0 oy
119 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (281 puan) tarafından
Kizlar bi tane kizim var ve 4 aylik denize girse herhangi bir sorun olur mu cok kararsizim cok arastirdim ama net bi cevap bulamadim yardimci olursaniz ve tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım benim de oglum 7 aylık ben sokmadım denize bilmiyorum annem filan mikrop kapar dedi korktum acıkcası
(281 puan) tarafından
Bende cok kararsizim korkup korkmiycanida bilmiyorum aslinda ama banyo yaptirirken hic sesi cikmiyor birazda ondan dolayi istiyorum ama bende mikrop kapmasindan korkuyorum
tarafından
Bence sokma hijyenik değil sudan korkması önemli değilde mikrop kapması sıkıntı idrar enfeksiyonu çok yüksel oluyor çünkü su zaten hemen kirleniyor insanlardan
(281 puan) tarafından
Evet haklisiniz aslinda enfeksiyon kaparsa çok sıkıntılı bir durum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben sokmam deniz havuz ortak kullanılan alanlar ve hiç hijyenik değil
(281 puan) tarafından
Havuzu bende sevmiyorum fakat deniz biraz iyi ama kararsizim
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Doktorlar ilk 6 ay önermiyorlar canım ,6 aydan sonra Denize girebiliyor havuza ise 2 yaşından sonra girebiliyor 
(281 puan) tarafından
Bende baktim bazi doktorlar 3.4 aylikken girebilir bazilari 5 aylikken bazilarida 6 aydan sonra diyor kafam karisti
(2,220 puan) tarafından
Canım o zaman kendi  çocuk  doktorunuz varsa ona sorsan belki izin verir şimdi çocuğun gelişimine göre de değişiyor olabilir
0 oy
tarafından
İlk 6 ay aşıları tamamlanmadan girilmesi uygun görülmüyor enfeksiyon kapabilir
0 oy
(135,471 puan) tarafından
Şimosumda 4 aylik biz giriyoruz dun geldik girdik giricez
(281 puan) tarafından
Bizde 4 ayligiz bu aksam yola cikcaz nasil olcak bilmiyorum ve denize girerken kucaginizdami yoksa simit falan mi kullancaksiniz
(135,471 puan) tarafından
Esim kucaginda tutuyo simit bulamadim beline gore ☺️
(281 puan) tarafından
Peki canim teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Canim ablam alanyada yasiyor 3 bebesi var havuzlu sitede oturuyordu inan cocuklar hep havuzda denizdeydi 50 ciktindan sonra ablam hep soktu hicbisey olmadi oglu. 2 gun sonra 6 aylik olcak ama ben cesaret edip goturemiom valla ne yalan soylim
(281 puan) tarafından
Bende korkuyorum biraz ama cok kararsizim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 174 göst.
27 Mart 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Buse saglam (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 207 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 630 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu

411,222 soru

12,378,336 cevap

42,993 kullanıcı