0 oy
546 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,156 puan) tarafından
Günaydın arkadaşlar, gününüz güzel geçsin. 

Bir hafta sonra hızlı tren ile İstanbul Ankara yolculuğu yapacağız. İlk bebeğim ve ilk şehir dışı yolculuğu olacak. Eşim yanımda olacak, sabah erken saatte kalkıyor tren ve inşallah 5 saatte inmiş olacağız. Normalde beşiğinde uyuyor, gündüz ayağımda sallıyorum bizim yatağımizda yatıyor. Orada yer yatağı mi yapalım bilemedim. 

Tecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyacım var. Hem yolculuk hem kayınvalidemde kalacağım süreç için. Nelere dikkat etmem gerekiyor, yanıma mutlaka almam gerekenler nedir (kıyafet vs dışında), başka bir evde ilk kez kalacağız çok sorun olur mu veya eklemek istediğiniz bir şey var mı merak ediyorum. 

Ağustos ortasında uçakla annemin yanına gideceğim tek başıma hem o yolculuk için tecrübe edinmiş olurum inşallah. 

4 Cevaplar

0 oy
(2,570 puan) tarafından
Yer yatağı yapın derim diğer türlü düşme riski var. Sağları solları belli olmuyor. Alt serme bezlerinden de al yolda değişirsen mikropu önler.
(2,156 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim evet yer yatağı en mantıklısı olacak
-Reklam-
0 oy
(6,049 puan) tarafından
Canım ben hep trenle yolculuk yapıyorum zaten çok rahat bebisinde rahatsız olmaz. 
(2,156 puan) tarafından
Yaa ne güzel, ilk kez olunca insan merak ediyor. Altını değiştirme ve uyku olayını nasıl yapıyorsunuz. Kucağınızda mi uyuyor
(6,049 puan) tarafından
Altını değiştir bin canım zaten 5 saatte ne yapabilir ki. Kucağımda uyuyor zaten etrafı izlerken benimki iki saat sürüyor 1 saatini uyuyor.
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Ben 2 yaşında oğlumla 15 saat otobüs yolculugu yaptım istanbuldan giresuna çocuga göre değişiyo bence bu benimki gece hep uyudu sabah kalkınca da camdan dışarıya baktı oynadık otobüste onada koltuk almıştım rahat geldik. Senin bebegin kücük hemde tren Daha da kolay olur
(2,156 puan) tarafından
Benim kızım iki saatte bir uyuyor genelde. Evde sallıyorum dışarda bebek arabasında hareket ederek uyutuyorum bakalim trende nasıl uyuyacak
Maşallah uzun yolu gitmissiniz
(25,198 puan) tarafından
Yolda daha güzel uyuyorlar genelde inşallah uyur
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Bebekle yolculuk cok zor
(9,235 puan) tarafından
Kac aylık
(25,198 puan) tarafından
2 yaşında
(9,235 puan) tarafından
İşte fark bu o algılayabiliyor benimki 10.5 bu arkadasınki 9 aylık
(25,198 puan) tarafından
Bence büyük çocukla yola çıkmam daha zor inmek isteyebilir yürümek isteyebilir durmaz oturmaz kücük bebek daha kolay bana göre. Zaten 2 saatte bir uyuyo
(9,235 puan) tarafından
Yok ya ne iki saati insana yasadışı zor geliyor vallahi hiç olmasa onu anlıyorsun konusuyor ben illallah ettim düm giresunluyum bende gçfındıga gidecektim vazgectim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 345 göst.
20 Eylül 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu
+4 oy
2 cevap 133 göst.
0 oy
5 cevap 173 göst.
30 Eylül 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Demetttt (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 276 göst.
4 Mayıs 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Dilek3434 (3,094 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,128 soru

23,756,641 cevap

315,206 kullanıcı

...