0 oy
179 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Ben aslında market şampuanı kullanımına karşıyım hayatımda hiç hacı Şakir şampuan ya da saç kremi kullanmadım biraz ön yargılıydım bir arkadaşım hacı Şakir şampuan çok güzel vs dedi bugün marketten aldım hiç kullanan var mı memnun kaldınız mı zeytinyağlı olan şampuanı ?

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Hacı şakır denemedim ama bende ipek bal özlü sac kremi kullanıyorum ve çok guzel yumuşacık yapıyor saçlarımi :)

tarafından
Nasıl kokuyor
-Reklam-
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Ben çok memnunum bekarliktan beri kullanıyorum evlendim eşim farklı şampuan kullaniyo diye bende ondan kullandım baktım iyi değil tekrar hacisakire döndüm eşimde memnun kaldı o da onnu kullaniyo sabunda Hacı Şakir kullanıyoruz 
tarafından
Hangisini kullanıyorsun sen
(2,865 puan) tarafından
Hacı Şakir canim normal saçlar için hindistan cevizi
0 oy
(8,512 puan) tarafından
Ben Elidor pembe kullanıyorum memnunum normalde Elidor sevmezdim hiç ama nedense pembesi güzel bide gliss yeşil olan da güzel Haci şakir ne kadar ki
tarafından
28 TL falandı
0 oy
tarafından
Sabunu bile 40 tlyi geçmiş..şampuanı evet güzeldi ama ben ersağdan argan yağlı şampuan alıyorum o da çok hoşuma gitmişti
tarafından
Benim saçlarım çok uzun canım o yüzden ne yazık ki birden fazla şampuan kullanıyorum bazen bir şampuana 200 verdiğim bile oluyor ve genelde market şampuanları kullanmıyorum deterjandan farksızlar çünkü ama bu sefer çok merak ettim senin dediğine nerden bakabilirim ?
tarafından
Ersağ bir firma cnm..bir arkadaşım yapıyor bu işi.eşime şeker hastalığı için bir ürün almıştım şampuan hediye gelmişti çok beğenmiştim.üye olman gerekebilir ersağ'a.googleda bak cnm belki trendyolda olabilir
tarafından
Teşekkür ederim bakacağım canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 231 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 527 göst.
0 oy
6 cevap 303 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hercai (107 puan) tarafından soruldu
0 oy