genelde bziimkinde de çok takıldı tabi ama bunun onda biri filan

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 255 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
27 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 768 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nurdaan (173 puan) tarafından soruldu

411,927 soru

12,400,739 cevap

44,416 kullanıcı

Kategoriler

...